-
dr Stasenko_KB Merkur
Da li netko prati trudnocu kod dr Stasenko - KB Merkur? Ako da pls javite da li doktorica jos radi u bolnici jer je navodno puno lijecnika otislo u Podobnikovo rodiliste.
-
koliko sam cula radi...prebaci se na drugi post merkur-doktori......
-
Hvala ti puno...vidjela sam u postovima da navodno nije napustila ekipu KB Merkur...
-
danas sam bila u Merkuru na pregledu i vidjela sam dr.Stasenko tako da definitivno nije prešla u privatno rodilište .
-
Puno ti hvala na informaciji...uljepšala si mi dan.
-
nije, nije. Imam ja UZV kod nje 10.4. na Merkuru
-
Nemoj zezati, odlicno, meni je termin 14.04. :D Da li inace kod nje pratis trudnocu? Procitala sam hrpu postova pa neki kazu da orinira četvrtkom neki petkom. Ako si slučajno njen pacijent pls. javi kad je u TA i kad mi je najbolje doci. Pretpostavljam sto ranije pa da medu prvima budem kad se spusti s odjela...bar sam ovu praksu imala kad sam u Petrovoj bila...
-
ona je cetvrtkom u UZV a petkom u trudnickoj ambulanti
-
Puno ti hvala. Pusa - javim se s dojmovima. Imam jos jedan pregled kod svog ginekologa onda idem u KB Merkur
-
Evo da se i ja javim sa svojim dojmovima , naime meni je Stasenko prije tri tjedna bila na porodu . Moram reći da sam bila sretna kad sam došla u rodilište i vidjela da je ona dežurna , no s obzirom da sam rađala 12 sati dočekala sam drugu smjenu tako da mi nije bila na samom kraju. No sve u svemu mi je bila sasvim ok. Jedina zamjerka što sam ja cijelu noć tražila epiduralnu a nisu mi je htjeli dati jer navodno tokom noći nemaju dežurnog anesteziologa i epiduralnu možeš dobiti tek u 8 ujutro (riječi stažistice).
Ali dr.Stasenkom moram pohvaliti jer je i poslije na vizitama bila jako ljubazna i susretljiva .
-
Rince, to je prva beba? Jadna 12h ja bi poludila...ja sam prvo djete rodila za 4h od prijema u bolnicu-dakle nikaj. Sad sam u 34 tjednu i vec su mi na pregledu maleckom napipali glavicu. U petak idem na kontrolu kod dr Stasenko-nadam se da cu sve obaviti, s obzirom da mi moj socijalni ginekolog ne zeli dati uputnicu
pa se nadam da me nece zekati nego ce me primiti uz placanje. Vele da bi mogla roditi svaki dan ako se necu paziti-sad strogo mirujem...a sto cu...
a kaj se epiduralne tice, moja frendica je pitala na tecaju u Petrovoj zakaj su tak skrti s dijeljenjem epidu.pa su joj rekli manjak anesteziologa...e sad tebi su rekli ako dobro kuzim da nemaju anesteziologa....hm.....a kaj s porodom koji se zakomlicira pa zena mora na carski u tri ujutro...malo bedasto zvuci...nadam se da se nisi jako napatila. ako su te dripirali onda mi nikaj ne moras reci-sve mi jasno
-
Rinče sorry, ukratko kak si zadovoljna s ostalim stvarima u bolnici? ukratko, znam da pored bebe nemres eseje pisat.. hvala pusa
-
evo nisam se dugo javila jer smo beba i ja sami doma pa nemam baš vremena , inaće moji dojmovi sa merkura su stvarno dobri . Što se tiće poroda stvarno sam zadovoljna s obzirom da sam bila prvorotka mislila sam da će biti gore . Rađala sam 12 sati , uz drip jer mi je pukao vodenjak i nisam dobivala trudove i nisam se otvarala , s obzirom da je bila noć u boxu su mi ugasile svijetlo i bilo mi je baš ugodno , nitko mi nije dolazio tako da sam se mogla potpuno koncentrirati na disanje kroz trudove . Tokom noći sam čak i hodala tako da što se toga tiće sestre i doktori stvarno dozvole da radiš što ti najbolje paše.
Što se tiće odjela babinjača , sa sobama sam bila zadovoljna , sestra su ok , možda bi mogle biti i ljubaznije ali ok. Razočarana sam bila dječjim sestrama i pedijatrima . Jer par sati nakon poroda donjeli su mi dijete sestra mi navukla bradavicu stavila dijete na sisu i rekla mama dojite i otišla. Tako da se za sve treba pitati i biti uporan jer ti nitko neće sam pomoći .Bilo je i dobrih sestra ali ja sam valjda baš naletila na tu (nisam upamtila kako se zove)Od doktora moram reći da mi je Stasenko bila najbolja na vizitama .
Pedijatri su dosta površni , na vizitama niti ne pogledaju dijete , meni su prva tri dana govorili beba je u redu i ići ćete treći dan doma , međutim to jutro su ustanovili da ima bakteriju u urinu i da mora dobivati antibiotike 8 dana i to mi je dr.Vidak došao reći u sobu , a glavna pedijatrica mi ništa nije htjela reći niti objasniti .
Ali sve u svemu sam zadovoljna jer je beba cijeli dan i cijelu noć bila samnom osim kad ih vode na prematanje (3 puta dnevno)
-
zaboravila sam još reći da mi je jedina zamjerka za dr.Sasenko što mi nije odmah pustila supruga da bude samnom već ga je poslala doma i rekla da dođe pred jutro , on je jadan došao u 5 ujutro a ja sam cijelo vrijeme joj govorila da mi ga pošalje međutim tek kad je došla druga smjena , dr.Zovko koji me i porađao je otišao po njega . Tako da je bio samnom samo zadnjih sat vremena .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma