Citiraj Bubica prvotno napisa
škola je javna institucija, mene ponekad jako smetaju konstatacije da se ja kao roditelj nemam što prešetavati po školi. Nedavno je u našoj školi izabran novi ravnatelj i prva mjera za koju sam ja kao roditelj čula bila je da roditelji više nesmiju ulaziti u školu (uz objašnjenja uznemiravanja, krađa i sl. :shock: ). Mene samo zanima kako vrtići nikada nemaju problema s tim istim roditeljima???

I to se onda svede na to da ti kao pristojni roditelj ostaneš pred vratima a hahari ulaze i izlaze kako se sjete jer se djeca njima ipak nemaju hrabrosti usprotiviti. Gledam to svaki dan.
Je li ti ikad bio problem ući u zaključanu školu? Nije, samo se treba predstaviti tko si i šta si došao. Na to sam mislila kad sam rekla da se nema šta tko našetavati po školi BEZ KONTROLE! ....a ako je gospodi teško pričekati jednu sekundu i reći svoje ime, onda ne treba ni ulaziti. Ne vidim problem u tome! Mislim da je to doneseno za dobrobit djece, a ne da se maltretira drage roditelje.

I mislim da je uznemiravanje i krađa najmanji problem....ali kad je tako aktuelna tema pedofilije ovih dana, pomislite samo što bi jedan pedofil mogao napraviti ako ima mogućnost ušetati neprimjećeno u školu. Ovako nema tu mogućnost niti on, niti neki drugi ljudi koji bi mogli nauditi vašoj djeci.