Pokazuje rezultate 1 do 50 od 234

Tema: Ovlaživači zraka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Meni je receno da ovlazivac ako nema zapremninu bar 2L ne sluzi svrsi, osim kao difuzor.
    Zna biti u Lidlu ovlazivac na akciji, mozda bude sad kad je krenula sezona grijanja. Ja bi prije nego se dam u kupovinu ovlazivaca htjela negdje kupiti onu mini mjernu stanicu da vidim uopce kakvo mi je stanje s vlagom u stanu...
    Pa ak neko zna di to kupiti?...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je receno da ovlazivac ako nema zapremninu bar 2L ne sluzi svrsi, osim kao difuzor.
    Zna biti u Lidlu ovlazivac na akciji, mozda bude sad kad je krenula sezona grijanja. Ja bi prije nego se dam u kupovinu ovlazivaca htjela negdje kupiti onu mini mjernu stanicu da vidim uopce kakvo mi je stanje s vlagom u stanu...
    Difuzori su bili pred tjedan-dva. Sumnjam da budu opet uskoro. A ovlaživače nisam vidjela do sada u ponudi kod njih.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 13.10.2020. at 16:56

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Jagodicabobica prvotno napisa Vidi poruku
    stanice cesto u lidlu budu na akciji. Mi imamo jednu staru pet god i jos nismo mijenjali bateriju, a dizajnom se savrseno uklopila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •