Prikljucujem se Ini33, meni direktan pristup dr. Kosa isto odgovara. Nikad nije bio grub prema nama (suprug je uvijek isao sa mnom na preglede) vec strpljiv, otvoren za razgovor i strucan.

Bili smo kod njega u 1. trudnoci koja je jako ruzna zavrsila i nisam mogla naici na boljeg ginekologa da nas pomogne provuci kroz to uzasno razdoblje.

Drugu trudnocu (vidi potpis) je dr. Kos isto pratio i imala sam osjecaj da smo u najboljim mogucim rukama. Nema pricanja za vrijeme UZVa, ocito da mu je potrebna koncentracija ali nakon toga strpljivo objasnjava, pokazuje i odgovara na pitanja. Njegovo pitanje 'ima li kakvih reklamacija' mi je legendarno ... Osim sto mi je zabranio da u 6. mjesecu trudnoce idem u Bozicni shoping u London vec mi je preporucio da uhvatim muza pod misku i da idemo do Graza, zaista nemam zamjerke

Nije da branim dr. Kosa ali kod njega zaista zavrsavaju nezavidni 'slucaji' iz cijele HR. Bila sam i ja jedna od njih koja je u suzama izasla iz njegove ordinacije, ali ne zato sto je bio nehuman vec zbog trudnoce koja nije bila u redu.

Opet ponavljam, svi mi imamo drugacije potrebe i svi trazimo nacin komunikacije koji nama najvise pase a meni pase pristup 'drito u glavu'