Ja ne znam za slučaj da su cijene različite od grada do grada, ali imala sam slučaj da je cijena bila različita unutar same Lesnine u Zg. Kupovali smo stol i stolice. Bio je jedan izloženi primjerak u prizemlju. Bio je zadnji a kako je bio na mjestu gdje puno ljudi prolazi bio je jako oštećen, žena gledala u komp i kaže zadnji je nema više. Ošli mi dalje gledati na kat što ima i na odjelu kuhinja gle izložen isti takav stol sa stolicama i nešto malo skuplji (ne sjećam se više koliko bilo je to prije 5 godina, nije bilo drastično skuplji). Pitamo mi prodavačicu dobro kako je moguće prvo da su nam dolje rekli da više nema a drugo kako je moguće da cijena nije ista. Žena je samo slegla ramenima.
U novom katalogu reklamiraju dječji krevet Flexa za 1099 kn.
Super povoljno, krevet izgleda prekrasno, ali sumnjivo mi kako je tako jeftino.
Ne budi lijena nazovem ja i pitam jel to taj krevet sa slike na akciji i vele oni da je i da je to ta cijena.
Ujutro rano spremim se sa bolesnim djetetom i trbuhom (na čuvanju trudnoće sam) i put pod noge da budemo prvi (jer tko zna koliko samo komada imanju po toj super cijeni).
I što se dogodi kad dođemo tamo?????
Imaju veli momak 20 kreveta, ja odahnem neće se rasprodat, idemo ga prvo pogledat (hvala Bogu pa sam se na to odlučila) i imala sam što vidjet.
Krevet jedva jedvice sliči na onaj sa slike.
Niti su iste stepenice (krevet je na kat), trebale su biti nakošene sa ručkom sastrane, a ovdje su obične ravne, niti je isti tobogan (trebao je biti zaobljen da kad se djete spusti da se dočeka na noge, ovako je mala završila direkt na trtici i srećom nije se ozljedila jer su postavili običnu ravnu dasku direkt na pod).
To još ništa nije toliko važno, ipak trebamo krevet, a on je bio duplo lakši i klimaviji od prave Flexe, hoću reći da je to neka jeftina verzija, u kojoj su daske upola manje.
I velim ja da to nije krevet sa slike a on slijega ramenom uz smješak!
I kako vi to sad nazivate, slučajnom greškom!
Koliko je tih slučajnih grešaka u svakom katalogu??
Tko odgovara za te greške??
Ili još bolje tko ih slučajno stalno ponavlja??
Bome bi i ja takav posao u kojem mogu radit greške a ne dobit otkaz??
Ma koga ja zavaravam, nije to nikakva greška, to je čista navlakuša, prevara i manipulacija.
neka rulja nahrli, pa kad vide ovaj klimavi krevet pored prave flekse (koja je btw 20 % na popustu) odlučit će se za skuplju varijantu dok je na popustu.
Ali meni nije isto dat 3000 kn i 1099 koliko su oni rekalmirali.
Ne moram ni spominjat koliko je još parova, (još trudnica) došlo baš zbog te slike u katalogu, a mi smo bili tamo možda pola sata.
A što je s onima koji su došli tokom dana i danas, i sutra.
Dođe mi da na dnevniku pošaljem obavijest ljudima da ne idu bez veze 50-100 km u Lesninu jer to nije taj krevet.
I dalje ostaje pitanje kome se žalit?
Tko može ispravit tu pogrešku?
Još sam htjela reći kako na katalogu napišu da ne odgovaraju za tiskarske greške i razlike u boji, ali ovo sigurno nije tiskarska greška, nemaju oni u tiskari dvije fotke pa su greškom stavili onu bolju, tiskara tiska ono što su im poslali a to je samo tekst za nas budale.
Joj kako bi ih tužila da bar imamo sudove koji malo brže rade jer ja i dalje želim taj krevet po sniženoj cijeni.
Neću dalje, i ovo je previše.ali Lesnina me više neće vidit.
A sad idem opet zvat upravu!