Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Dobar fizijatar i neuropedijatar u Puli ili Rijeci?

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Dobar fizijatar i neuropedijatar u Puli ili Rijeci?

Molim vas preporuke.
    Želim svoju djevojčicu odvest na jedan konkretniji pregled jer jako često križa stopala.
    Ima 7 mjeseci, a to učestalo radi već mjesec dana, mislila sam proći će :/, no sad mislim da je vrijeme da reagiram...
    Daj Bože da nije ništa, no bit ću mirna tek kad to budemo odradili.
    Po pedijatrici je sve ok, ali u 7-8 minuta pregleda nije više ni mogla viditi. .
    A osim toga, kad malecka leži na leđima, ne hvata si stopala. Ako joj ja pomognem i približim joj ih, onda da, u protivnom ne.

Hvala vam unaprijed.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: Dobar fizijatar i neuropedijatar u Puli ili Rijeci?

kako misliš da križa stopala?
    kada leži na leđima i privuče nogice prema prsima - tada prekriži stopala (kao u fetalnom položaju) ili u nekoj drugoj situaciji?

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Križa ih kad doji, kad se igra s nekom igračkicom (bila u jaju ili na podu), kad je nosim...
    Imaš u vidu npr. odraslu osobu koja sjedne na stolicu, podigne noge na obližnji zidić i čita novine? I prekriži noge OVAKO?
    Eto, upravo to radi ona.
    Do sad sam mislila da joj je to neka omiljena poza, ali sad se već polako počinjem brinuti. :/

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

U Puli imaš samo jednog neuropedijatra, to je dr. Miladinov u OB Pula, mislim da je on šef odjela pedijatrije u Puli.
    Vjerujem da će biti sve u redu.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u rijeci - privatni fizijatar dr.batinic

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hvala vam puno cure.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

da li netko zna ima li dr. Mladinov i privatnu praksu?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Javi se u Dom za osobe sa cerebralnom paralizom (to je i vrtić) u ulici P. Budicin 23, tel. 223594.
    Tamo imaš stalno nekoliko fizioterapeuta, logoped, psiholog i defektolog, dolaze i dr. Batinić i dr. Ravnić.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

sad vidim da odgovaram na post star godinu dana...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

heh, ja nisam ni gledao dal odgovaram na staro i kolko, ali za batinića ok, čovjek je na mjestu, ali što se tiće neuropedijatra, koma, s dr mladinov nismo zadovoljni, nit je baš izvedivo od ćovjeka dobiti kakvu svrsishodno info, ali nije čovjek jadan kriv, imao je navodno i nekih zdravsvenih problema, problem je u zdravstvu što nije organiziralo neku alternativu, ako netko zna, vrlo sam zainteresiran za razgovor s nekim neuropediatrom u puli/istri/rijeci a da nemormo poteći do zg. bio bih zahvalan za neku informaciju.... nažalost ni u vrtiću za cp nemaju baš neku mogućnost praćenja neuroloških disfunkcija/poremećaja, imaju samo logopeda, defektologa, fizijatra i psiologa u sklopu programa, tete su ok....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •