Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Bebe confort Loola Up

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Bebe confort Loola Up

http://www.bebeconfort.com/collectio...e_loola_up.htm

Evo ovo je moj izbor... No, u turbo Limachu, gdje se jedino moze kupiti Bebe Confort u Hrvatskoj, imaju samo u plavoj boji. Za sve ostale, cekanje je 90 dana, sto na kraju vjerojatno ispadne i dulje. Zna li itko, u susjednim nam drzavama, gdje bi se mogla nabaviti ova kolica? Pregledala sam njihove stranice, stranice Turbo Limacha, ne mogu naci nikakve podatke...

Inace, kolica su poboljsana verzija Loola modela, meni su totalni mrak, a cijena je gotovo ista kao starome modelu...Ja sam sada "hooked", i nijedna druga ne dolaze u obzir...

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Baš su medena,nazalost ne mogu ti pomoci oko potražnje ali držim fige da ih uspiješ pronaci :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Probaj u sloveniji U baby centru ili ih nazovi da vidiš je li ih imaju ili mogu li ti naručiti ! Mi takodjer imamao Loola i super smo zadovoljni ( kao s većinom od Bebe contorta )

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi smo dobili loola-up plava na poklon od bake i djeda.

E sad velika dilema, od kada smije djete u njih? Na uputama piše od 6 mj, jedna teta u dućanu rekla od rođenja, druga od 6 mj. Na nekim internet sitovima se reklamiraju da su za od rođenja? B. ima 2 mjeseca i ima posuđena košara-kolica, ali ja sam se nekako nadala da ćemo moći početi koristiti naša nova

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj luce st prvotno napisa
    Mi smo dobili loola-up plava na poklon od bake i djeda.

E sad velika dilema, od kada smije djete u njih? Na uputama piše od 6 mj, jedna teta u dućanu rekla od rođenja, druga od 6 mj. Na nekim internet sitovima se reklamiraju da su za od rođenja? B. ima 2 mjeseca i ima posuđena košara-kolica, ali ja sam se nekako nadala da ćemo moći početi koristiti naša nova
    Mi imamo lool-u (prije nego je postala up) možeš ih koristiti tek od 6 mj. osim ako nisi dobila uz njih i neku od BC košara. Inače sjedalica je više vodoravnija (u odnosu na pod) u najnižem položaju kada je okrenuta od majke (znači beba ne gleda u tebe).......govorim iz iskustva (malo blesavo ali tako je, mi mjerili i metrom)

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Loola up je navodno sada od rodjenja. Kaze na stranici da se mogu postaviti u skroz ravni polozaj:

• Suspension adjustable depending on the age of the baby:
    - Flexible position suited to newborn babies (6 months and under)
    - Firmer position when your baby has grown (6 months and above)

• Wraparound seat unit offering good support; can be laid completely flat with just one hand. Reversible in just one move (Modulo Clip® system).

Govorim o ovom dijelu bas sjedecem, ne o kosari ili auto sjedalici.
    Sad, da li je to stvarno tako, ne znam...

Lijepa su mi i plava kolica, ali mi bi radije ona sa narancastom bojom...Ali nakon opsirnog raspitivanja, nis od toga, barem za sada, u HR samo imaju plava, a u SLO nisu nikad culi za taj model kolica

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj little duck prvotno napisa
    Loola up je navodno sada od rodjenja.
    Sad sam i ja bacila oko na njihov službeni web i vidim da to piše.....nadam se da je i u stvarnosti tako.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Joj kako suj super! A koliko kostaju?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nasla. 2000kn je puuuno, a vec smo ispucali jedna kolica na poklon. Nece nam sad nitko pokloniti ova.

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislim da su 2500 kn, al dobiješ 200 kn bodova u Turbo limaču.

Ma totalno su konfuzne upute sa weba. Naime na bebe confort webu piše da mogu ići "completely flat", ali ja to nikako ne uspijevam napraviti. A u knjižici koja je došla s kolicima piše tek od 6 mjeseci.

Na webu spominju podatak do i preko 6 mj, ali mislim da se to odnosi samo na podešavanje "amortizera".

E sad koliko proizvođač/trgovac, želi još prodati i košaru pa zato kaže preko 6 mj, ili se želi ograditi od nekih stvari, pitanje je. Nemogu se skroz polegnuti, ali čini mi se bolji položaj nego u autosjedalici ili seđolinu, a sad budi pametan.. Ipak mislim da čemo još malo pričekati, barem dok napuni 4,5 mjeseci

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Kolica su samo 2.500,00 kn. Razlika je izmedju njih i obicne Loole da dobijes sa njima kupolu i navlaku za kisu, ukljuceno u toj cijeni, sto si morao dodatno placati za Loolu. Iako, na stranici Bebe Conforta pise da je i sa Loolom ukljucena kupola:

Sun protection and rain cover included.

A nasi dragi trgovci prodaju odvojeno...Pa sad si ti misli... :?

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Koliko sam ja shvatila ista je cijena za loola i loola up 2008 modele, tj. 2500 kn. Cijena od 2000 kn se odnosi na starije modele bez navlake za kišu i "hood"

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

E da, Luce...sada sam i ja skuzila...Poslala sam muza u Zg da vidi sta imaju na raspolaganju...Ja nisam skuzila da su izdali 2007/08 model i Loole, koja, kako si rekla dolazi sa svime ovime, a i kosara za stvari nema one precke preko nje kao na starim modelima. Tako da smo evo kupili Loola Oxygen Cream. Ja prezadovoljna... :D

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure, ja sam kupila Loola Up novi model i čekala sam za boju preko mjesec dana makar su nam rekli u TL da se čeka 2 tjedna. Kolica su za bebe od 6 mjeseci. AS mi je vrlo čudna jer iako piše da od rođenja, mala mi je u njoj tako savijena da me je sve strah stavljati malu u nju (ima 2 mjeseca) .Košaru nisam kupila ali sada itekako razmišljam. Najrađe bih polovnu ali ne znam gdje bih se mogla raspitati ako netko ima za prodati. Tko zna možda je bilo na Rodinoj rasprodaji. U Slo nije ništa jeftinije nego kod nas.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

meni su rekli da je čekanje za loola up u tl 6 tjedana minimum. pa vi mislite. ali sam odustala, hoću kolica na koja mogu staviti maxi cosi AS

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zvala sam TL da vidim je li imaju Twins Club kolica.................. rekli su me žurno nazvati i javiti info. Mislim da cu cekati 90 dana :?

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Pinkflower prvotno napisa
    Zvala sam TL da vidim je li imaju Twins Club kolica.................. rekli su me žurno nazvati i javiti info. Mislim da cu cekati 90 dana :?
    Jesi li probala naručiti u Sloveniji (Baby Center)?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zvali su iz TL imaju jedna na skladistu 3800 kn, a u slo se cekaju 20-tak dana sama konstrukcija je 1900 kn+ ostalo !!!

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mi smo danas rezervirali loola kolica u TL-u u hebrangovoj, narančasta.
    uz njih smo uzeli i njihovu creatis fix sjedalicu, tamnoplavu.
    e sad ste me zbunile sa ovim da to nisu kolica za mlađe od 6 mj., naime meni je prodavačica rekla da se prvih par mjeseci dijete može voziti u toj autosjedalici pričvršćenoj na kolica, ali ne duže od 2 h, da je to položaj tijela "kao u maternici"...
    ja planiram tih prvih mjeseci bebacha ionako stalno nosati u marami ili slingu, a za neke kraće relacije bi ga furala u toj sjedalici na kolicima.

koga zanima, u tom TL-u imaju još tamnoplavi model loola i svijetloplavo/tamnoplavi loola up model.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gdje se u sloveniji mogu nabaviti loola up? presavršena kolica ali nekako mi se ne da čekati dok dođu u TL (dva mjeseca, kažu)

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

puntica probaj nazvati Baby Ceter u Brežicama pa vidi da li ih mogu naručiti.

evo i popisa njihovih trgovina
    http://portal.baby-center.si/PortalS...ex=1&tabid=663

naiva

Početno

kakva su vam iskustva sa loolom pita ogorčena vlasnica maxi cosi citi-ja....
    dovoljno velika košara?
    kakva su po neravnom terenu? šljunak?
    dal šuškaju kotači?

planiram kupiti loolu ... jer ću sa citijem poludit ... nemožete zamisliti kako ih je nemoguće vozit po imalo hrapavijem asfaltu a kamoli po neasfaltiranim cesticama ... imam feelling da će mi malena dobit morsku bolest
    košara je premalena, nemože primit ni bocu od pola litre
    ručke koje se nemogu izvlačit obložene spužvom ... tako da ih nnemožete baš oprati
    i oni prokleti "swivel" kotači ... da je kad zaspi po grubljem asfaltu vozim na zadnjim kotačima da manje rondaju

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

[quote="naiva"]kakva su vam iskustva sa loolom /quote]
    i mene ovo zanima, pogotovo za loola up (visina ručke?)
    anyone?

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj naiva prvotno napisa
    kakva su vam iskustva sa loolom pita ogorčena vlasnica maxi cosi citi-ja....
    dovoljno velika košara?
    kakva su po neravnom terenu? šljunak?
    dal šuškaju kotači?
    Ja imam Loolu, obicnu, ne Loolu up. No evo iskustva:
    Ocekivala sam mnogo vise, sada, nakon 4 mjeseca koristenja, mislim da bih malo prosirila horizonte, a ne slijepo kupila BAS njih... Kosara, vjerojatno mislis za shopping, za stvari? Na modelu 2008. OK, iako smije samo 5 kg u nju, a i dosta je uzak taj prostor od kosare do dna kolica pa i ne stane tako puno. Mi obicno vozimo ruksak sa svim potrepstinama, koju vrecicu s placa, i da, pola litre vode
    Po sljunku tak tak, nije lose, malo mi je onako plastican osjecaj, ne bas cvrst, ja izbjegavam, a ustvari i namjenjena su gradskoj voznji. Njihov High Trek model ti je za off road. Kotaci ne suskaju, ali evo nakon svakodnevnog koristenja 4 mjeseca i kusur, malo su vec pohabani.

Moja zamjerka je i na sistem na kojem stoji kosara/sjedalica/ AS. Drze se na samo 2 tocke, mi se sada vozimo bas u kolicima, i ne djeluje mi to bas precvrsto. Ako kupujes, definitivno kupi kosaru za novorodjence, jer je AS turbo mala, moja ljube ima sada skoro 8 kg, jedva stane u nju, i morali smo vec prije 2 mjeseca prestati se voziti u AS na kolicima, jer joj je bilo nesnosno vruce, i malo prostora A ovaj sjedeci dio se preporuca tek od 6 mjeseci..Pa si sad ti misli...

Uglavnom, za citav set das 5 000kn, nisam bas sigurna da vrijedi toliko :?

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Kotaci ne suskaju, ali evo nakon svakodnevnog koristenja 4 mjeseca i kusur, malo su vec pohabani.
    Naši nakon godinu dana korištenja (i po šljunčanim satazama na Bundeku) izgledaju malo potrošeni, ali i dalje obavljaju svoju funkciju. Kotači se na Looli malo potroše jer su od gume za razliku od velike većine kolica koja imaju plastične kotače.

Drze se na samo 2 tocke, mi se sada vozimo bas u kolicima, i ne djeluje mi to bas precvrsto.
    Savršeno je čvrsto i nema razloga za brigu.

morali smo vec prije 2 mjeseca prestati se voziti u AS na kolicima, jer joj je bilo nesnosno vruce, i malo prostora
    AS nije za to ni predviđena (tu i tamo ne više od sat vremena u šetnji može proći).....tako montirana AS ti samo omogućava lakše donošenje AS sa dijetetom od auta do točke B npr. kraći shopping, odlazak kod ped. i sl.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Naša Loola up nakon 3 mjeseca intenzivnog koristenja izgledaju ka nova. Nisam jos upotrijebila sjedeci dio kolica jer Lucija ima 3 mjeseca, ali konstrukcija koja nosi sva 3 dijela mi djeluje poprilicno cvrsto (dnevno je barem 4 puta sklopim i rasklopim i postavljam AS ili kosaru).
    AS koristimo tocno onako kako je mg1975 napisala, a za setnje po Jarunu, Bundeku i slicno sluzi mi kosara.
    Maya_78 Sto se tice visine rucke na Looli up ne znam tocno, ali znam da su to jedina kolica koja su odgovarala MM, a on je visok 195. Na svim ostalim kolicima rucke su mu bile prenisko, morao bi se pogrbit i nogama je mlatio po zadnjim kotacima (u hodu naravno ) . Nama je jako veliku ulogu kod odabira kolaca igrala visina rucki i da kad se sklope mogu stat u gepek Corse.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj davorkica prvotno napisa
    Na svim ostalim kolicima rucke su mu bile prenisko, morao bi se pogrbit i nogama je mlatio po zadnjim kotacima (u hodu naravno ) . Nama je jako veliku ulogu kod odabira kolaca igrala visina rucki i da kad se sklope mogu stat u gepek Corse.
    isto tako i nama, te da nisu teška te ostali uvjeti malo manje bitni...
    još jedno pitanje, budući da je zimska beba,, namjeravam kupiti i košaru, vidjela da je sada 2.000,00 kn!?! stvarno malo previše...
    koliko se stvaaaarno koristi, a da ju ništa drugo ne može zamijeniti?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a da li netko ima BB Streety?
    http://www.bebeconfort.com/collectio...reety_pack.htm
    zašto nije tako "popularan" kao Loola/Loola up?
    hm... meni se košara sviđa više od Windooa...
    jedino ako su stvarno isključivo gradska (da ne smije na kamenčić)...

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kosara (Windoo) je nama jako puno koristila (i jos nam sluzi) bez obzira sto je L ljetna beba. Prvih mjesec dana je kroz dan spavala u njoj u dnevnom boravku, a šetali smo se svugdje. Nije mi djelovalo da joj je vruce u kosari.
    Zao bi mi bilo setat tako malu bebu u AS.
    Krajem 8 mjeseca kad smo isli u Split, kosara nam je posluzila kao krevetic (20 dana) .

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa
    a da li netko ima BB Streety?
    http://www.bebeconfort.com/collectio...reety_pack.htm
    zašto nije tako "popularan" kao Loola/Loola up?
    hm... meni se košara sviđa više od Windooa...
    jedino ako su stvarno isključivo gradska (da ne smije na kamenčić)...
    možda zato što ih nema za kuptit? :/

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja imam loola up. Kolica kostaju 2500 kn i NE MOGU se koristiti od rodjenja. Za to se mora kupiti kosara (2000 kn) ili auto sjedalica (1000 kn).

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Imam LooluUp i prilično sam zadovoljna. Košaru nisam kupovala a na početku sam i izbjegavala (do 3 mjeseca starosti) stavljati bebu u AS jer mi se činilo da je beba mora biti na ravnom. Ali vele da u Loolu Up mogu bebe od rođenja ali ja ni to nisam radila. Ja sam svoju bebicu onda malko vozila u AS, a s nekih 4-5 mjeseci sam ju počela furati u kolicima sasvim normalno.
    Uglavnom kolica su čvrsta, izdržavaju šetnje Bundekom po šoderu, preživjela su 2 mjeseca mora - uske uličice prepune rupa i rupica i onih vodoravnih linija, kolica imaju dobe amortizere čak 2 stupnja. Najbolje na kolicima je što se super daju skupiti i stanu (gle i u moju Corsu!!!!) i što se kotači mogu fiskirati za brzu vožnju bez puno skretanja i "odfiksirati" za manevriranje kolicima (kad ideš u šoping i sl). Donja košara za stvari je malo manja i iskoristivija je kada su kolica okrenuta tako da beba gleda prema mami.
    Kotači su nam za sada još sasvim dobri.
    Negativna strana - teška su i sada kada moja beba ima 8 mjeseci razmišlajm kupiti NAJJEFTINIJA I NAJLAKŠA KOLICA KOJA POSTOJE NA SVIJETU.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Eh da i ljeti mi se beba jako znojila i u AS i u kolicima tako da sam ispod stavljala bijelu tetra pelenu... ali pretpostavljam da je to stvar sa svim kolicima.

Meni su uglavnom dobra jer se super sklapaju i zauzimaju malo prostora, stalno ih držim u gepeku, ali da ih moram svakodnevno dizati na 2 kat mislim da bih ludila.... zato ono o najlakšim kolicima na svijetu. No opet, mislim da je tako sa svim kolicima.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tito prvotno napisa
    Eh da i ljeti mi se beba jako znojila i u AS i u kolicima tako da sam ispod stavljala bijelu tetra pelenu... ali pretpostavljam da je to stvar sa svim kolicima.
    zar loola up nema ljetnu i zimesku stranu? baš sam mislila da se u njoj onda djeca manje znoje :?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

da ima i na ljetnoj strani se znojila. ma, sve su to umjetni sintetički materijali

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a ja baš mislila da su Loola / Loola Up jedna od najlakših kolica!
    cca 11 kg, koliko sam uspjela pobrojat (7,4 + 3,6)

ima li neko da ima ona OXYGEN CREAM košaru i kolica (krem-smeđe kombinacija)?
    meni se sviđa, a opet, malo je nezgodno baš zbog tog znojenja i prljanja kasnije...

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

meni se sviđa, a opet, malo je nezgodno baš zbog tog znojenja i prljanja kasnije...
    Imam ja! Nije losa za odrzavanje, navlaka se pere na ruke, i odlicno se pere! Na nasima nije ostala niti jedna mrlja.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj little duck prvotno napisa
    Imam ja! Nije losa za odrzavanje, navlaka se pere na ruke, i odlicno se pere! Na nasima nije ostala niti jedna mrlja.
    mene malo brine košara jer pretpostavljam da ipak ostanu kad tad neke flekice, kako je tebi?
    jesi uzela i Creatisfix? koliko ga koristiš, ja se nešto dvoumim, ali na kraju ću ipak komplet...

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Maja, ja sam zezla stvar, dala se nagovoriti, nisam kupila kosaru, pa smo se mi na kratkim relacijama vozili u Creatisu na kolicima, pa nakon 3.mjeseca vec bas na kolicima, na onom sjedecem dijelu... Ma zalost i tuga, bebi neudobno, vruce u Creatisu... Bas sam bila bedasta! Za drugo dijete svakako kupujem i kosaru. Creatis ti treba kao AS. Vjerujem da kosaru mozes ocistiti cetkom, namocenom u deterdent, tako sam ja kupolu prala.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala...
    ja se dvoumim između oxygen cream i crveno-crne kombnacije...
    jedino zbog održavanja mi se potonja čini bolja...
    a bijela mi je

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

imam ja i super se odrzava!

inace, ako vec kupujete kolica, kupite i kosaru. malo dijete ne moze u onaj polusjedeci polozaj, a sama kosara funkcionira kao kosara za spavanje i to kolijevka. moja beba jako uziva. :D

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

alex08, i mislila sam sve kupiti, samo me zanima, jer puno njih kaže da velike bebe brzo "prerastu" košaru, je li to istina? znam da se koristi samo do 6. mj. cca pa to ne bi trebao biti problem, samo da nije skučeno unutra?
    dakle, oxygen cream it is...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mi smo koristili manje od 6 mjeseci, negdje 4 mjeseca, mislim jer ju je prrasla. i bilo mi je baš tužno jer sam onda bila u problemima, za kolica još nije, autsjedalica još gore... Tad smo se nosali.
    ne žalim ni kune koje sam potrošila na košaru, ne znam kako bi bez nje

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    mi smo koristili manje od 6 mjeseci, negdje 4 mjeseca, mislim jer ju je prrasla. i bilo mi je baš tužno jer sam onda bila u problemima, za kolica još nije, autsjedalica još gore... Tad smo se nosali.
    ne žalim ni kune koje sam potrošila na košaru, ne znam kako bi bez nje
    baš toga me strah budući nam svi predviđaju veću bebu
    ali mislim da je košara neophodna za "zimske bebe" ipak...
    uh, 2000 kn
    možda će neka od vas prodavati uskoro 8) ?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure koje imaju BC Loola / UP/, da li je sjedeći dio stvarno moguće "izravnati" do nule tj. u položaj za najmlađe? I koliko je tada "ugodan" u odnosu na košaru? Da li se može koristiti u tom svojstvu uopće?

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

do nule nije moguce. bar nije bilo na prvoj verziji loola.
    e sad, koliko je to udobno... ne znam. mislim da se bebaca moze poleci na taj lagano nakoseni dio bez beda, bez da se oslanja guzom od donji dio, ali nikad nisam probala pa necu tvrditi da je to skroz isto.
    umjesto kosare se moze koristiti AS, ali ne predugo, 2h.

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

krivo sam odgovorilo na ovo o udobnosti
    u odnosu na kosaru uopce nije udobno kosara je sva jako fina, mekana... nama je sluzila kao pomicni krevet prvih 6mj.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Loola up nema nulti polozaj, dakle ili kosara ili AS za bebe mladje od 6 miseci

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

loola nema nulti položaj. negdje pišu da ima, negdje da nema, ali na uputama jasno piše: this seat unit is not for children under 6 months.
    možda nađeš košaru iz druge ruke. AS ti ne bih preporučila ako se misliš šetat, čini mi se da je najniži položaj kolica bolji i ravniji od položaja AS.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Maya_78 zasto se mislis oko kosare?
    Beba ti je zimska, kosara je jako udobna i topla. Evo izmjerila sam metrom, iznutra je duga 70 cm , to ti je bar do 4 mjeseca.
    Ovih dana je suncano, ali lagano prohladno i ne mogu zamislit da po Jarunu setam L u AS kad joj je 10 puta ugodnije u kosari (barem meni tako izgleda )

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •