malo sam zbunjena, termin mi je 15.03., danas sam bila na regularnoj kontroli i napisao mi je doktor da je cerviks malo skracen, smeksan, za prst prohodan i glavica koja balotra iznad ulaza u malu zdjelicu.
i narucio me na KONTROLU u radaonicu sada u subotu. (tada je bit ce dezuran)
uglavnom, termin mi je blizu, ali ja nisam nijednom isla na ctg?! pa zar se on ne bi trebao raditi...
i da li prema vama postoji opcija da me zadrzi u bolnici, premda nisam otvorena i u principu dolazim na kontrolu tamo?
prva mi je beba, prva trudnoca i neznam kako pola stvari funkcionira, pa ako itko ima slicno iskustvo....hvala....

Odgovori s citatom
, pa kada krene onda laganini u bolnicu...iskreno, uzasavam se ostanka tamo i cekanja tamo poroda....neznam...zbunjena sam i svi oko mene mi govore da se nemam cega bojati i bla bla bla, ali koliko god hocu bebu na ruke svoje, toliko bih mogla ja komotno jos s njom 9 mjeseci...
Mene je doktor narucio za ctg u cetvrtak. Dosad nisam nikad bila. Isto mi je prva trudnoca i sva sam zbunjena i uplasena. Ma LUDA!! A meni je ovako napisao, vag.glavica nisko,cerviks1/2 1 clanka,zatvoreno.
). Dali ti je sestra radila ctg ili ti je ga je namjestila i otisla svojim poslom?! Uvijek u ponedjeljak mozes otici do privatnog ginekologa ili sutra u bolnicu i ponoviti ctg da se uvjeris da je s vasom mrvom sve u najboljem redu. Drzi se!
, a onda su me opet stavili na ctg i sve je bilo ok. I ne obraćaj previše pažnju na njihove izraze lica i komentare. Većina ih, nažalost, ne bira što će i kako će nešto reći. Kad izađeš van, odmah te zaborave, a ti si sljedećih nekoliko sati/dana u komi, a bez razloga. Moj je Ivan i inače u trbuhu bio jako miran (i nisam zbog toga baš bila presretna), ali kad je izašao na danje svjetlo - bolje da ne komentiram, 100 na sat. Sretno!