Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Mi se odjavljujemo

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Mi se odjavljujemo

Džan danas puni 21 mjesec života. Prije mjesec dana sam bila ubjeđena da nećemo tako skoro prestati sa dojenjem. Međutim, 10.03. se desilo nešto vrlo neobično... već sam se bila navikla da mu je podoj obavezan kad ga pokupim iz jaslica, a onaj podoj za uspavljivanje je bio nezaobilazan. Mislim da se niti jednu noć u ovih 20 mjeseci nismo uspavali bez dojenja. One podoje između dolaska iz jaslica i spavanja više nisam niti brojala, one noćne i cjelonoćne još manje... tražio je svakih par minuta i moram priznati da me je to pomalo izluđivalo...

Već sam ranije primjetila da mu jako smeta ako mu mlijeke krene kada je jako umoran, a to se desilo i tog četvrtka. Odlučila sam da ga samo zagrlim i pokušam uspavati na taj način. Uspjelo je bez ijedne suze, bez ikakve bune... zaspao je u roku „keks“! Sutradan iz jaslica nije tražio, mada sam ja bila ubjeđena da hoće kad stignemo kući. Nije. Nije tražio ni nakon sat, ni dva, ni tri... očekivala sam da će tražiti za uspavljivanje. Nije ni to. Opet sam ga pokrila, zagrlila i on je zaspao. Cijelu se noć nije budio... Nije se probudio niti za jedan gutljaj... Naredni dan i svaki slijedeći je bio isti kao i prethodni... Danas već punih sedam dana.

Jako sam sretna što se na kraju dojenje završilo na njegovu inicijativu i bez mog forsiranja. Sam je odlučio da više ne želi, a ja sam to, iskreno, objeručke prihvatila. Drago mi je što sam i pored svih silnih početničkih problema ustrajala i izdržala 20 mjeseci. I što sam endemska vrsta u svojoj okolini.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bravo, mayah, za tako lijepo i uspješno dojenje.
    I bravo za Džana koji je to tako lijepo "riješio".

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svaka cast Mayah na tako uspjesnom dojenju

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo Mayah bravo Džan

Jedno prekrasno razdoblje je za vama, sjećajte ga se s nježnošću i nostalgijom i krenite naprijeeeeeeeeed u nove radne pobjede

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tako lijepo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •