[quote="Jelka"Ja danas potpuno trezveno mogu reći da zbog mnogo izgubljenih živaca zbog lošeg spavanja, buđenja u 3 ujutro (ima topic o tome Prerano buđenje) i sl. problema, nisam i neću biti mama kakva bih bila da je moje dijete lijepo spavalo.
To može razumijeti samo onaj tko je prošao kroz taj pakao (namjerno neću staviti pakao u navodnike jer to doista jest pakao
...............
Ja kad čujem da je nekoj mladoj mami super, na sto sam čuda jer mi je teško zamisliti da taj početak može biti čarobno lijep, onda se sjetim da fala bogu nije svima tako teško kako je meni bilo.
[/quote]
Ovo mogu debelo da potpišem. Napokon da rečima neko kaže kako se osećam.
andrijana treba ti odmor za početak. Meni je jedna šetnja od 45 minuta kad je Nađa imala 8 meseci bukvalno promenila život i ohladila glavu. Pa da sve drugo mogu da radim kako hoću (a ne mogu ni na wc da odem) samo 20-o časovno natezanje za bradavice bi me izludelo (i jeste me izludelo).
Znam kako ti je, i moje dete je danas odspavalo samo 30 minuta sa sisom u ustima. I evo je kenjka da bi spavala a ne može da se uspava.
I ja svako malo imam trenutke očaja koje rešavam na razne načine (juče sam se izdrala na MMa, prekjuče na psa, sutra ću možda glavom u zid) i mogu samo da ti kažem da te razumem
I da, tvoja devojčica je samo dan mlađa od moje.
Ostaje nam da verujemo curama da će proći....