-
Ja sam rodila prije 2 tjedna dobila paketić kao i onaj kod ginekologa ! Što se tiče paketića nije uopće bio loš u smislu nekih reklamnih proizvoda za njegu bebe i mame ! Npr. Pantexsol mast ( do sad sam koristila Bepanten ), a spomenuti Pentaxsol nije uopće loš ( gotovo isti kao Bepanten, a i nekih 15 kn je jeftini što je nekim roditeljima znatna razlika ) , Sudokrem i slične stvarčice koje pomognu! Što se tiče dojenja nisam našla ništa što bi me natjeralo ili navelo da prestanem dojiti ili odustanem !!!
Misli da je više od osobe do osobe . Naime sad sam se to uvjerila u bolnici, izmjenom cimerica ( u sobi ) većina ih je lako ´´odustajala´´ od dojenja. Naročito ako nisu uspjele prvo dijete dojiti ( ili je to dojenje trajalo mjesec dana ) sve su već kupite adaptiranu hranu …………………… s teorijom da nema mlijeka ´´ obiteljski nema mlijeka ´´ i tralalalala. I ako im ti pokušaš objasniti kao i sestre da doje kako da stave bebicu one i dalje vjeruju samo sebi i da nemaju mlijeka ! A tebe koji objašnjavaš možeš ti to eto ide gledaju te kao budalu !!! Ja sam dala svoj primjer gdje sam se s prvim djetetom mučila 2 mjeseca oko dojenja ( i što sam sve radila da bih dojila dijete ) gledali su me kao BLESAVU bez obzira sto smo mi uspjele na kraju dojiti 14 mjeseci :D !
Primjer: gospodja do mene doji malenog i kao nema mlijeka ( doista to bi mlijeko krenulo za 1 dan jače jer maleni super vuće i drži siku ! Ali njena teorija je da ona nema mlijeka, a čitav dan je popila 1 cašu vode ( tekućine ) i sad joj ja kažem pa popij bilo što tekuće ona te gleda kao ludjakinju koja brije o dojenju djeteta kao nečem naj naj boljem !
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma