molim vas savjetujte mi dobrog doktora u Splitu

Thread: molim vas savjetujte mi dobrog doktora u Splitu

1. zrinka19's Avatar

zrinka19 said:

Default molim vas savjetujte mi dobrog doktora u Splitu

Pozdrav!
    Upravo sam saznala da sam trudna.U isti tren sam i presretna ali nazalost i zabrinuta. Citala sam malo po forumu pa svasta pisu o splitskom rodilistu.
    MOLIM VAS mozete li mi preporucit kojeg dobrog ginekologa, s kim ste zadovoljni i koji se stvarno dobro brinuo o vama. Trebala bih otici na pregled a stvarno ne znam koga odabrati.
    Molim vas da mi pomognete.
    Hvala

2. brane's Avatar

brane said:

dr.Majić u ženskom dispanzeru ima novootvorenu super moderno uređenu ordinaciju...ja sam bila dva puta na pregledu i o njemu mogu reći sve najbolje...kao i mojih par prijateljica po čijim preporukama sam i otišla kod njega...

3. željka! said:

A da li netko nešto zna o dr. Jukić (radi u brodogradilištu) ?

4. MajaMajica said:

zna, ali samo po pričama..
    a priče uvijek imaju dvije strane..
    osim u slučaju Mimice-njega svi hvale do ludila..

5. brane's Avatar

brane said:

u dr.Jukić je moja vjenčana kuma i jako je zadovoljna...

6. željka! said:

bila sam jučer i doktorica je super

7. mali ante said:

dr Roje- pregenijalan, samo radi u bolnici i na bačama negdi privatno, ali ako ti triba neko ko ima ugovor sa HZZO-om nije zgodno

8. brane's Avatar

brane said:

dr.Roje i dr.Budimir u bolnici - za svaku pohvalu

9. Noa said:

Da i meni je dr. Roje bio na porodu, super je, ali ne znam zašto takve priče o splitskom rodilištu. Ja sam tamo išla ko na klanje a isplao je super. Zavisi što očekuješ

10. zrinka's Avatar

zrinka said:

istina da je ST rodiliste nesto bolje nego prije, ali, daleko je to jos od onog sto bi rodiliste trebalo biti... :/

a sto se tice lijecnika, mimica je zakon, a meni se cini ok i dr poljak, vidi na www.cito.hr

i za dr majica, cujem sve pohvale, kod njega mozes preko HZZO, mislim da jos ima slobodnih mjesta...

11. željka! said:

i ja sam do jučer mislila da je Mimica zakon, međutim jučer sam čule dvije priče na koje sam ostala :shock:

12. zrinka's Avatar

zrinka said:

ne znam za price, ja govorim iz vlastitog iskustva
    nazalost, imala sam iskustva s mnogo ginekologa i on mi se pokazao kao najbolji dijagnosticar, sto je u mom slucaju bilo jako bitno i hitno.....

sto se tice splita, ne vjerujem da ima netko bolji, ne znam, istinabog, ovo je moje subjektivno misljenje

13. željka! said:

ma, svi oni ponekad imaju loš dan

14. nine's Avatar

nine said:

Quote Originally Posted by zrinka
    ne znam za price, ja govorim iz vlastitog iskustva
    nazalost, imala sam iskustva s mnogo ginekologa i on mi se pokazao kao najbolji dijagnosticar, sto je u mom slucaju bilo jako bitno i hitno.....

sto se tice splita, ne vjerujem da ima netko bolji, ne znam, istinabog, ovo je moje subjektivno misljenje
    potpisujem u potpunosti i sto posto stojim iza toga?

A na Majić, Roje i Budimir bi vrlo rado iskolačila oči kad bi pronašla takvog smajlića

E i ps. čečuk je odličan za ultrazvuk

15. Noa said:

Ma i najbolji griješe, zato se ne opterećuj, a ako misliš da je dr. Mimica najbolji odi k njemu. Ali nitko ti neće doći na porod van radnog vremena, osim u iznimnim sučajevima , jer obično kad rađaš tvoj dr. nije dežuran, a Mimica i više nije često u rodilištu. On više operira. Meni je bilo bitno i da mi je likar "čovik" pogotovo onaj koji mi je na porodu, da je blag i da se normalno ponaša....a svemu tome je pridonio i MM koji je išo s menom na porod.Dobar je i dr Benzon, a istina je da svi imaju loš dan....definitivno! 8)
    Dobićeš i klizmu i epizio. ali sve u svemu preživi se. Ja sam u sobi bila s ženom koja je prvi put rodila u Petrovoj i bilo joj je grozno, pa je došla roditi u Split! Eto, sad ti vidi...

16. Vodenjak's Avatar

Vodenjak said:

Quote Originally Posted by Noa
    ne znam zašto takve priče o splitskom rodilištu. Ja sam tamo išla ko na klanje a isplao je super. Zavisi što očekuješ
    Mene su isto pripremili da je u rodilištu katastrofa, međutim ništa mi nije falilo. Nije nešto posebno, ali nije ni katastrofalno.
    Meni je na porodu bio dr. Karelović i stvarno je super...

17. M&T said:

a Mimica i više nije često u rodilištu. On više operira.
    Mjesec dana sam ležala u bolnici i Mimica je jedini koji je stalno u rodilištu i to skoro po 24 h na dan,a ponekad i duže. On je više od čovjeka, on je duša od čovjeka. Strpljiv i pouzdan, znalac, a za uzv najbolji. Kod njega nema greške.....

18. nine's Avatar

nine said:

Quote Originally Posted by M&T
    a Mimica i više nije često u rodilištu. On više operira.
    Mjesec dana sam ležala u bolnici i Mimica je jedini koji je stalno u rodilištu i to skoro po 24 h na dan,a ponekad i duže. On je više od čovjeka, on je duša od čovjeka. Strpljiv i pouzdan, znalac, a za uzv najbolji. Kod njega nema greške.....
    da ne ispadne topic o hvaljenju Mimice za one koji sumnjaju u njegovu dijagnozu i nalaz uzv dokaz je slika je u mom avataru

a drugi su dali 5%

19. željka! said:

Samo da kažem da sam u međuvremenu ipak bila kod dr. Mimice i u potpunosti se slažem sa Zrinkom, doktor je super.
    Od sad se ne mičem od njega