Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: lesnina

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja ne znam za slučaj da su cijene različite od grada do grada, ali imala sam slučaj da je cijena bila različita unutar same Lesnine u Zg. Kupovali smo stol i stolice. Bio je jedan izloženi primjerak u prizemlju. Bio je zadnji a kako je bio na mjestu gdje puno ljudi prolazi bio je jako oštećen, žena gledala u komp i kaže zadnji je nema više. Ošli mi dalje gledati na kat što ima i na odjelu kuhinja gle izložen isti takav stol sa stolicama i nešto malo skuplji (ne sjećam se više koliko bilo je to prije 5 godina, nije bilo drastično skuplji). Pitamo mi prodavačicu dobro kako je moguće prvo da su nam dolje rekli da više nema a drugo kako je moguće da cijena nije ista. Žena je samo slegla ramenima.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo kako sam se ja provela jučer u Lesnini:

U novom katalogu reklamiraju dječji krevet Flexa za 1099 kn.
    Super povoljno, krevet izgleda prekrasno, ali sumnjivo mi kako je tako jeftino.
    Ne budi lijena nazovem ja i pitam jel to taj krevet sa slike na akciji i vele oni da je i da je to ta cijena.
    Ujutro rano spremim se sa bolesnim djetetom i trbuhom (na čuvanju trudnoće sam) i put pod noge da budemo prvi (jer tko zna koliko samo komada imanju po toj super cijeni).
    I što se dogodi kad dođemo tamo?????
    Imaju veli momak 20 kreveta, ja odahnem neće se rasprodat, idemo ga prvo pogledat (hvala Bogu pa sam se na to odlučila) i imala sam što vidjet.
    Krevet jedva jedvice sliči na onaj sa slike.
    Niti su iste stepenice (krevet je na kat), trebale su biti nakošene sa ručkom sastrane, a ovdje su obične ravne, niti je isti tobogan (trebao je biti zaobljen da kad se djete spusti da se dočeka na noge, ovako je mala završila direkt na trtici i srećom nije se ozljedila jer su postavili običnu ravnu dasku direkt na pod).
    To još ništa nije toliko važno, ipak trebamo krevet, a on je bio duplo lakši i klimaviji od prave Flexe, hoću reći da je to neka jeftina verzija, u kojoj su daske upola manje.
    I velim ja da to nije krevet sa slike a on slijega ramenom uz smješak!
    I kako vi to sad nazivate, slučajnom greškom!
    Koliko je tih slučajnih grešaka u svakom katalogu??
    Tko odgovara za te greške??
    Ili još bolje tko ih slučajno stalno ponavlja??
    Bome bi i ja takav posao u kojem mogu radit greške a ne dobit otkaz??
    Ma koga ja zavaravam, nije to nikakva greška, to je čista navlakuša, prevara i manipulacija.
    neka rulja nahrli, pa kad vide ovaj klimavi krevet pored prave flekse (koja je btw 20 % na popustu) odlučit će se za skuplju varijantu dok je na popustu.
    Ali meni nije isto dat 3000 kn i 1099 koliko su oni rekalmirali.
    Ne moram ni spominjat koliko je još parova, (još trudnica) došlo baš zbog te slike u katalogu, a mi smo bili tamo možda pola sata.
    A što je s onima koji su došli tokom dana i danas, i sutra.
    Dođe mi da na dnevniku pošaljem obavijest ljudima da ne idu bez veze 50-100 km u Lesninu jer to nije taj krevet.
    I dalje ostaje pitanje kome se žalit?
    Tko može ispravit tu pogrešku?
    Još sam htjela reći kako na katalogu napišu da ne odgovaraju za tiskarske greške i razlike u boji, ali ovo sigurno nije tiskarska greška, nemaju oni u tiskari dvije fotke pa su greškom stavili onu bolju, tiskara tiska ono što su im poslali a to je samo tekst za nas budale.
    Joj kako bi ih tužila da bar imamo sudove koji malo brže rade jer ja i dalje želim taj krevet po sniženoj cijeni.
    Neću dalje, i ovo je previše.ali Lesnina me više neće vidit.
    A sad idem opet zvat upravu!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •