Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: koliko dugo je trajala gripa kod vase djece?

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno koliko dugo je trajala gripa kod vase djece?

da, to me zanima....koliko dugo je trajala?
    Natalie vec 6. dan ia temparaturicu..prije 2 dana smo bili kod pedice i rekla je da je najvjerojatnije gripa ali nas je poslala na vadjanje krvi za svaki slucaj...ja jos izjegajem to vadjenje krvi jer mi je zao da je pikaju, ali ocito cu u jutro morati ici jer me pocinje zabrinjavati ta temparatura...

da li je stvarno moguce da dijete ima toliko dana temparaturu od gripe????

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme ženo pa idi djetetu izvaditi krv. To je jedna mala bubamarica na prstić i bude brzo gotovo. Evo mi smo se danas išli piknuti da vidimo jel treba antibiotik ili ne i evo prošli bez terapije, dakle virus. Ne znam jel 6 dana temperature puno, ali znam da vađenje krvi nije nikakva posebna trauma.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

dva dana, temp. preko 39°C
    idite doktoru, šest dana temperature je mnogo

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vjerojatno nije u pitanju gripa jer sumnjam da bi pisala samo o "temperaturici".
    Trenutno je u điru baš viroza s dugotrajnom visokom temperaturom. Tin je kurio 5 dana, stalno oko 40oC, i onda još dan-dva ali manje, a nije bila gripa.

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Vjerojatno nije u pitanju gripa jer sumnjam da bi pisala samo o "temperaturici".
    Trenutno je u điru baš viroza s dugotrajnom visokom temperaturom. Tin je kurio 5 dana, stalno oko 40oC, i onda još dan-dva ali manje, a nije bila gripa.
    pa vjerojatno je to to...6 dana temparature je normalno kod gripe i kod drugih viroza, to mi je rekla sinoc pedica na zaraznoj(preko telefona)...jutros smo za svaki slucaj vadili krv, ali eto lupocet joj je nocas prestao djelovati a ona nema vise temp., iskreno se nadam da je napokon proslo

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Iva isto ima temperaturu, samo ona je jutros imala 38,6 u guzi, a sad je imala 38,1 u guzi. Sad je zaspala. Zadnja dva dana joj curi nosić i kašlje, ali točno osjetim da joj je to ovaj sekret iz nosa. Nadam se da joj neće biti ništa do sutra popodne, pa ćemo do pedice ako još bude imala temperaturu

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moja curica je imala gripu prije dva tjedna. Temperatura se vukla tjedan dana,ali s takvim ritmom da me izluđivala. Oko podneva joj je skočila na 39,1 nakon sirupa protiv temperature, pala joj je na 36,7 i to je trajalo 24 sata, da bi se drugi dan oko podneva ponovilo i tako tjedan dana. Doktorica mi je rekla da se ne uzbuđujem ako dva dana nema temperaturu a treći opet dobije. No ja nisam bila mirna, tražila sam vađenje krvi, bojala sam se da nije ipak neka bakterija budući je njoj jako curio nos cijeli taj tjeda, ali nalazi su bili uredni. Nakon tjedan dana skakanja i padanja temperature sve se vratilo u normalu, kao rukom odneseno.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

6 dana do 39,5. Prestalo odjednom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

silvy,

ja sam pisala o temperaturi i gripi prosle godine, stvarno je bilo uzasno. moja kikica je bas prije godinu dana imala gripu i to sa 9!! dana temperature, s tim da joj je 7 dana temperatura isla preko 39 i 40, jedva smo je obarali, JEDVA, osmi dan je pala na 37 ipo i tako bila citav dan kada smo odahnuli i mislili da je gotovo , da bi 9. dan opet skocila na 38.6 gdje sam ja pala u totalni ocaj, a pedica je sa sigurnoscu tvrdila da je po njoj to kraj i da sutra mala nece imati temperaturu (sto se i potvrdilo). pedica je bila zaista brizna i cool, odmah je prepoznala da se kod L radi o gripi, medjutim 5. dan temperature sam insistirala na vadjenju krvi i potvrdila se virusna infekcija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •