Topic govori sve. I vjerojatno je bilo vec topica na tu temu...

Pal je dosad imala cuvalicu. Sad ima 3,5 godine i odlucili smo je dati u vrtic - ali svega na par sati - tako da sam i cuvalicu zadrzala.

I sad - prva 2 dana bilo je super. Dijete je islo veselo i nije me uopce sljivilo. A onda je krenulo. Place iz petih zila, ne da se u vrtic, ... itd. Sigurno je vecina to prosla. I znam da nema recepta.... ali ipak me zanima - mislite li da se u tom vrticu moglo desiti NESTO (ne znam ni sama sto bi to bilo) - sto bi je prepalo, sto bi utjecalo da se ona sad ponasa tako da se vise ne zeli odljepiti od mene (dosad nikad nije bila takva!)... ili je to normalna faza odvikavanja djeteta koje je dosad bilo u centru paznje (jedinica je) koje se sad ipak mora prilagoditi funkcioniranju u grupi?

Ne bih htjela prelagano odustati - a opet je ne zelim tjerati u nesto prema cemu ima toliki otpor...

Razgovarala sam s njom - i kaze da voli tete, i dodje doma i prica o pricama koje je cula - cini se da joj tamo nije horror ... cak da vise - da joj je interesantno. No, mozda dijete ne zna artikulirano objasniti sto je smeta...

recite nesto. bilo sto...