dudu, ja sam isto sa 16 završila u rukama dr. bradarićazbog iste stvari.
na sreću, imala sam divnog liječnika opće prakse koji je vrlo brzo ustanovio o čemu je riječ. sjećam se grozne, strašne glavobolje; moj brat je taj dan dobio onaj grozni privjesak za ključeve koji zapišti kad zazviždiši znam da me taj zvuk iritirao do boli.
majina pedijatrica zna da sam to preboljela jer sam se u jednom navratu sva sledila dok je ona pregledavala kod višednevne temperature.
pregled izgleda; položite dijete da leži i pokušate mu saviti vrat (ne doslovno) tako da bradom dotakne prsa.
isto tako, u ležećem položaju ispružene noge šta više podignuti u zrak. ako se zaista radi o bakterijskom meningitisu čim uopće pokušate nešto od ovoga nastaje bol i nema šanse da vam promakne da nešto nije u redu.
ja također nemam nikakve posljedice, bila sam u bolnici mjesec dana i nagore od svega se sjetim lumbalne punkcijeali najdraže sjećanje mi je da sam se nakon dva dana u krevetu od dosade kompletno našminkala i namontirala poprečno u krevet da se mogu sunčat kroz prozor
![]()
a tek kad mi je ekipa iz prvog srednje, čitav razred došla u posjetu, pjevali su od ulaza u bolnicu da se sve oriloa mogli smo se vidit samo kroz prozor
![]()

zbog iste stvari.
i znam da me taj zvuk iritirao do boli.
) tako da bradom dotakne prsa.
ali najdraže sjećanje mi je da sam se nakon dva dana u krevetu od dosade kompletno našminkala i namontirala poprečno u krevet da se mogu sunčat kroz prozor
a mogli smo se vidit samo kroz prozor
Odgovori s citatom