Potpisujem što je N31 rekla, još i bolje!
Kod njega sam bila i prije trudnoće, dok smo imali problema, kod njega radili IVF i sada tamo vodimo i trudnoću :D !
Mi smo s doktorom oduševljeni od prvog dana, a traje i danas ! MM i ja obožavamo ići k njemu, jednostavno je ugodan čovijek, stručan, pouzdan i fantastičan doktor!
Odlično je to što ga sve možemo pitati i sa zadovoljstvom će nam objasniti i reći, u njegovim se rukama osjećam potpuno sigurno i doktor je kojemu vjerujem 100%!! Znam da, kada od njega odlazim neću imati nikakvih pitanja, sumnji i nedoumice koja mi vise u glavi, već ga pitam štogod i nije mu teško odgovoriti i znam da je tako kako on kaže. Super je što se trudi objasniti na način na koji mi, nedoktori, razumijemo i trudi se da ti sve pokaže i razjasni.
Odiše nevjerojatnom sigurnošću, mirnoćom, stručnošću i ljudskosti kojia je kod mnogih doktora rijetkost. Kod njega se osjećamo sigurnije nego kod ikoga, izaziva simpatije , voli se šaliti i mi smo s njim jednostavno preprezadovoljni!
U Poliklinici Vili sam se sa svima ugodno iznenadila, pogotovo i s dr. Ujević koja je također fantastična i za svaku preporuku! Ugodna, simpatična, draga, ma divna osoba i doktorica!
Oboje su zbilja fantastični i koga god odabereš, sigurno nećeš pogriješiti, dapače ! Mi smo jednostavno sretni što smo ih našli!
Vjerujem da će i tebe oduševiti, kao što su i nas!