Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: DR. Radončić

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno DR. Radončić

Ima li netko da mu je dr. Radončić vodio trudnoću (poliklinika Vili)? Ako tko ima kakvih informacija o njemu (dobre ili loše) neka piše...još uvijek se stignem predomisliti. Bitno mi je da je STRUČAN prije svih ostalih karakteristika i da taj 3d uzv zna pročitati (kad već toliko plaćamo).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dr. Radončić ne samo da je stručan već je i nježan na pregledu i obziran i veseo i pristupačan. Vodio mi je stimulaciju. Nažalost nije uspjelo ali da nije bilo njega i ekipe s kojom je radio sve bih to teže podnijela. Kad sam začela prirodno on nam je prvi ulio nadu pronašavši GV na UZV, dao terapiju i trudnoća se održala. Inače vodim trudnoću kod dr. Škvorca u Samoboru koji je isto izvrstan i puno mi je bliži jer nisam iz Zagreba. Na ta dva doktora bih uvijek potrošila novac jer pružaju sve što je meni potrebno i prije trudnoće i sada. Nisam baš dobrostojeća s novcem ali znam da smo beba i ja sigurne (koliko je u njihovoj moći), nema čekanja, oprema je nova...
    Ja se raspisala. Sve u svemu, dr. Radončić je supkač doktor.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne znam za trudnoću, jer meni je vodio dr.Kos u Viliju, ali jednom prilikom sam radi apcesa dojke bila i kod njega jer mi je bilo hitno i imam samo pohvale. Moja kolegica sa posla je kod njega pratila trudnocu i bila je jako zadovoljna. Mislim da sa Vilijem nemožeš pogriješiti, koga god da odabereš.

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Potpisujem što je N31 rekla, još i bolje!
    Kod njega sam bila i prije trudnoće, dok smo imali problema, kod njega radili IVF i sada tamo vodimo i trudnoću :D !
    Mi smo s doktorom oduševljeni od prvog dana, a traje i danas ! MM i ja obožavamo ići k njemu, jednostavno je ugodan čovijek, stručan, pouzdan i fantastičan doktor!
    Odlično je to što ga sve možemo pitati i sa zadovoljstvom će nam objasniti i reći, u njegovim se rukama osjećam potpuno sigurno i doktor je kojemu vjerujem 100%!! Znam da, kada od njega odlazim neću imati nikakvih pitanja, sumnji i nedoumice koja mi vise u glavi, već ga pitam štogod i nije mu teško odgovoriti i znam da je tako kako on kaže. Super je što se trudi objasniti na način na koji mi, nedoktori, razumijemo i trudi se da ti sve pokaže i razjasni.
    Odiše nevjerojatnom sigurnošću, mirnoćom, stručnošću i ljudskosti kojia je kod mnogih doktora rijetkost. Kod njega se osjećamo sigurnije nego kod ikoga, izaziva simpatije , voli se šaliti i mi smo s njim jednostavno preprezadovoljni!
    U Poliklinici Vili sam se sa svima ugodno iznenadila, pogotovo i s dr. Ujević koja je također fantastična i za svaku preporuku! Ugodna, simpatična, draga, ma divna osoba i doktorica!
    Oboje su zbilja fantastični i koga god odabereš, sigurno nećeš pogriješiti, dapače ! Mi smo jednostavno sretni što smo ih našli!
    Vjerujem da će i tebe oduševiti, kao što su i nas!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Same pohvale!
    Čekali smo bebača 2 godine, vukla sam pcos godinama, a njemu je tako malo trebalo da nam pomogne.
    Za 3 tjedna dolazi naša bebica.
    Preporučam od srca, a novca ne žalim iako ga nemamo jer samo suprug radi.
    Nakon toliko godina upoznala sam toliko ginekologa, ali ovo je bio doista pun pogodak!
    Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Podižem temu, molim još iskustava dobrih ili loših, upravo se na nešto spremam, na sto sam muka gdje da idem pa vas molim da mi pomognete sa svojim iskustvima.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Odličan, za svaku preporuku.
    On mi je ustanovio trudnoću i pratio ultrazvučno do kraja.
    Mježan, strpljiv, ima vremena sve objasniti, spreman se i nasmijati..ugodno sam se kod njega osjećala svaki put.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je isto vodio cijelu trudnocu a i prije sam isla kod njega. same rijeci pohvale imam. kao sto su i sve ostale cure rekle - strucan, njezan, strpljiv, uvijek nasmijan i spreman odgovoriti na sve sto ga pitas. voli se nasaliti, pogotovo kad vidi da je pacijentica napeta ili nesto da se lakse opusti...
    preporucila bih ga svakome!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi bi trebali na ISCI u rujnu kod dr-a pa te Isabel molim malo detalja na pp

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

O dr. Radončiću samo nabolje! Ja sam kod njega imala nekoliko pokušaja MPO i jednu histeroskopiju i bez imalo zadrške ga preporučam. Iako mi trenutno ne vodi trudnoću, redovno ga izvijestim o svim novostima i s velikom pažnjom poslušam njegove savjete.
    On je jedan od zaista rijetkih doktora u kojeg imam puno povjerenje!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    O dr. Radončiću samo nabolje! On je jedan od zaista rijetkih doktora u kojeg imam povjerenje!
    Potpisujem!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

..i ja imam za ovog doca sve pohvale!

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja ga obožavam! A Kos mi je užas... :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da odabirom ovog doktora nitko ne moze pogrijesiti.
    a kako vjerujem da ce ovo kad tad procitat, saljem mu veliki pozdrav!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Radoncic je prije svega osoba, pa tek onda doktor. Da je bar vise takvih

Inace sam dugogodisnji pacijent prof. Latin koja je prekrcana pacijentima, pa se vec neko vrijeme kontroliram kod Radoncica, mada su meni u Viliju svi i sestre i doktori

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Val prvotno napisa
    Stvarno misliš da oni to čitaju??? :shock: Onda nek se Kos malo zamisli...

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Naravno da čita A ako ne stigne pročitati, onda pita forumašice koje dođu kod njega što se događa....

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    Naravno da čita A ako ne stigne pročitati, onda pita forumašice koje dođu kod njega što se događa....
    Onda ga i ja puno pozdravljam!

Sovica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

dr. Radoncic je, po mome mišljenju, simpatičan, pristupačan i stručan.
    Došla sam kod njega zbog problema sa začećem, radio mi je HCG (tzv. propuhivanje jajovoda), nakon čega sam odmah zanijela :D
    (što je i on rekao da će se dogoditi).
    U svakom slučaju, imam samo pohvale!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Nema boljega!

Za nas nema boljeg doktora. On nam je omogućio da će nas uskoro biti 4 u obitelji - krajem 8. bi trebala roditi curicu i dečkića.
    1. IVF kod njega i odmah dvostruki pogodak. Ima super biologa i ta kombinacija je nenadmašiva.
    Dr. nije samo doktor već prvenstveno čovjek sa savršenim osobinama - pažljiv, realan, jasan, šaljiv, simpatičan, jako jako stručan - ma sve naj naj.
    Nema tih riječi kojima bih mu mogla zahvaliti. :D :D :D

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Prijateljica je pratila kod dr. Radoncica pratila trudnocu i prezadovoljna je bila s njim. 3D UZV obavlja dr. Milan Kos ciji sam ja osobno veliki fan

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Sovica prvotno napisa
    dr. Radoncic je, po mome mišljenju, simpatičan, pristupačan i stručan.
    X! Imala sam nekakvih kontakata sa svim ginićima iz Pol. Vili - svi su mi super!

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I mene je dr.Radončić oduševio!
    Ljubazan, jednostavan, iskren - čovjek koji ti pristupi otvorenog srca!
    Upravo zato smo ga ja i MM izabrali za MPO-vca.
    Mislim da je ljudskost u rješavanju naših problemčića primarna - može mi tip bit neznam kakav profić: ak je neljubazan i napuhan smrznu mi se sva jajašca, a i ono malo plivača nam se utopi!

Tikva avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj tonili prvotno napisa
    ak je neljubazan i napuhan smrznu mi se sva jajašca, a i ono malo plivača nam se utopi!
    Zakon!!

Inace i meni je dr. Radoncic super, bas je pristupacan, ma jednom rijecju - COOL! 8)

barbi26 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I mene je dr.Radončić oduševio!
    Ljubazan, jednostavan, iskren - čovjek koji ti pristupi otvorenog srca!
    Upravo zato smo ga ja i MM izabrali za MPO-vca.
    Mislim da je ljudskost u rješavanju naših problemčića primarna - može mi tip bit neznam kakav profić: ak je neljubazan i napuhan smrznu mi se sva jajašca, a i ono malo plivača nam se utopi!
    Ha, ha, ha potpisujem!
    Nama je vodio i odradio postupak prvog IVF u 5. mjesecu, a sad pazi na naše malo čudo koje je nastalo tim postupkom. Uvijek je pristupačan i spreman odgovoriti na sva moja nebrojena pitanja!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moram i ja pohvaliti dr. Radončića. Došla sam mu na konzultacije sva zabrinuta i u laganoj panici zbog dosta povišenog TSH, a izašla sam iz ordinacije s osmijehom.
    Konkretan je, izravan, vrlo kompetentan za sve što je u vezi s MPO-om, precizno odgovara na pitanja i ... definitivno nastavljamo suradnju.

x

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

potpisujem pohvale za Radončića! Došla sam kod njega na konzultacije jer sam bila u šoku nekim tvrdnjama da ću rodit bolesno dijete radi urinobakterija. On se samo na to nasmijao i utješio me.Došla sam sa suzama,izašla sa smješkom...
    još sam jednom kasnije išla na pregled kod dr.Kosa,on mi je rekao isto,neka ne brinem apsolutno ništa,da će sve biti ok.
    Naravno da je bilo. Zato VILIJIMA : 10/10 !!!!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moram i ja komentirati, ne mogu se suzdržati!!
    Dr.Radončić je fenomenalan, takve doktore obožavam, ali dr. Kos je užasan. Nešto nije u redu jer dok sam čekala na red kod njega izašle su dvije uplakane žene, a i mene je rasplakao. Ima brutalan pristup, bez obzira na neke loše sumnje za bebu, takve informacije treba predočiti krajnje taktično i oprezno. Fala Bogu, ispostavilo se kasnije da je sa mojom bebom sve ok.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zato VILIJIMA : 10/10 !!!!
    Pozdrav svim Vilekima!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj amalka71 prvotno napisa
    Moram i ja komentirati, ne mogu se suzdržati!!
    Dr.Radončić je fenomenalan, takve doktore obožavam, ali dr. Kos je užasan. Nešto nije u redu jer dok sam čekala na red kod njega izašle su dvije uplakane žene, a i mene je rasplakao. Ima brutalan pristup, bez obzira na neke loše sumnje za bebu, takve informacije treba predočiti krajnje taktično i oprezno. Fala Bogu, ispostavilo se kasnije da je sa mojom bebom sve ok.
    Vidiš, dojmovi su subjektivni - meni je bio odličan, dobila sam brojne preporuke za njega kojima je bio isti takav. Ja nisam dobila dojam o "brutalnom pristupu", meni se čini da ima onako jedan objektivan pristup koji je meni baš super.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ne kužim ovo za Kosa....On je meni fantastičan i ni u jednom trenutku grub....neznam....

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj anchi prvotno napisa
    što čita, on je i postao na jednoj temi na potpomognutoj

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj fjora prvotno napisa
    ..kojoj? :shock:

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    Citiraj fjora prvotno napisa
    ..kojoj? :shock:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=asc&start=100
    ovoj

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je bilo samo privremeno!!!

hm, mislim da ce me "oprat" kad dodjem na sljedeci pregled

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Prikljucujem se Ini33, meni direktan pristup dr. Kosa isto odgovara. Nikad nije bio grub prema nama (suprug je uvijek isao sa mnom na preglede) vec strpljiv, otvoren za razgovor i strucan.

Bili smo kod njega u 1. trudnoci koja je jako ruzna zavrsila i nisam mogla naici na boljeg ginekologa da nas pomogne provuci kroz to uzasno razdoblje.

Drugu trudnocu (vidi potpis) je dr. Kos isto pratio i imala sam osjecaj da smo u najboljim mogucim rukama. Nema pricanja za vrijeme UZVa, ocito da mu je potrebna koncentracija ali nakon toga strpljivo objasnjava, pokazuje i odgovara na pitanja. Njegovo pitanje 'ima li kakvih reklamacija' mi je legendarno ... Osim sto mi je zabranio da u 6. mjesecu trudnoce idem u Bozicni shoping u London vec mi je preporucio da uhvatim muza pod misku i da idemo do Graza, zaista nemam zamjerke

Nije da branim dr. Kosa ali kod njega zaista zavrsavaju nezavidni 'slucaji' iz cijele HR. Bila sam i ja jedna od njih koja je u suzama izasla iz njegove ordinacije, ali ne zato sto je bio nehuman vec zbog trudnoce koja nije bila u redu.

Opet ponavljam, svi mi imamo drugacije potrebe i svi trazimo nacin komunikacije koji nama najvise pase a meni pase pristup 'drito u glavu'

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hej cure.
    Jel ima kakvih novih iskustava o Dr. Radončiću.

U 6. mjesecu idem prvi put kod njega na pregled. Već neko vrijeme pokušavam zatrudniti, ali nam ne ide, pa me zanimaju vaša novija islkustva. hvala puno

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj ivy11 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure.
    Jel ima kakvih novih iskustava o Dr. Radončiću.

U 6. mjesecu idem prvi put kod njega na pregled. Već neko vrijeme pokušavam zatrudniti, ali nam ne ide, pa me zanimaju vaša novija islkustva. hvala puno
    ja sam njegova pacijentica, stvarno daje sve od sebe!
    btw, čovjek ima "zlatne ruke", koga takne ostane trudan!

zato samo naprijed!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Joj, super super.

Nakon toliko pozitivnih postova o njemu, stvarno sam nekako mirnija

možda prije pregleda stavi ruke u "baby dust" pa nam zato svima donese sreću

hvala puno

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    btw, čovjek ima "zlatne ruke", koga takne ostane trudan!
    Doktore, možete i mene taknuti!? Već mi je dosta neg. testova!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam bila danas kod njega prvi put i jako sam zadovoljna. Za mjesec dana sam opet tamo i tako ,nadam se,do kraja trudnoće!

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj csi prvotno napisa Vidi poruku
    ne kužim ovo za Kosa....On je meni fantastičan i ni u jednom trenutku grub....neznam....
    X i meni je skroz ok, odgovori uvijek na sve, pokaže sve, objasni sve, uzme si vremena, nemaš dojam da radi ofrlje i da jedva čeka da te otkanta, meni je super, i simpa mi je i drag

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Moram reagirati poglavito na opažanja o dr. Kosu. Dr. Kos meni vodi već treću trudnoću i kako je rizična kad sam završila u bolnici svi su s dužnim poštovanjem govorili o njemu kao "ovo nije ni aparat koji doktor Kos koristi a ni ja nisam dr. Kos". Razlog zašto žene od njega izlaze uplakane je taj da on dnevno ima podosta tzv. "drugih mišljenja" tj. teških dijagnoza koje su poslane k njemu da ih potvrdi ili opovrgne. Ja isto znam slučajeve žena koje su imale teške dijagnoze, došle iz različitih krajeva Hrvatske i on im dao nadu...sve je to individualno. kažem treća trudnoća, nikada nije bio grub, uvijek odgovori na sva pitanja, nema propusta što je najvažnije...jedini problem je gužva jer prvi slobodni termin bude obiočno za 4. tjedna...ali ako je hića može odmah...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure jedno pitanjce...radi li koji dr iz Vilija i u nekoj bolnici? Ja nosim blizance i sve me strah da ću kad-tad morati u bolnicu pa bi bilo super kad bi znala da rade i u nekoj bolnici.Inače sam kod dr Radončića. I još jedno pitanje-idu li sve komplikacije većinom u Petrovu?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Koliko ja znam nitko iz Petrove. Radi dr. Matijević iz Svetog Duha, isto odjela za visokorizične trudnoće i radi dr. Rudman in Vinogradske.Ja mislim da najteže komplikacije idu u Petrovu ali kako sam bila hospitalizirana na Svetom Duhu vidjela puno teških trudnoća i tamo. Voditelj tog odjela je dr. Hafner.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Super za Vinogradsku! Imam veliku želju tamo roditi pa bi onda tamo ako slučajno zatreba i prije.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dofra prvotno napisa Vidi poruku
    Moram reagirati poglavito na opažanja o dr. Kosu. Dr. Kos meni vodi već treću trudnoću i kako je rizična kad sam završila u bolnici svi su s dužnim poštovanjem govorili o njemu kao "ovo nije ni aparat koji doktor Kos koristi a ni ja nisam dr. Kos". Razlog zašto žene od njega izlaze uplakane je taj da on dnevno ima podosta tzv. "drugih mišljenja" tj. teških dijagnoza koje su poslane k njemu da ih potvrdi ili opovrgne. Ja isto znam slučajeve žena koje su imale teške dijagnoze, došle iz različitih krajeva Hrvatske i on im dao nadu...sve je to individualno. kažem treća trudnoća, nikada nije bio grub, uvijek odgovori na sva pitanja, nema propusta što je najvažnije...jedini problem je gužva jer prvi slobodni termin bude obiočno za 4. tjedna...ali ako je hića može odmah...
    koliko ja znam, dr. Kos je ovakav prema svojim pacijenticama. one druge, koje slučajno, zbog hitnoće, dođu k njemu ( a inače su pacijentice, npr, dr. Radončića) nisu zadovoljne njegovim tretmanom.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Val prvotno napisa Vidi poruku
    koliko ja znam, dr. Kos je ovakav prema svojim pacijenticama. one druge, koje slučajno, zbog hitnoće, dođu k njemu ( a inače su pacijentice, npr, dr. Radončića) nisu zadovoljne njegovim tretmanom.
    Da baš je to tako...koliko ti znaš...ja ponavljam već treću trudnoću vodim kod njega(plaćam preglede privatno!!!!!!!) i mogu slobodno reći da ako pitaš što njegove pacijentice (a i muževe) a što ostale liječnike da je on jedan od boljih ako ne i najbolji dijagnostičar. A tome u prilog govori i činjenica da se pacijentice kod njega naručuju za cca. 4. tjedna. Misliš li da mi sve koje izlazimo uplakane iz njegove ordinacije smo mazohisti i da nas je još k tome toliko????? Jako teško.....I ja sam jednom u ovoj trudnoći izašla uplakana iz njegove ordinacije jer mi je prijetio pobačaj a on ga na vrijeme uočio i mogu slobodno reći na naki način spriječio... što sam zapravo o d njega i očekivala.
    Što se tiče dr. Rudman ona je totalno super. Bila sam kod nje dva puta (zamjena za Kosa) i žena me oduševila. Ja isto planiram roditi u Vinogradskoj iako po mjestu stanovanja ne pripadam tamo....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj dofra prvotno napisa Vidi poruku
    Da baš je to tako...koliko ti znaš...ja ponavljam već treću trudnoću vodim kod njega(plaćam preglede privatno!!!!!!!) i mogu slobodno reći da ako pitaš što njegove pacijentice (a i muževe) a što ostale liječnike da je on jedan od boljih ako ne i najbolji dijagnostičar. A tome u prilog govori i činjenica da se pacijentice kod njega naručuju za cca. 4. tjedna. Misliš li da mi sve koje izlazimo uplakane iz njegove ordinacije smo mazohisti i da nas je još k tome toliko????? Jako teško.....I ja sam jednom u ovoj trudnoći izašla uplakana iz njegove ordinacije jer mi je prijetio pobačaj a on ga na vrijeme uočio i mogu slobodno reći na naki način spriječio... što sam zapravo o d njega i očekivala.

Ne kužim. Si onda zadovoljna s dr. Kosom ili ne?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Naravno da sam zadovoljna. Pa to sam i napisala. Ne znam jel te zbunjuje to što sam plakala. Pa rekla sam da sam plakala jer je čovjek rekao da mi prijeti pobačaj. a nije mi to ni morao reći jer sam to i vidjela sama na ultrazvuku(unutarnje ušće se otvorilo). Ma dobro da ne pretvorimo ovo u promidžbu dr. Kosa (mene on još ne plaća za to) mislim da je lijepo da svatko od nas može birati sebi liječnika kakvog želi....

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •