Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Maratonski podoji

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Maratonski podoji

Evo mene opet Naš problem je sljedeći....dojenje po par sati. Shvatam i skok u razvoju i želju da bude blizu mene, ali ja jedva stojim na nogama. Jučer je na primjer bio na siki od 3 poslije podne do 10 sinoć i nikako nije bio zadovoljan. Muče ga grčevi to znam, ali zaspe na ciki i čim ga spustim opet traži. Svaka pelena je mokra unutar sat vremena, ali ima dnevno samo jednu stolicu, a u početku je imao 5-6 pa čak i sedam. Ne znam uopšte šta se dešava. Vjerujem da dobro dojimo, jer je jučer ujutro fino spavao poslije podoja, što znači da nije bio gladan, ali od 3 je bio haos. Tako je skoro svaki dan. Šta da radim???

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

možda mu treba utjeha il ako kažeš da ga muče grčevi možda mu je lakše ak sisa.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imaš li koda da malo pronosa dijete dok se ti malo odmoriš? malo nešto pojedeš? okupaš se?
    još je mala beba tako da ovo nasisavanje je skroz normalno.
    kad odmah zaspi na dojci probaj ga lagano probuditi češkanjem bradice i nosa da nastavi dojiti. možeš tako probati i nekoliko puta.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja isto ne kontam sto si jedva na nogama? Iskoristi vrijeme nacicavanja da se i ti odmoris. Lezite i udri - on po cici, ti po Graciji ilinekomtakostivu

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Ja isto ne kontam sto si jedva na nogama? Iskoristi vrijeme nacicavanja da se i ti odmoris. Lezite i udri - on po cici, ti po Graciji ilinekomtakostivu
    problem je da ako legnem onda ću zaspati, a onda ustanem gora nego što sam legla. ma problem je što slabo spavam, a po danu kada on spava ja riljam i eto ti, na kraju ne valjam ni sebi ni njima. ma nije više ni problem nacicavanje, nego razlog istom, svaki dan je drugačiji tako da ne mogu da shvatim šta je problem

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    problem je da ako legnem onda ću zaspati, a onda ustanem gora nego što sam legla. ma problem je što slabo spavam, a po danu kada on spava ja riljam i eto ti, na kraju ne valjam ni sebi ni njima. ma nije više ni problem nacicavanje, nego razlog istom, svaki dan je drugačiji tako da ne mogu da shvatim šta je problem
    Nekako mi ovo pokazuje da problema nema, nego su ocito to kombinacije grceva, skovova, ponude i potraznje...i njegove adaptacije na ovaj svijet.
    Mogu misliti kako je tesko, imas li neku pomoc? Nemoj da riljas brate - nista nije vrijedno tvog zdravlja...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je inače malo teže kad imaš i starije dijete koje treba tvoju pažnju. al to je druga tema.
    došla sam reći da je zara bila teška nacicavalica, prva 2 mjeseca sam većinu vremena provela ležeći i dojeći. uvijek ću se sjećati jednog dana kad mi je ujutro došla prijateljica, i ostala do navečer, jer je zara imala nacicavalački dan i ja nisam cijeli taj dan ustala s kauča :shock: frendica mi je zgrijala ručak iz frižidera, i narezala mi ga na komadiće i donijela na tacni na krevet da jedem. malo je falilo da me trebala i hraniti :shock:
    e da mi je margita bila takva, ne znam kao bih to uz zaru riješila

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Znam...zar ne vidis da se samozavaravam Meni je V bio nacicavac pa se nadam da ovaj drugi nece (ako ne bude jos gori kakve sam srece)

Nego, shvatila sam da Bera ima nekog u kuci, mamu, svekrvu, pa to stvar cini malo laksom

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nego, shvatila sam da Bera ima nekog u kuci, mamu, svekrvu, pa to stvar cini malo laksom
    u pravu si, samozavaravaš se
    MM je bio doma prva 2 tjedna, a zara je svejedno visila samo na meni i maloj seki. što je i za očekivati.
    ali je zato mala margita spavala 23 sata dnevno (i to bez cice u ustima ) pa je sve bilo ok

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sta reci no - GLB! V je vec poceo visiti na meni i stomaku.....
    Nada (da ce mu buraz biti mirna i nezahtjevna beba) umire zadnja...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ninet, upravo tako nada umire zadnja. nažalost (ili na sreću) mi smo od početka sami, tako da ja sve radim. najgore je što je mali pišonja na cici kada god je dino kući. znači ujutro će nešto malo i zaspati, a kada dino treba doći iz vrtića nacicavanju nigdje kraja. ja vjerujem da je to više zbog grčeva nego gladi, ali teško mi je kada je on sisi pet šest sati, a dino sjedi pored nas i gleda tv. uglavnom subotom, a ja ne mogu da se poigram snjim

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Najvaznije da ste vi svi dobro, a to mora proci (obecaj da ces i ti mene ovako tjesiti )... samo mantraj kako ce uskoro doci dan da se njih dvojica igraju i ne primjecuju te, a ti manikiras nokte, pijes kafu, citas knjigu i ...dosadjujes se.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Najvaznije da ste vi svi dobro, a to mora proci (obecaj da ces i ti mene ovako tjesiti )... samo mantraj kako ce uskoro doci dan da se njih dvojica igraju i ne primjecuju te, a ti manikiras nokte, pijes kafu, citas knjigu i ...dosadjujes se.
    časna pionirska ima da te tješim dok ne padnem sa nogu . vjeruj mi da mantram, mantram da će uskoro doći dan kada će danin bar početi sjediti i gledati dinu dok se igra i smijati se do besvijesti, ili bar dan kada će ga prestati grčevi, ali onda se sjetim zuba pa nastavim mantrati

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo da vam i ja pošaljem jedan tješiteljski
    Bero, misli na sjedenje, na sjedenje! Pusti sad zube, možda prođu bez ikakvih problema!

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bera,

3,5 mj smo dojili i spavali/mazili se po cijele dane. Jedva sam ga uspjevala malo spremiti za šetnju. Zašto ? Kako? Valjda je takva beba, a ja osim 'proći će' nisam dobila nikakav drugi savjet - i zapravo, s gledišta Roda nije mi žao, osim što doma nitko nije shvatio kako je to...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •