Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Ljepilo za majicu

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Ljepilo za majicu

Moja biserka je danas u vrticu skarama izrezala majicu. Na jednom mjestu je ravni rez oko 5 cm. Teta u vrticu mi je rekla da ima u DM-u kupiti nekakvo ljepilo za robu kojim bi se to moglo zaljepiti. Kao da je u prasku i poslije se nesto radi sa njime. To je cula od kolegice, pa mi nije vise mogla reci.
    Zna mozda netko o cemu se radi i kako se upotrebljava? Kakav je rezultat na kraju?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako mislis to nekako zakrpati, onda je najjednostavnije s donje strane zalijepiti komad flizelina. To je vrsta tkanine koja je s jedne strane ljepljiva i peglom se pritisne i zalijepi. Onda s prave strane majice mozes napraviti neki ukrasni šav.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inace postoji neko ljepilo za tkaninu, ali ne mozes spojiti rez nego sluzi za lijepljenje zakrpa.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ima neki prah koji se pomiješa sa sitno samljevenim koncem ili komadićima tkanine u istoj boji i zalijepi se. Imala sam to, ali davno sam bacila i sad ne znam kako se više zove.

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a da jednostavno kupis novu majcu, a ovu ostavite za npr. bojanje temperama i sl. "prljave" poslove. ne znam kako ces skrpati ravni rez da izgleda pristojno za nosenje, uvijek ce se vidjeti da je krpano

mene ovdje vise brine sto je teta radila dok je curka majicu rezala?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bih kupila neku aplikaciju koju možeš našiti nakon što zakrpaš. Ovisi, naravno o tome gdje je rez. Ako je na boku onda ne znam kako bi pasalo.
    MOžda bi se moglo i razrezati neku staru majicu i napraviti par aplikacija, a jedna da pokrije oštećeno mjesto.

Za takvo ljepilo nisam čula.

@gorka - da, najbolje da tuže tetu

gorka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

pa nisam mislila da ju tuze, nego me zanima objektivni razlog zbog kojeg teta nije skuzila da dijete izrezuje majicu

ova ideja s vise aplikacija mi se cini najoriginalnija i najprimjenjivija

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •