ako ides iz rijeke doci cete sa autoputa, idete na rotor pretpostavljam pa na savsku pa nakon mimare lijevo i to je klaiceva, mislim da ce vas navigacija isto tako odvesti, jednostavno je.
ako ides ovaj uotrak i mi cemo biti tamo
vec kad sam pokrenula ovu temu mozda je u redu da napisem i rasplet događaja:
isli smo kod dermatologice u klaicevu(s uputnicom), ona je potvrdila misljenje ove nase prve privatne dermatologice: to je
tip madeza iz kojeg se kasnije moze razviti melanom i bed je ako se razvije u maligni melanom i ona
preporuca skinuti.
dakle ove dvije podebljane rijeci su bitne i zbog toga sam se odlucila na operaciju kad prilike dopuste cim prije (sad imamo nekih drugih zdravstvenih problema).
dakle naglasavam
bitan je tip madeza, nije svaka fleka ista vrsta madeza i ne treba se sve skidati. nas madez je potencijalno opasan. trenutno miruje ali ta njegova vrsta madeza (dakle bitna je i boja i velicina i rub i struktura koja se mikroskopski vidi) u određenom postotku se aktivira i onda nije dobro.
i da bi se takva mogucnost umanjila (a ta mogucnost ako se ostavi i ako se madez aktivira moze dovesti do smrti, dakle ne pricamo o benignim stvarcicama niti estetici) doktorica
preporuca uklanjanje. dakle ne nagovara, ne sili, ne inzistira, ne naređuje niti ista takvo nego nam je sve lijepo ljubazno objasnila i dala svoje misljenje i rekla sto bi ona napravila. eto. a ja ne zelim zivjeti s tom crnom slutnjom u svojim mislima i ne zelim dozivjeti dan da se postavi pitanje zasto to nismo ucinili dok je bilo vrijeme i da odgovor bude moja nespremnost ili manjak odvaznosti, hrabrosti i sl.
jedna bitna i bliska osoba iz obitelji ima maligni melanom, shvatila sam o kojim ogromnim postotcima u populaciji je rijec i koliko je m.melanom opasan i nezaustavljiv. ne zelim to svom djetetu.