Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Događanja zanimljiva klincima

modesty71 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Događanja zanimljiva klincima

Voljela bih da na ovoj temi pišemo o događanjima koja mogla biti zgodna za klince, pa da svi budemo informirani. Za Samobor sam čula dan ranije pa si nisam stigla izorganizirati, i sad mi je žao.

Ili možemo postaviti linkove koji objavljuju tekuća događanja, kao npr. http://www.inzg.net/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bilo je ovakvih tema, ali su potonule. Možemo li imati novu, sezonsku?

Novo proljeće sa djecom ? (ili slično)

Evo, npr. mi smo u nedjelju ujutro išli gledati kocku leda koja se topi na Trgu Bana Jelačića (u Zagrebu). Zanimljivo za razgovor o zagađenju/ekologiji itd. Nakon toga smo napravili kružnu šetnju preko Dolca i Opatovine pa u Tkalčićevu gdje sam se prisjetila da kazalište Let ima predstave nedjeljom u 12.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Svako događanje možete najaviti, dok god je u skladu s pravilima.

Što se tiče Novog proljeća s djecom i sl. slobodne ste podignuti već otvorene teme .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    ... u Tkalčićevu gdje sam se prisjetila da kazalište Let ima predstave nedjeljom u 12.
    I ja sam to vidjela, ali me zanima kako unaprijed saznati koja je predstava i kako rezervirati mjesta. Nisam uspjela naci njihov broj telefona ili raspored predstava.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma nema tamo rezervacija, dođeš i sjedneš gdje stigneš. ima stolica za odrasle, a djeca si uzmu jastuk i sjede po podu.
    a koja je predstava, uglavnom saznaš tek kad počne. to ti je element iznenađenja

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

A jel sigurno svaku nedjelju? Nije nam bas blizu, pa da ne poljubimo vrata...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

"Let" ti je jedna teta s paravanom i lutkama. i to ti je to. ponekad studenti odglume svoje predstave (tu stvarno ima svega i svačega, elent iznenađenja zna biti ).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a kaj, ako poljubite vrata, popijete kavu u tkalči ili odete na opatovinu/ ribnjak....

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Moram priznat da nisam čula za to kazalište...može pliz pobliže gdje je to u tklači?
    hvala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u općinskim prostorijama, prekoputa slastičarne

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

za koju dob je to?ž
    moram priznat da je na proslavi djeda mraza bila takva shema sa predstavom i da joj bas i nije sjela.
    htjela je, naime, uzeti im zeca....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma to je super neformalna atmosfera, klinci sjede po podu, prostor je malen i intiman, lako zbrišeš van ako nešto ne štima, IDEALNO mjesto za vidjet kako će dijete reagirati na kazalište

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

leonisa, za vas bi super bilo u maloj sceni PRICA O OBLAKU i PRICA O KOTACU.

mi smo bili na oblaku i dorian je bas uzivao, to je za 2-5 godina.

sutra odmah zovem za kotac, nadam se da ima jos ulaznica.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a u koliko sati počinje predstava u kazalištu let???
    Leonisa eto prilike za druženje!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u podne

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sorry tek sam kasnije vidjela da piše.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Zeko express

PROSLAVA USKRSA U POSEBNOM VLAKU ZEKO-EXPRESS

U razdoblju od 3. do 21. ožujka 2008. vozit će prigodni uskrsni vlakovi Zeko-express na području gradova Zagreb, Varaždin, Vinkovci, Slavonski Brod, Vukovar, Osijek, Rijeka, Pula, Karlovac, Split, Zadar i Šibenik.
    Tijekom tjedna na području grada Zagreba na relaciji Zagreb GK - Dugo Selo i natrag vlak Zeko-express vozit će organizirane skupine djece iz dječjih vrtića i nižih razreda osnovnih škola u kojemu će se djeca veselo družiti uz animacije veselog Nesquik zeca koji će im dijeliti prigodne slatke poklone. Iznenađenja u duhu Uskrsnih blagdana, vesele pjesmice i ples očekuju sve mališane, njihove učiteljice i odgajateljice koji dođu na uskrsni vlak.
    Uskrsni vlak Zeko-express u slobodnoj prodaji za građanstvo vozit će u subotu (15.3.) i nedjelju (16.3.) s polaskom iz Zagreb GK u 11.00 sati. Vožnja će trajati oko 60 minuta.
    Za navedeni vlak prijevozne karte prodavat će se u pretprodaji ili na dan putovanja na blagajnama Zagreb GK, Sesvete, Dugo Selo i PJ Croatia express po sljedećim cijenama:
    - po cijeni od 30,00 kuna za djecu (uz prigodni poklon)
    - po cijeni od 20,00 kuna za odrasle.
    U Osijeku će također biti organizirana vožnja za građanstvo i to u subotu, 22. ožujka 2008. na relaciji Osijek - Beli Manastir i natrag s polaskom iz Osijeka u 9.54 sati. Cijena karte za dijete iznosi 30 kuna (uz prigodni poklon), a 20 kuna za roditelje u pratnji.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi danas u 18 sati idemo u ZKM na Malu sirenu.
    rekli su mi da je otprilike za dob od 3 g na dalje. Ja imam djecu od skoro 5 god i 19 mj. vidjet ćemo kako će biti s manjom. iako na lutkarske predstave dobro reagira

Ta predstava je još sutra u 11, a poslije do 14 je kreativna radionica te u utorak u 18 sati. danas i u utorak nema kreativnih radionica

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •