Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: Kvaliteta JS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hanumice, ja isto imam slabu kvalitetu js (u korelaciji s godinama, vrlo niskim AMH i endometriozom). Kada mi je prije godinu i pol dana ustanovljen povišen DHEAs i granični (gornja granica) androstendion, zaključeno je da bi uzrok neplodnosti mogao biti hiperandrogenizam, pa sam stavljena na terapiju decortinom (koji još uvijek uzimam i trebala bih ga uzimati sve dok ne zatrudnim; minimalna doza, 2,5 mg). Moj DHEAs koji je bio 13 decortin sada drži na 2,7 (ref. vrijednost 2 - 10).
    I sad pitanje, kako bi meni uzimanje DHEA moglo pomoći za kvalitetu js, ako ga ja nastojim sniziti da bih imala kvalitetniju ovulaciju i time js, i mogla zatrudniti? Već smo negdje raspravljali o tome, no ne sjećam se da je nešto konstruktivno bilo zaključeno .

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

He,he....još da sam ju i stavila....
    http://www.nihon.hr/prodajna-mjesta/...na-mjesta.html

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Hanumice, ja isto imam slabu kvalitetu js (u korelaciji s godinama, vrlo niskim AMH i endometriozom). Kada mi je prije godinu i pol dana ustanovljen povišen DHEAs i granični (gornja granica) androstendion, zaključeno je da bi uzrok neplodnosti mogao biti hiperandrogenizam...

draga vikki, moje je misljenje da ti mozda i ne treba da pokusavas sa DHEA, ako si vec u toj skupini gdje su ona i androgeni prilicno visoki.
    kaze se da u takvim slucajevima, kao i kod PCOS, treba ici na neke druge metode popravljanja fitnesa JC.
    mozda bi te interesovali mitohondrijalni supplementi, gore u topicu se vise pisalo o tome. ja sam misljenja da su oni i jaci od DHEA, tj. da je sira populacija zena kod koje bi oni pomagali (DHEA je u neku ruku za low respondere najbolje krojena). osim toga, oni ne idu preko hormona, nego dizu mitohondrije, tj. energetske jedinice u citoplazmi; meni je licno to neki sljedeci projekat u koji namjeravam da se udubim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •