Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: bebe i vrijeme

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno bebe i vrijeme

dali su vaše bebe osjetljive na vrijeme? moja Hanna je preksinoć zaspala oko pola 10 (nakon jela) i prespavala je cijelu noć (inaće se budi samo jednom i to negdje oko 3, 4). ovaj put se probudila tek oko 20 do 7. i cijeli dan je samo jela i spavala. inače nije takva. ne spava baš toliko preko dana. dali je moguće da je to zbog nagle promjene vremena? i jeli to normalno? ima 2 mjeseca.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a tek kad bude starija!!!!!!!!
    pa poludi na južinu i urla cijeli dan!
    mislim da su većina beba meteoropati!

još na ovu temu kad riješim trenutne muke moje ćupi!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislim da se nemas razloga brinuti. svaki put kad se vrijeme mijenjalo, a posebno kad je okretalo na jugo, Tin bi doslovno prespavao i precicao cijeli dan i noc.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moja Tia je isto spavala kao top jučer i cijelu noć......ostala sam :shock:
    ja to pripisujem vremenu

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A moj malac bas suprotno. Zadnje dvije noci je strasno nemiran i svako malo se budi. Inace prespava prakticki cijelu noc u svom kreveticu ali zadnje dvije je bio samnom jer nisam imala vise ni snage ni zivaca za dizanje iz kreveta svakih 10 min.
    I preko dana je dosta nervozniji vjerovatno zato jer nemozemo van a naviknuo je da smo vani po cijele dane.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kod nas je bila ludnica kad bi bila juzina, cijeli dan bi grinta ako ga ne bi nosila i tako bi dan proveo na mojim rukama, spustim ga on u plac. sad je vec bolje, ne primjecujem veliki utjecaj vremena al u pocetku da - izrazito.

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moja pokojna susjeda je bila srčani bolesnik i viđale smo se svako jutro na balkonu! kad bi ona rekla da je loše, da je loše spavala ili da osjeća pritisak, ja sam znala da si moram očeličiti živce taj dan jer bi ćupi cendrala cijeli dan!
    susjeda je nažalost pokojna pa više nemam živi barometar, ali sada i ćupi nekako bolje podnosi promjene!

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Joj to vrijeme
    Preduhitrila si me. Baš sam krenula tražiti nešto na ovu temu ili ju sama otvoriti.
    Luka je zadnja 3 dana za ne prepoznati. :shock: Prije svakog cicanja ili spavanja prvo mora pola sata plakati (čitaj:derati se do vrištanja :? ), da bi se tek onda smirio i prihvatio cicku i najeo se ili zaspao. Spava 15-20 min, probudi se sav nikakav i cendrav.Ili ga uspijem ununat da odspava malo duže pa je onda ok kad se probudi, al za sat vremena opet ista priča. Po noći se inače, za cicanje, budio svakih 5 sati, zadnje dvije točno svaka 2 sata.
    Inače spava super. Preko dana 2x po sat vremena i 1x tri sata u komadu. Sam si rasporedi. Fino cica, zaspi na cici i to je to. Ali ova 3 dana , žao mi ga je a nemrem mu pomoći. Točno vidim da mu se spava i premoren je a stalno se budi i nikako mu dosta i tako u začarani krug. :/ Valjda če bit bolje kad nam se vrati sunce.
    Ništa ga ne boli jer bi onda pretpostavljam stalno bio cendrav, jedino logično objašnjenje mi je vrijeme. :/
    Eto da znaš da nisi sama i da nas ima još takvih

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam baš ovih dana razmišljala ne utječu li vrijeme i mjesečeve mijene na njegovo ponašanje. Ajmo mame koje sumnjamo da imamo male meteoropate javljati se s promjenama vremena malo na ovaj topic. Baš me zanimaju podudarnosti.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Pa evo Luka se kao malo smirio zadnja 2 dana. Mislim plakanje prije spavanja mu je ostalo (ne toliko intenzivno kao prije par dana), a kad zaspi spava kao i prije. U biti sad je cendrav samo kad mu se počne spavati. Ne znam jeli to samo neka faza ili vrijeme. Baš ću pratiti.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hanna još uvjek puno spava ali opet ne toliko kao onaj dan kad je bila ona nagla promjena vremena. sad čemo vidjeti kako će biti dalje.

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja sam primjetila to spavanje na smjene!Neva je prospavala cijela zadnja 3 dana.Probudi se samo za cicanje i onda opet!Počet ću vodit dnevnik, jer ona ili prospava cijeli dan ili je cijeli dan budna i njurgava. Mislim da spava kad je jugo i tlak je povišen, a budna i nervozna je kad je obrnuto!

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Što god da je, moj Bartol je zadnja tri dana smiren i dobre volje. Što se spavanja tiče, on inače nije baš neki spavač pa to baš ne znam. Zapravo, sad kad razmislim zadnjih nekoliko noći se manje budi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •