Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: DR. Radončić

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dofra prvotno napisa Vidi poruku
    Da baš je to tako...koliko ti znaš...ja ponavljam već treću trudnoću vodim kod njega(plaćam preglede privatno!!!!!!!) i mogu slobodno reći da ako pitaš što njegove pacijentice (a i muževe) a što ostale liječnike da je on jedan od boljih ako ne i najbolji dijagnostičar. A tome u prilog govori i činjenica da se pacijentice kod njega naručuju za cca. 4. tjedna. Misliš li da mi sve koje izlazimo uplakane iz njegove ordinacije smo mazohisti i da nas je još k tome toliko????? Jako teško.....I ja sam jednom u ovoj trudnoći izašla uplakana iz njegove ordinacije jer mi je prijetio pobačaj a on ga na vrijeme uočio i mogu slobodno reći na naki način spriječio... što sam zapravo o d njega i očekivala.
    Što se tiče dr. Rudman ona je totalno super. Bila sam kod nje dva puta (zamjena za Kosa) i žena me oduševila. Ja isto planiram roditi u Vinogradskoj iako po mjestu stanovanja ne pripadam tamo....
    dobro, a što te vrijeđa kod mog komentara? nisam napisala da on nije dobar prema svojim pacijenticama. i nema razloga da vam ne vjerujem. napisala sam da nije dobar prema tuđim pacijenticama. (i mm je bio sa mnom i ima isto mišljenje o njemu). i moja frendica koja je još gore prošla...
    i ne mislim da je problem u njemu ako najavi pobačaj-to su stvari koje se događaju. problem je u bezobrazluku i prepotentnosti. a platila sam taj pregled-a plaćaju i druge cure, pa to i
    nije neka prednost (tvoja u odnosu na mene).

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Joj oprosti nije mi namjera nimalo dizati tenzije i shvatila sam da se ti referiraš na njegove pacijentice...tu priču stvarno ne znam jer sam uvijek bila njegova pacijentica i vjerujem ti ako ti iskustvo bilo loše...ma kao što rekoh ne plaća on mene da mu radim dobar PR pa ga ni ne želim braniti... ako me plati (barem dok sam na porodiljnom onih drugih šest mjeseci) smislit ću još par argumenata....ha, ha, ha....

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Stara tema, ali ako neko zna info, bila bih zahvalna - ima li trenutno aktivan neki forum ili stranica na kojem dr Radončić odgovara na pitanja? Voljela bih njegovo mišljenje, pa ako bi smatrao da trebam doci i do njega u polikliniku, dosla bih u Zagreb. Inače sam iz Sarajeva. (Vidjela sam mail adresu poliklinike u kojoj trenutno radi ali nisam sigurna je li ok da mu tamo saljem pitanja - ono, sad ja, pala s neba pored tolikih pacijentica
    Posljednje uređivanje od biserko : 16.10.2014. at 14:27

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imala sma negdje njegov mail ako ti nitko ne odgovori sutra ću potražiti pa ti pošaljem. meni je odgovorio na mail jako brzo nakon što sam poslala upit..

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Hvala puno, dobila mail.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •