Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: lesnina

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno lesnina

Help! Ubih se surfajuci, ali ne mogu naci normalnu stranicu Lesnine, po mogucnosti hrvatsku, sa slikama, nazivima i cijenama proizvoda. Naime, u zadnjem ELLE-u Hr sam vidjela reklamu regala za dnevnu sobu (zaboravila sam naziv), koji se prodaje u Hr Lesnini, ali sad ga nigdje ne mogu naci da vidim cijenu, uslove, mogucnost isporuke itd...

Ima neko savjet?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja nisam uspjela pronaći web ili mail adresu lesnine u hrvatskoj.

pokušaj im poslati faks:

LESNINA d.o.o.
    Slavonska avenija 106, 10000 ZAGREB
    Tel.: +.385.1.2051555, 2051501, 2051502
    Fax: +.385.1.2051503

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a jesi li ti uopće sigurna da nešto želiš tamo kupiti?
    plati odmah, pa čekaj 2-3 mjeseca je njihov sistem rada.

moji su straci trebali novu spavaću sobu, otišli tamo, našli, cijena aj ok. dođe stari do prodavača i kaže:
    Ja bih to i to, pa di da ja to platim i kad mogu doći s kombijem po to.

Veli striček njemu: Platite tamo, a za 2 mjeseca dođete po to...kad mi oca nije šlagiralo. Okrenu se čovjek na peti i izmaršira van. Ode u Domu, kupi sobu, natovariše oni to u kombi i dovezu drugi dan.

Ok. nije topic o tome ali ja se nebih baš trudila naći njihovu stranicu.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala Ivy!

Bleeda, ma nisam sigurna ni u sta...ali cekanje mi ne bi bilo problem, navikla sam, osim toga, taj dio dnevne sobe mi fali vec 4 godine, pa mogu jos cekati.
    nego prvi put sam ugledala nesto sto mi se zaista svidja i sto bi savrseno pristajalo toj sobi....Zato se i jesam uzjogunila

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo jučer uzeli Lari Flexa sobu u Lesnini. Ostavili smo samo 400 kn kapare, nitko nam nije rekao da moramo odmah platiti. Ali istina je da se na Flexu čeka 2 mjeseca, za ostalo ne znam. Ali trenutno imaju popust 20% i još nekih 10% na cijeli Flexa asortiman i još podosta toga.
    Web stranice nemaju :/

Najbolje ti je otići tamo

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ninet, ako odeš na njihovu slovensku stranicu (www.lesnina.si) vidjet ćeš tko su im dobavljači, odnosno čiji namještaj prodaju. vjerojatno ti se više isplati naručiti direktno od proizvođača, brže će ti stići. nama se slično dogodilo s paronom - tadašnji zastupnik je rekao da krevet moramo čekati preko mjesec dana, mi smo kontaktirali tvornički dućan, sjeli u auto i dovezli krevet direktno iz laškog.

no, isto tako se može dogoditi da u zagrebu imaju u skladištu baš to što ti treba ili će im uskoro stići.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

nemaju oni web.ja sam kupila isto obični stolić i falila je jedna daskica koju sam onda čekala 4 mj.!!!! nikad više kod njih.zvala sam ih sto puta, na kraju su mi reklli da čekaju dasku da dođe iz Poljske!!!a kad je stiglo napokon su me nazvali i rekli da dođem tamo. rekla sam da mi ne pada na pamet i da mi ju oni dostave. nisu se bunili i dostavili su je. ali hvala lijepo, neće me više vidjet. a moja prijateljica je čekala kuhinju 3 mj.!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala cure! Dobra ideja je ovo s proizvodjacem!

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma ne, ovo je dobra ideja - da nam dođeš na kavu 8)

Citiraj Adrijana prvotno napisa

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Slazem se!

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ajme...

mi smo u lesnini kupili kutnu garnituru u utorak, a dostavili su nam je slijedeći ponedjeljak.

tako da čekanje po 2 mjeseca nije pravilo.

ako ćemo tako, onda se samo u ikei ne čeka, nego sve možeš uzeti odmah.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ma ovako cemo. Prvo cu pogledati kako se regal zove (zovu ga regal iako je to ona niska komoda sa visecim gornjim dijelom)...pa ih nazvati, pa vidjeti imaju li dilera u Sarajevu itd....Grozno mi se svidja, tako da cu cekati koliko treba....(pod uslovom da ne kosta milion eura kako to zna biti )

A kad bi vidjeli o cemu se radi - rekli bi da sam papanka par excellence Kombinacija je tamno drvo i zlatne fronte ali meni bas takav odgovara...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo kupili regal, stol i stolice prošle godine u Lesnini. Plaćanje na 24 rate s masterom, dostavili su nam namještaj za dva dana. Stvarno nemam nikakvih zamjerki na njih. ja sam čula da se u Domi čeka isporuka dosta dugo.

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj ninet prvotno napisa
    Ma ovako cemo. Prvo cu pogledati kako se regal zove (zovu ga regal iako je to ona niska komoda sa visecim gornjim dijelom)...pa ih nazvati, pa vidjeti imaju li dilera u Sarajevu itd....Grozno mi se svidja, tako da cu cekati koliko treba....(pod uslovom da ne kosta milion eura kako to zna biti )

A kad bi vidjeli o cemu se radi - rekli bi da sam papanka par excellence Kombinacija je tamno drvo i zlatne fronte ali meni bas takav odgovara...
    ja mislim da ih dila mercator - prosetaj, tako ce se i cundarson brze okrenuti

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hajde de....necu sad po bljuzgi ali mogla bih sutra

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mi kupili u lesnini kauč od prave kože, platili 11000kn u gotovini, doveli nam ga nakon 3 tjedna i oštećen je bio...ali nije stvar u tome nego su nam umjesto prve kože dostavili eko kožu i hodočastili smo dosta po lesnini dok nam nisu zamijenili to. Nikad više u lesninu

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hajde de....necu sad po bljuzgi ali mogla bih sutra
    de nazovi prvo:
    286 130

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj vidjela sam taj zlatno smeđi regal, odnosno niski element za TV i nekakav viseći ormarić u letku od Lesnine, baš je lijep, ali mislim da ta kompozicija kako oni to zovu košta oko 23.000 kn. Ako još imam doma taj letak provjerit ću poslijepodne i javim ti.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

ajmeeeee, al dobro ocekivala sam oko 5000 maraka, nisam puno fulila...
    Jelde da je super?
    Hajd ako nadjes javi.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lesninu zaobilazim u širokom luku.

prije 2 godine kupili smo garderobni ormar od ALPLES-a, čekali smo 2 mjeseca, nakon dostave su skužili da su krivo naručili i dostavili (leđa umjesto vrata), novu isporuku smo čekali još 2 tjedna i opet je bilo krivo, u slijedećoj rundi nisu niti dostavili što su trebali na što sam dobila popiz.tis, otišla tamo i vratili su mi sve novce uz ponudu da ću kod slijedeće naruđbe imati 20% popusta :shock:

s istim tim novcima sam drugi dan otišla u solidum u prvi dućan koji drži ALPLES, naručila isti ormar, došao je dan poslije i još jedan dan poslije je bio namontiran.

u lesnini bih se eventualno odlučila kupiti nešto što imaju taj čas na skladištu, da ja to svojim očima vidim, i svojim autom odvezem, i to bih se mogla odlučiti tek za par godina, kad dooobro izliječim ove traume od njih. ali ne vidim zašto bih išla k njima jer je tržište stvarno široko.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa
    hm, nekad su tu imali katalog od lesnine

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

a da si ga sama napraviš?
    ok...ja sam malo fiju briju na to, eto ja sam prošli vikend radila 4-krilni ormar i most regal za spavaću sobu pa sam skužla da to mene ide i sad se bacam na komodu za dnevnu sobu

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bleeda - svaka cast, :shock:
    Ja sam ti nazalost od onih "mislilaca" sto bi sebe stavili na vrh Platonove piramide. Maximum koji neko moze dobiti od mene je ideja
    A vi fiju-briju - slobodno implementirajte...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Bleeda - svaka cast, :shock:
    Ja sam ti nazalost od onih "mislilaca" sto bi sebe stavili na vrh Platonove piramide. Maximum koji neko moze dobiti od mene je ideja
    A vi fiju-briju - slobodno implementirajte...
    ah šteta da nisi bliže, ja bih ti ga napravila...mene to tako veseli
    kad završim svoju komodu postat ću ti slike

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Dogovoreno!

Tc tc tc tc jos trudna, jos namjestaj pravi....odoh se malo posipati pepelom...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ma nije ti to neki problem.

ja ti to sve zamislim, pa stavim na papir, pa nacrtam u nekom određenom omjeru 1 naprama nešto. onda to sve izvučem u komade, pa odem u trgovinu materijalima, tamo dam da izrežu, pokantiraju, izbuše rupe za pante.
    na krjau se to kod kuće u radioni samo pošarafi a šarafit moraš i ono šta ti dođe iz lesnine.

primjera radi

1 x dvokrilni ormar sa vješalicom i dve police visine 215 cm, 1 x dvokrilni ormar sa policama visine 115 cm, 1 x komoda sa 4 ladice visine 100 cm, sve široko 90 cm, jedan jednokrilni uski stup sa policama visine 240 cm, jedan viseći dio 170 x 50 cm - sve to u dbeljini 19 mm (obično je po dućanima sav namještaj puno tanji), sa ručkicama, pantima, ABS kantiranjem, metabox ladicama, apsolutno svim me koštao 4000 kuna (550 eura). Nema šanse da to sve kupim u toj vrsti materijala za te pare.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi smo u lesnini uzeli regal, stolic, trosjed + otoman koji se spaja s trosjedom, i cijelu spavacu. Platili masterom na 24 rate i dostavili nam u roku od tjedan dana. Mislim da cekanje ovisi o tome da li imaju u skladistu ili moraju narucit. Nama su svaki aktrikl provjerili sa skladistem i nije bilo nikakvih problema. Duze nam je trajalo sastavljanje nego cekanje

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa
    Mi smo jučer uzeli Lari Flexa sobu u Lesnini. Ostavili smo samo 400 kn kapare, nitko nam nije rekao da moramo odmah platiti. Ali istina je da se na Flexu čeka 2 mjeseca, za ostalo ne znam. Ali trenutno imaju popust 20% i još nekih 10% na cijeli Flexa asortiman i još podosta toga.
    Web stranice nemaju :/

I mi smo kupili Flexu, rekli su nam da se čeka 2-3 mjeseca. Jučer su nam javili da je stigla, iako je prošlo manje od mjesec dana.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajoj nažalost nemam više taj katalog, L. ga je razderala pa ga je baka bacila. Sorry !
    Možda netko ima od drugih cura, to sam dobila u poštanski sandučić prošli tjedan.

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Amelie32 prvotno napisa
    Ajoj nažalost nemam više taj katalog, L. ga je razderala pa ga je baka bacila. Sorry !
    Možda netko ima od drugih cura, to sam dobila u poštanski sandučić prošli tjedan.
    Evo ja ga imam, Regal Mediante zlatni 21.429 kn
    dimenzije: d/v/š 306x183x57, kombinacija furnira i zlatnih fronti, push pull sistem otvaranja ladica i vrata, mogućnost izbora različitih sustava, materijala, boja

I još piše Popust -20% na sve proizvode Santarossa (SIMform Santarossa by lesnina, proizvođač?) , ali se ne kuži jel već uračunat u cijenu ili ne. Možda nije. 12 rata bez kamata + besplatan prijevoz i montaža iznad 5000 kn u krugu 50 km

I baš je lijep dnevni, kad si rekla da je zlatan, malo sam bila skeptična, ali super izgleda. :D

Drimm avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Hvala! Hvala! Hvala!

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Super da je netko našao. :D Doduše ja malo uvećala cijenu, slučajno, sve mi se zmešalo.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Mi smo u lesnini uzeli regal, stolic, trosjed + otoman koji se spaja s trosjedom, i cijelu spavacu. Platili masterom na 24 rate i dostavili nam u roku od tjedan dana. Mislim da cekanje ovisi o tome da li imaju u skladistu ili moraju narucit. Nama su svaki aktrikl provjerili sa skladistem i nije bilo nikakvih problema. Duze nam je trajalo sastavljanje nego cekanje
    koksy da nisi ti moj muž jer mi smo isto tako. možda oni vole master na 24 rate i nama su odmah provjerili za skladište, a za trosjed su rekli da ga nema na skladištu i da bi morali čekati 2 mjeseca isporuku.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne rade isporuku u BIH i nemaju ovdje ni salon ni dilera....

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo moram reći da čitajući naslov topic sam doživila hercinfarkt jer sam pročitala "lešina"...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne rade isporuku u BIH i nemaju ovdje ni salon ni dilera....
    Pa dođi u Split...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    samo moram reći da čitajući naslov topic sam doživila hercinfarkt jer sam pročitala "lešina"...
    I ocekivala da trazim prakticne savjete kako se iste rijesiti iz vlastitog podruma...

Odoh sad smisljati sta cu....Najjednostavnije bi mi bilo napraviti ovo, ali gdje cu dovraga naci zlato????

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    I ocekivala da trazim prakticne savjete kako se iste rijesiti iz vlastitog podruma...

Odoh sad smisljati sta cu....Najjednostavnije bi mi bilo napraviti ovo, ali gdje cu dovraga naci zlato????
    Nećeš to moći napraviti. Jesi li ti to zvala Lesninu ili prozvođača tog namještaja ?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Lesninu....Nista, probacemo i preko proizvodjaca, imam dobrog prijatelja koji uvozi talijanski namjestaj pa mozda nesto izmajmunisemo.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Nećeš to moći napraviti. Jesi li ti to zvala Lesninu ili prozvođača tog namještaja ?
    Zašto ne bi mogla napraviti?
    Ja upravo radim ovo

http://www.santarossa.it/eng/simform...iorno.php?id=7

Ništa to u principu nije tako komplicirano, osobito ovaj današnji namještaj. Sve se može samo treba malo zapeti. Dobro, netko nije sklon tome, nekome se ne da. Meni osobno je gušt i ja bih svaki dan nešto takvo mogla raditi.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A radiš li ti bleeda po kućama? Mislim, ono, dolaziš li na adresu? Ako si kvalitetna a nisi skupa, možda bi se ninet isplatilo da te dofura ovamo

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bleeda prvotno napisa

Zašto ne bi mogla napraviti?
    Zato što Ninet želi zlatni regal,a takvog materijala nema za kupiti trenutno.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    A radiš li ti bleeda po kućama? Mislim, ono, dolaziš li na adresu? Ako si kvalitetna a nisi skupa, možda bi se ninet isplatilo da te dofura ovamo
    doći ću ja u sarajevo u svakom slučaju...već me sramota da me svi pljuju da odakle sam a nisam nikad u sarajevu bila.

al, neradim po kućama još...zasad radim samo za sebe. obzirom da sam se razočarala u majstoru koji nam je radio kuhinju prije dve godine i skontala da to sve mogu i sama počela sam sama raditi. tj ja dizajniram, crtam, iskrojim a MM šarafi

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Molim neka mi netko objasni logiku ako zna..........u Lesnini Zg sam našla kutnu garnituru ali sa kontra kutom nego što meni treba.Navodno ima strana koja meni treba u Vž i Osijeku , ali po cijeni skupljoj za malo više od 1000 kn !!!
    Nije mi baš jasno,mislila sam da svi centri moraju imati iste cijene.....a i da nemaju,pa zar ne bi bilo logično da je Zg najskuplji :?

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tako smo i mi našli isti stol u Osijeku za 2800 kn, a u Zagrebu za 3500kn. Identičan. DOk smo se premišljali, na kraju su prodali sve u Os, pa smo morali kupiti onaj u Zg, jer nam se taj baš jako sviđao.

Ni ja ne kužim kako mogu biti različite cijene jednom te istom proizvodu a ista trgovina. :?

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Našla sam kakti neku vezu tu u lesnini Zg koja mi je sredila da ta garnitura dođe iz Osijeka po zagrebačkoj cijeni ......e,sada meni vrag nije dao mira pa sam zvala u lesninu Čakovec (baš da me ne povežu tko sam ) te pitala za cijenu. Kod njih je za 2000kn skuplja!Pozvala sam se na cijenu iz Zg te mi je prodavačica rekla da mora pitati šefa te da nazovem za 5min.Naravno,nazvala sam te mi je rekla da im je (kao) kriva cijena izložena te je prava kao u Zg!
    .......e,sada mi se svašta vrti po glavi.....nadam se samo da to nije tako namjerno stavljeno (ipak su to tri grada sa skupljim cijenama od zg) !!!
    Moj savijet vam je da prije nego išta tamo kupite , prepišite šifru (u svim dućanima su iste) te provjerite u drugim gradovima!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ovisi tko je proizvođač namjšetaja...

moji prije 3 tj kupovali Hespov ormar (imaju već istu sobu al im trebao dodatni ormar)....platili odma (na Ame, Master i mislim Visu 10 posto popusta iako ide na rate kao i za gotovinu). Rekli da je rok isporuke 1-3 tjedna..zvali nakon 5 dana da je stiglo.

Teta je kupovala neki kauč sa potpisom (oko 15000 kn je koštao) i čekala je 3 mj jer se radi samo po narudžbi u Italiji)..

Dostava..
    ovisi o iznosu, udaljenosti, katnost...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •