Evo došla zima i problemi suhog zraka. Nemamo centralno nego se grijemo spiralama. Sobu moram grijati po noći (jedna spirala) jer se moja nemirna curica stalno otkriva. Uljni radijator sam pokušala koristiti neko vrijeme jer sam mogla staviti mokri ručnik ili posudicu s vodom, ali me počela užasno bolit glava od njega, tako da smo prešli na spiralnu grijalicu. Zrak je nenormalno suh, a neznam na koji ga način ovlažit, tako da me i od toga boli glava, a da ne govorim o češćim prehladama.
Molim vas pomozite jer ću izludit totalno.

Odgovori s citatom
Super mi je i ovo za ves jer i ja to ponekad radim.Ali ja nikad ne grijem sobu u kojoj spavamo.Cak sto vise zraci se sve dok ne krenemo leci.Onda ako upalim grijanje to je ono na kratko da se malo zagrije a poslije toga iskljucim.Annabel se nikad nije pokrivala do sada jer je i sama skuzila tako joj toplije i ljepse a dugo je spavala u vreci za spavanje.Noah samo vreca za spavanje i ispod ona jednodjelna pidzama sa stopalicima.Prehlade ti mogu biti cesce od pregrijanosti sobe i suhog zraka jer kad je zrak suh nos tj sluznica u nosu se susi i sve je napada virusi , bakterije.
ovlaživači samo s vodom, nego kao za eterična ulja, a to ne želim. Možete li mi malo opisati te vaše ovlaživače??
jako sam zakoplicirala.
ali zato drz ne daj kupili smo ionizator i mislim po onome sta pise da je to genijalno.