Ines, za sada nema potrebe da ides kod doktora...

Cak i kad dodje do temperature prilikom zastoja, mogu se stvari sanirati doma (ali je bitno da je temperatura u granicama "normale" i da se spusta - a ne da nastavlja rasti bez obzira sto ti radila).

Ja prvi put uopce nisam skuzila da je to zastoj, nego sam se cudila zast me tako boli..i naravno docekala temperaturu.. Cak sam mislila da sam gripu dobila, i tek onda mi je sinulo da imam zastoj! Brzo kupus, mali sisao po cijele dane na tu stranu, i rijesilo se...
A ne moram ti ni reci sto mi je mama rekla kad sam joj savrseno smireno rekla da imam zastoj i temperaturu i da lima sisa i to rijesava.... Naravno, iste sekunde mi je rekla da ne smijem dojiti s temperaturom... i brinula na sve strane...No educirala sam je s vremenom

Samo drzi kupus, topal oblog prije masiranja, masiranje, pa onda mala nek sisa, i tako u krug - relativno brzo bi to trebalo doci na svoje....

Meni je ponekad tesko odrediti gdje se tocno nalaze te kvrzice, pa znas sta napravim (ovo je totalno moja izmisljotina - for the record).. dok se tusiram, stavim neki super blagi (i bez agresivnog mirisa!!) tekuci sapun na tu dojku i predjem rukom preko tog dijela sto me boli... Savrseno se osjeti pod prstom gdje su kvrzice, zato jer je tako sklisko.....