koje NISU presušile
ili "što manje mama".
moderatorice, molim edit.
umorna sam, rasprodaja je prilično iscrpljujuća![]()
koje NISU presušile
ili "što manje mama".
moderatorice, molim edit.
umorna sam, rasprodaja je prilično iscrpljujuća![]()
cure, please, o raspravi oko SB na onom topiku kojeg je linkala ms.ivy![]()
slažem se sa svim navedenim...
Mislim na post od Marcebeba128 prvotno napisa
Mislim na post od Marcebeba128 prvotno napisa
Baš mi prijateljica jučer kaže da je dobila bon za paket SB i pelene u DM-u. Rodila je u Karlovcu prije nekih 10 dana.
Nisam dobila ni paket ni bon. Ali vidjela sam u ta tri tjedna tamo jedno 5-6 paketa kako šetaju čekaonom. Ne znam od kuda su ih ljudi dobili.
veljača, dubrovačko rodilište, nisam dobila paket samo bon za pelene
rodila 08.03.2008 u Splitu!!!!!!!!!!paketic nisam dobila niti ikakvi papir!dobila sam samo jedan papir za predignuti pelene u dm! zanima me gdje se to moze dignut ili kako doci do tog paketa i sta ima u tom paketu??????
Moja frendica je rodila u 2 mj. u Zadru. Ništa nije dobila.
Da bar još daruju knjižicu. Ona mi je bila baš dobra.
Ja sam danas kupila časopis Moje dijete u kojem se nalazi reklama za paket SB i daju internet stranicu (www. familyservice.hr) na kojoj se može naći popis ljekarna u kojima se može podići paket. U potpisu stoji ANFAP.
Rodila sam krajem siječnja u Zd i nisam dobila paket SB već samo neki Johnsonov neseser sa katalogom njihovih proizvoda i bon za pelene u DM-u.
Kod gina sam u 2007. dobila Paket za sreću ali nisam primjetila kupon za paket SB. Knjiga o trudnoći u paketu za sreću je bez veze, površna i čini mi se promovira više inducirani porod, a o dojenju samo šturi podaci.
Čula sam da je u SB ona knjiga dobra, samo mi je zbog toga žao da ga nisam dobila![]()
Ispravljam se. Sinoć sam listala zdravstvenu knjižicu koju smo dobili u rodilištu i unutra je bio bon za besplatne pelene u DM-u. Ništa drugo.Brunda prvotno napisa
Bon za pelene u DM-u sam dobila, ali mislila sam da to nije tema.limunada prvotno napisa
Firule Split-veljača 2008. dobiven bon za pelene u dm-a
Bio netko tko pita o uvjetima u rodilištu, jesu dobile dijete na podoj nakon poroda, donose li se djeca na podoj i kako često...
Nije bio bon za ljekarne
Ove informacije sam dobila od prijateljice
i ja dobila bon za pelene..u merkuru...cimerica u sobi je dobila i instant caj za dojilje...
Rodila na SD u Zg, na Uskrs 23.3.08. Nisam dobila ni paket niti sam ostavila podatke u reklamne svrhe. Dobila sam samo bon za besplatne pelene u Dm-u.
Rodila 18.03.2008. u KB Osijek, nisam dobila paket niti bon za podizanje istog. Jedino su nam dijelili Johnson neseser s njihovom brošurom i malom reklamnom kupkom i u knjižici za bebu sam našla bon za pelene u DM-u.
To je to!
dobila sam paket i dala sam podatke i još sam živa a i moje dijete je živo i zdravo!
nitko me ne maltretira ničime.
i dojila sam (vidi vidi... kako je to moguće, pa dobila si paket sretna beba!)
ako majka odluči dojiti NITKO NA SVIJETU JE NEĆE ZAUSTAVITI U TOME A KAMOLI JEDAN PROPAGANDNI LETAK (osim ako nemože dojiti al to je sasvim druga stvar koja sa paketom nema nikakve veze!)
čemu panika?
paket ne grize?
papir ne grize?
nitko vas ne tuče po glavi da to MOOOOORAŠ?
i u paketu su bile super kremice o kojima VI OVDJE NE PIŠETE A KOJE ZLATA VRIJEDE!
mala-beba, dobrodošla na forum.![]()
prije nego se počneš žestiti, pokušaj saznati nešto na ovim linkovima:
Zašto bojkotiramo paket "Sretna beba"?
od čega i kako štitimo dojenje?
Međunarodni pravilnik o marketingu nadomjestaka za majčino mlijeko
kremice ne spominjemo jer nemaju veze s dojenjem. one su, zapravo, nebitan dio paketa.![]()
da prijavim da nisam dobila ništa vezano za SB, ali sam dobila ono nešto od dm-a za podizanje pelena.
rodila prije 2 tjedna u merkuru,nisam dobila paket sretna beba,samo letak za paket dm-ovih besplatnih pelena i nekakav Johnsonov poklon paketić.
Ja sam rodila 2 dana nakon Ive (6.4.) u Merkuru i mogu samo potvrditi ovo što je ona napisala![]()
rodila prošli tj u vinogradskoj i nisam dobila paket,već samo dm bon!
pa ja sam dobila prošle godine taj paket i ne vidim što je tako strašno u njemu, od knjižice pa do reklamnih artikala
dobila sam i bon i iskoristila ga
dala sam i podatke i dobila reklamu neku za pampers
big deal
šta me treba ubiti zato? :shock:
odakle ti to??Jenz prvotno napisa
taj paket je zabranjen pa se zato ovdje pokusava vodit evidencija da li koje rodiliste krsi tu zabranu. prije godinu dana nije bio zabranjen. nisi ti nista kriva sto si dobila paket![]()
Ja dobila u petrovoj ovaj tjedan...
Čak od (kršitelj koda)a ima samo letak o uspješnosti dojenja i nikakve reklame za adaptirano...
uzorci jgl kremica za guzu,naljepnice za auto,,,pampers reklame...ništa što narušava stav Roda,a ni moj osobno...![]()
gago, gago...
taj (kršitelj koda)ov letak o uspješnosti dojenja je najperfidnija, najbezobraznija i najpodlija stvar koju su mogli napraviti (čak i ako izuzmemo da im u 10. pravilu piše kako dojilje trebaju piti (kršitelj koda)ov čaj za dojilje)...
Napišu takav letak, svi plješćemo kako je **** dobar, zapamtimo ga... I kad je frka s dojenjem... sjetimo se tog predivnog ****-a koji promovira dojenje pa sigurno zna kako napraviti formulu koja je naaaajsličnija majčinome mlijeku...
naljepnica za auto? ****-ova? Stvarno su baš super, svašta poklanjaju, jelda?
U Puli dobila poklon od KD Investments i od Johnsona (koji koliko znam snabdjeva, tj. donira rodilište pa je i logično da im dozvole malo reklame), na odlasku letak za dm babybonus (pa ako oćeš ispuniš ako ne ne). Nitko me nije tražio podatke (kao nekad, pa su poslije slali doma brošure i reklame).
Ništa o adaptiranom, dapače. U rađaoni su mi malo kasno dali bebu na dojenje (nakon šivanja), u svakom slučaju unutar propisanog vremena. Stalno me neko pitao je li sve u redu s dojenjem, bebu su uzimali na kupanje, cijepljenje i preglede, možda sat vremena dnevno, mislim da mu tada ništa nisu davali, skužila bih. Dobile smo upute o izdajanju (one o Marmetovoj tehnici, isprintane s Rodinih stranica (što je uredno i navedeno kao izvor) i lijepo plastificirane. Upisala se u grupu potpore dojenju. Koliko sam ja upućena u pravila, mislim da nisu prekršili ni jedno, a i opći stav je meni stvarno djelovao prodojeći. Ako netko baš neće dojiti, mora pedijatar odobriti adaptirano.
Paket se dosta promijenio pa me zanima što se trenutno može naći u paketu Sretna beba? Ima li tko?
Rodila prije godinu dana nisam dobila ništa
Paket se preuzima u ljekarnama i interšparu, evo ovdje piše http://www.familyservice.hr/gdje-pre...1e-pakete.aspx