Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 172 od 172

Tema: Dražesni pupoljci proljetni 2006. (15. dio)

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mirtić, pusa i ovdje
    puse bubanima
    domi priča sto na sat - jučer je pitao da zašto on nije išao u kino sa mamom i sekom - to treba snimiti, čovjek izgovori cijelu rečenicu 8)

počeli smo sa akcijom "cice spavaju", molim podršku
    dojiti ćemo još x vremena, ali - slijedi ali - želim cicu za noć i da me pusti do jutra (noć prije sam izbrojala 17x, možda sam i fulala u tom brojanju, više mi je fakat dosta)
    triger mi je novi posao 8) - krećem prvoga :D
    1. noć prošla relativno ok - zaspao na cici, u 5 došao k meni; između 3 buđenja (plač, vrisak, otima se mm-u)
    meni je to horor za slušati
    ali, kako kažu, bitno je biti uporan i doslijedan
    pričali smo o tome da cici treba spavati, odmoriti se, da će ga dobiti ujutro itd.
    mada kužim da mu je lako klimati glavom po danu da sve kuži, ali kada po noći traži, onda mu je sva ta špreha :/

što se druženja tiče - moji su ful aktiva, predugo bez akcije im je koma

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MIRTA sretan ti ročkas!

Sanela-Naja nisi sama, i ja se puno manje družim sa starim frendovima od kad se Nura rodila. Problem je u tome što su moje frendice još većinom neudane ili friško udane bez djece pa imamo sve manje dodirnih točaka i tema za razgovor. U hrpi situacija me uopće ne kuže jer nisu mame i bljedo me gledaju, oni imaju jedne prioritete ja druge i tako... S druge strane frendovi od MM imaju svi većinom već stasalu djecu i mali kikići im idu na živce ( sad će te se pitat koliko je to MM stariji od mene ). Mislim nije da se mi ne družimo, ali puno manjim intenzitetom. Nekako sam više orjentirana na dvije moje frendice sa kojima se čujem svakodnevno i koje N. jako vole i N. njih, moje starce, seku i njene klince (3 kom) i ku'š više?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

stephanie, što se tiče burne reakcije - ja ostajem kul, velim da mi je jasno da mu je žao, da je ljut, ponudim alternativu (ako je ima), ako je nešto opasno - kažem da je to opasno i da tu nema pregovora, da ne želim da se ozlijedi, da me strah i da bih bila jako tužna da se netko ozlijedi
    znači, ima pravo buniti se, negodovati
    razumijem osjećaje koji ga peru
    žao mi je da nam vrijeme tako prođe, kada se možemo igrati, maziti itd.

oh, koliko sam se raspisala

znači, ključ je ostati smiren, pokazati razumijevanje za osjećaje, ponuditi rješenje, usmjeravati lagano daljnji razvoj situacije

nešto tako, dobro?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala, buby

Danas nemam puno posla pa sam tu .... nemojte reći šefu.

Eh, igračke .... I Emilija je dobila kućicu, ali drukčiju, sređujem album na fotki, pa ću vam pokazati, ali slučajno smo je spazili u trgovini samo 100kn, aluminijska konstrukcija i gore plastična folija oslikana (crveni krov, ovce na kući, cvijeće na prozoru). Emilija uživa u njoj.
    Ali priča o jednoj drugoj igrački ...
    Vidjela sam ovo
    http://www.toys-express.co.uk/cgi-bi...3aQ4195#aQ4195
    na stranici Baby centra Brezice i tak mi se dopalo, uh kak sam zagrizla. S obzirom da mi Brezice nisu pod nosom tražila sam nekog tko bi mi to mogao tamo kupiti (cijena 20E) i poslati. Nisam nikog našla i kad sam htjela pitati ovdje možda netko ide u Brezice, igračke više nije bilo u katalogu. Tad sam počela tražiti po svim mogućim stranicama gdje bih mogla to naručiti. Naručila sam s ove stranice u linku i to nakon što sam im pisala da li mogu naručiti kad sam iz Hrvatske a nas nema na popisu, pa su mi konačno nakon tjedan dana odgovorili da su stavili Hr na popis i kolka će mi biti poštarina (4,99L), e onda sam još pričekala nekoliko dana tako da dobim odgodu na Master i naručila 10.03. Igračka je stigla 19.03. i super je.
    Radi se o 8 obostranih kartona-šablona koji se umeću u stalak i na kojima se nalaze razni oblici u 4 boje (riba, leptir, geoetrijski oblici). Stalak je prozirna plastika s rupama u koje se umeću "pikače" odgovarajuće boje (crvena na crveno polje, plava na plavo i tak). Ja ih zovem pikače, jer me ta igračka podsjeća na one pikače koje smo kako male pikale u bijelu plastičnu podlogu, ima toga i sad za kupiti samo je za stariju djecu (od 5 godina).
    E da, na stranici (link) piše da je za starije od 12 mj, ali na kutiji piše 2+, i to je također bio jedan od motiva za ovu igračku.
    MM mi je rekao da sam luda kaj sam tak zapilila za tu igračku, ali baš je super i Emiliji je zanimljiva - sad učimo boje ....

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sad vidim da mi je na linku sve i svašta.
    Dakle, radi se Quercetti Fantacolor Junior:

http://www.toys-express.co.uk/acatalog/info_q4195.html

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sretan rodjendan Lei, kalebu, Mirti

LunaVasa je soba pravi raj za malisane, ona kucica s lopticama mi je bas super ghdje ste to kupili?

Mi smo doma svi malo prehladjeni pa mi cak i Kristijan ima pun nosic, sutra idemo ponovo na vaganje!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a trebalo je niti ovako
    Sretan rodjendan Lei, Kalebu, i Mirti

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sretni rodjendani slavljenicima
    Knatkaj vibrrr za dobru kilazu sutra
    mi vec polako izlazimo iz pelena, po dani joj stavljam samo za spavanje, ako ona zeli ili sad kad smo u Zg pa idemo na duze u grad
    evo malo da vidite raspjevanu Anju
    http://www.youtube.com/watch?v=lTqc20njAU4&feature=user

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Joj anjica je preslatka!

MI smo jos u pelenama i cekamo oplije vrijeme pa da krenemo na skidanje!

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ola svima, evo da i ovdje cestitam rodendane
    ma ovih dana sam u ludnici, bili su moji kod nas za vikend
    onda smo jucer vodili psa na vadenje zuba, miskec mali, morao je izvaditi kutnjak, al sad je vec sve super

nakon tjedan dana uglavnom kise, napokon je opet suncano i lijepo, pa mozemo setati, M. poludi kad je cijeli dan doma, onda uglavnom gleda crtice, a meni je to koma da cijeli dan bulji u tv

dobio je malu kuhinju od moje seke i sad se obozava igrati da kuha, ima i bebu pa je hrani

joj moram vam ispricati kaj je jucer napravio, ja ga skinem i donesem tutu i kazem mu da hoce li piskiti u tutu, on kaze NE, ja ga pitam a gdje zelis piskiti, a on ode u svoju sobu i donese malu tutu od te bebe i kaze da ce tu, prvo se pokusao sjesti na nju (a velicine je case), onda sam je ja primila i stavila pod pisu i on se stvarno popiskio u nju
    poslije ju je sam drzao izmedu nogu i trudio se popiskiti

puse svima

p.s. slike su vam super, anjica je prekrasna

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jutro!

kooonačno da nakon buđenja ne gledamo zimske prizore kroz prozor (već danima pada snijeg).. Danas je prekrasno sunčano jutro trešnja i dalje odolijeva pahuljama i hladnoći - ima cvjetova jedino što će plod biti vjerojatno desetkovan - ali nadamo se da je zima napokon otišla na spavanje.

Patrik je bio zadovoljan i sa ovim snježnim događajima, ali ja definitivno nisam sad u stanju trčati po skliskom za njim.
    Doduše nisam baš u stanju niš puno ali k'o što reče MM - još malo :D

Idem danas na kontrolu pa ću vidjeti što gin. veli, kakva je situacija. Da mi je preskočit koji tjedan unaprijed....

Super mi je fora kak je Patrik pažljiv dok doji, kad skuži po meni da mi ej fakat već teško - onda me pusti, podraga cicu (on ju zove cicica) i veli "puni se nuta" i pokrije ju. Voli dragati i lagano tapšati trbuh i veselim se kad će moći i bebici dati pusu i pipkati je o rukicama isl. Zamišljam i veselim se

Knatkaj držim fige za to vaganje. Iako, ja nisam nikad između pregleda vagala Patrika, ali ono - niti jedan jedini put. Samo sam brojala popiškene i pokakane pelene i stavljala ga stalno na cicu. I iako je puno plakao i dosta ljudi mi je znalo reći da je sigurno gladan ispostavilo se da je jednostavno takva beba, treba pažnju, voli puuuno cicati i to je sve. Imala sam valjda i sreće. Nadam se tome i ovaj put.

Slikice su super, Kaleb mi je kao da slavi 3.

Klinci i klinceze - pusa!!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kaleb, Lea i Mirta, i ovdje vam čestitam!

Luna, pogledala sam vaše rođendanske slike, ali da ti i ovdje ostavim komentar - savršene su. Proslava je prekrasna, pokloni odlični (joj, kućica!), a mali slavljenik prezgodan. Ti jako dobro izgledaš, vrlo sretno i zadovoljno i navijam da si više ne kratiš kosu.

emira, nadam se da je reakcija od cijepljenja sad već sasvim prošla.

Irchi, drago mi je da ti je super na novom poslu i nadam se da ćeš uspjeti češće proviriti k nama.

Naji čestitam skidanje pelene, svaka čast! A mami sretno u samostalnim poduzetničkim vodama.

buby, skroz sam se raznježila na mamu i pol. Sretno na novom poslu!

stephanie, drago mi je da si pitala za fotić, jer bismo i mi htjeli kupiti novi, pa će mi dobro doći odgovori. Što se tiče vrištanja, welcome to terrible twos. Nemam ti što reći osim: faza. Znam, znam, grdo je dok traje.

knatkaj, sretno na vaganju i nadam se da ćete brzo ozdraviti.

anjica, Anja je preslatka i prezgodna talentirana mala pjevačica.

Dia, odvalila sam na piškinje u bebinu kahlicu.

Tiwi, čekamo izvještaj od doktora! Inače, i moja Fiona je bila takva - zahtjevna i prepuna energije, ali uvijek je kužila kad ne mogu više i dala mi privremenu poštedu.

Naš Uskrs proveden je uglavnom kod kuće. Bilo nam je lijepo, osim što smo se veselili izletima ili dužim boravcima vani, a zbog te glupe kiše ništa od toga.

Flora je počela izvoditi vratolomije poput guranja kuhinjskog stola do prozora, a stolice do stola, pa penjanja sa stolice na stol i zatim pokušaja otvaranja prozora i tome slično. Uglavnom, čim okrenem glavu, napravi neku nepodopštinu. Opasnu nepodopštinu.

Priča na veliko, ponavlja sve što čuje i, što je najbolje, komentira sve što vidi. Jedan dan u preduskršnjoj kupovini vidi neku ženu kako gura kolica, uperi prstić prema njoj i kaže "gle, ide teta". Nakon nje usnimi drugu, pokaže je prstićem i iskomentira: "gle, još edna teta". Ili pogleda kroz prozor i rezignirano konstatira: "kia pada".

Već ju je pomalo počela loviti terrible twos šiza, ali zasad još ( ) ne kao Fionu u toj dobi. Flora, uglavnom, kad ne dobije nešto što silno želi stane mirno i jednom nožicom snažno udara o pod ili se pak cijela baci na pod, uz prigodne zvukove kojih se ni profesionalna narikača ne bi posramila. Kuc-kuc u drvo: zasad joj još relativno lako uspijevamo skrenuti pažnju na nešto drugo.

Što se tiče cicanja, kad je čuvaju moji, sasvim lijepo jede, ali kad smo nas dvije cijeli dan zajedno, nema šanse da će pojesti išta više od minimuma koji joj je potreban da preživi, no zato mi svakih par minuta dođe i kaže "mama, ja bi titi".

Jako se lijepo igra play dohom, obožava crtati (tj. šarati, da ne bi bilo zabune) i plesati. Najdraži joj je ples uz "Zeko i potočić" i zna cijeli refren. Fiona je pak obožavateljica božićnog cd-a Klinaca s Ribnjaka (da, slušamo ga cijele godine ), pa plešu i na to i također zna dijelove tekstova nekih pjesama.

Uglavnom, preslatka mi je i cijelo vrijeme bih ju gnjavila po rukama, no ona baš i nije taj tip, pa grabim priliku kad god mogu.

Svima velika pusa!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa

Flora je počela izvoditi vratolomije poput guranja kuhinjskog stola do prozora, a stolice do stola, pa penjanja sa stolice na stol i zatim pokušaja otvaranja prozora i tome slično.
    :shock:

ja se ovoga užasavam, trenutno sam u kupovini balkonskog stola i stolica a upravo me strah slične situacije

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

marino
    anja mi je super, baš slatko pjeva. by the way, gdje si kupila majicu, hoćem i ja takve
    sanja, mi smo iščupali kvaku iz prozora još davno. to ti je dovoljno za reći
    prošla je i druga noć naše akcije - zaspao uz cicu, po noći spavao sa tatom, budio se, pa su gledali kamione i aute, plakao nije jako, ali stalno uzdiše za mamom (mm tada jače diše, da čuje kako je uz njega - opaki trikovi )
    uglavnom, ranom zorom, vrlo ranom (moram naglasiti), frajer je utrčao kod mene i prištekao se sav sretan
    e da, u noći je jednom došao kod mene, rekla sam mu da cici spava, nije žicao, samo smo se zagrlili

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    Citiraj Sanja prvotno napisa

Flora je počela izvoditi vratolomije poput guranja kuhinjskog stola do prozora, a stolice do stola, pa penjanja sa stolice na stol i zatim pokušaja otvaranja prozora i tome slično.
    :shock:

ja se ovoga užasavam, trenutno sam u kupovini balkonskog stola i stolica a upravo me strah slične situacije
    Mi prošla dva ljeta uopće nismo iznosili stolice i stol na balkon, jer nas je bilo strah. Vrata od balkona otvaraju se isključivo kad su njih dvije u drugoj sobi ili kad je netko od nas dežuran kao kobac.

Ovo ljeto ćemo ponovno vratiti namještaj na balkon, no boravit ćemo na njemu isključivo maksimalno koncentrirani na djecu - znači, nema čitanja s nogama u zraku, barem ne dok su njih dvije na balkonu.

Buby, ako skinem kvake s prozora, kako ću prozračiti sobe? :? Mislim da je već dovoljno velika da ju učim da se takve stvari ne rade i gotovo. Jednom će naučiti, a do tada stražarim.

Bravo za noć bez cicanja!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bok proljetnići,
    Evo da se i mi malo javimo...
    Prvo čestitke svima na roćkasima, suhim guzama, pjesmicama
    Mi smo pomalo počeli planirati roćkas, ali stignemo iako ideje za dar zaista nemam, jedino bih da ne bude nešto ogromno jer je dječija soba već zatrpana igračkama :/
    Naš je P konačno odlučio progovoriti, zadnjih je polagodina vrtio, svojih nekoliko riječi i ni makac, nema šanse da bi i pnoovio nešto...Kad odjednom za ovaj vikend otčepilo, mi smo totalno šokirani, N je govorio jako rano ali je to išlo postupno, ovo čudovište usvaja prosječno 10 riječi u danu :shock:
    Uh jedva smo čekali da počne a sad kad budem imala 2 pričalice neću jadna do riječi.
    Mi na sreću ili na žalost nemamo balkon, pa ni briga oko otvaranja, ali se sjećam da me je kad je N bio bebač bilo užasno strah, a još smo bili smo na 9.katu.
    P ponekad piška tutu, kad traži, ali više voli sjesti i to na onaj dodatak na wc, kad piški kaže doda(voda) 8)
    Puse svima!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Luna jedno pitanjce...gdje ste kupili onaj plavi stol i stolice?
    vidjela sam takve u Mandiju al ispred one igraonice i preslatko mi to...

dječica su vam prekrasna....

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drage moje proljetnice
    koje fotkice, rodjendani, bebice bez pelena, smanjivanje nodjenja po noci-koliko novosti kod vas!

svima skupa cestitamo rodjkase, sa zakasnjem cestitamo i uskrs onima koji ga slave i pozdravljamo sve mamei bebice na ovom topicu

mi smo super, jelena je velika, broj noge 24, kila preko 12....
    jos smo u pelenama, cekam toplije vrijeme pa cemo ih skinuti...zasad se boji tute, tj sjedi u robi, ali sama , gole guze nece nikako, bas pokazuje otpor pa jje onda ni ne silimo...
    sikimo sve u 16, tu smanjivanja nema, noc prodje sa 4-5-6, ne znam broj papanja sike, al sam se navikla i ne smeta mi, niti brojim kolikoje to puta...
    inace sve prica...pjeva i plese i ima sluha (za razliku od mame i brata a na tatino veselje)...pamti rijeci svih pjesama djecijih, naucila je dok smo bili za uskrs kod mojih ruke mijem, brasno sijem - s koreografijom pa se valjamo od smiha kad pocne pjevati...

summer, moramo na kavu!

sanelice, moras mi pricati kako je biti sam svoj sef (uh zvuci predobro....

cure, pozdrav

(ne spominjite mi ovo s balkonom i stolom, znate na kojem smo mi katu :/ (bas se smislim stol svezati uza zid, da se ne moze pomicati, kao i stolice)

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Evo i nas! Prvo
    Sretan rođendan Lea, Mirtić i Kaleb!

Kalebove fotke s rođoša su sjajne! A raspjevana Anjica !
    Mi vibramo da nam prijatelji ozdrave kako bi za vikend mogli doći kod nas na proslavu rođendana! Prošlo mi je u trenu, a toliko se toga izdogađalo. Imam sreću pa je baka odlučila napraviti dvije torte i sada mi se život čini puno lakši 8) .

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Enea, sretan ti rođendan!

(maša), ako se ne varam, taj namještaj ti je Mammut iz Ikee.

http://www.ikea.com/at/de/catalog/ca.../series/11779/

zrinka, Jelena je zaista već velika. A ovo s učvršćivanjem stola i stolica ti uopće nije loša ideja. Nemoj se živcirati zbog visine na kojoj živite, sasvim je svejedno radi li se o trećem ili trideset i trećem katu, znaš i sama.

saška, nadam se da ćete imati prekrasnu proslavu.

Flora je zadnjih dana u "ama, ama" fazi - u prijevodu, sve želi napraviti sama i ne da nikom od nas da joj u bilo čemu pomognemo. Znam da je to lijepo i divno, ali ponekad traaaajeeeee... I ako joj uskočimo u pomoć (kad objektivno procijenimo da nešto ne može sama), eto ti suzica i nesreće silne.

Sinoć smo nas tri bile same kod kuće, pa sam ih sama uspavljivala - rutina je, inače, da ja ležim s njima u sobi, Flora mi je na cici, a Fioni dam ruku, pa kad se Florić napapa, kaže "Sad ovi tatu" (sad zovi tatu) i tada dođe mm, koji je još malo s njima, dok ne zaspu. Kako ga sinoć nije bilo kod kuće, Florić se u polusnu trgnula, sjela i rekla "Sad nema tate. Tata adi. Tata utra doć." (Sad nema tate, tata radi, tata će sutra doći). Mucica moja mala pametna.

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej ,curke..
    sretan roćkas Enea!
    evo, red ,rad i disciplina..pritisli rokovi, a direktor strog

mislim, da li da testiram svi+oje dijete glede pričanja..neće ništa ponavljati..sinoć joj kažem - ajd reci sika a ona se smije i veli - njaam..
    sanja, za samostalnu glavicu.i hvala na čestitkama
    zrinka, i mi smo veliki kao i vi..a i sikimo , valjda isto..samo što ne pjevamo ali koliko se ja sjećam i Jelenina mama zna pjevati / samo joj treba dati malo poticaja /..a šefovanje toplo preporučam..
    maša, 100% Ikea - mi imamo crveni stol, zelenu i rozu stolicu-a i ostali namještaj iz Ikea-e ..šta mogu kad sam "addicted to Ikea"..

mi smo na zadnjem katu - sa ogromnom terasom..to mi je stalno u podsvijesti..ili smo na terasi ili unutra - sa zatvorenim vratima .

dia,

i za kraj , jedna pusa najboljoj pjevačici Anjici

cmok, cmok..odoh raditi

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Drage moje zenice.
    Privatluk je divna stvar (100 put isto pricam) no ja sam smorena!
    Enea slavi drugi rockas a ja od jutra na poslu
    Ajd bit ce par proslava no opet sam nekako danas htjela biti s njom.

vasa djecica su divna prekrasna
    sve vas ljubim i odoh nazad u rudnik.

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •