Citiraj škorpion prvotno napisa
i ja vam se pridružujem Naime,još ne znam o čemu je riječ,trenutno sam na terapiji 2 puta 1 cotroloc od 40 mg i od sutra idem na jednu tbl.dnevno.

Simptomi? Imala sam tamnozeleno sivu stolicu (ja vidla crnu i završila na interni ),EKG,KKS,rektalni pregled.....sve za deset.Dokica se preplašila da imam unutarnje krvarenje ili kaj ti ga ja znam :/ Da napomenem-bolova NEMA-nigdje i ništa.Sad trenutno me peče žgaravica,uuuuužasno mi se riga i ono što me najbolje muči je KNEDLA u grlu :shock: Da li i vi imate tu vražju knedlu? Ne usudim se progutati komad kruha koji nije prožvakani kak treba jer mislim da bih se zadušila Inače sam u duši isto paničar,patila sam od napada panike pa je moj strah milijon puta veći,uvjerena sam da imam rak Budala,šta ćeš.

Pliiiiiis,help.Jeste li imale koji put tamnu stolicu i knedlu u grlu....itd.,itd. :?
imam točno simptome ko ti, podivljalu stolicu i to gušenje i osjećaj da ništa neće proć kroz grlo, koda ću se udavit od komada kruha...
dijagnoza gastritis, gerb,hernija...
nego, taj osjećaj gušenja je i meni donosio panične napadaje dok nisam počela mantrat "to je od želuca, to je od želuca..."