Evo ja tek vidjela ovu temu :?
Nisam sigurna jesi li ti ona sanela sa starog foruma ili si nova? Ako si stara, onda se poznajemo, jel?

Vidim da se tema zaustavila, a ja ti zelim odgovoriti na ovo gore tvoje pitanje, JESTE TRAZI SAMA, NE CEKAJ NJEGA! Ako si primjetila da kilavi, promijeni ga odmah! Ja ti ovo ovako kazem, jer imam lose iskustvo s njihovim napamet dijagnozama i razvlacenjima, pa zbog nih godinama nisam uradila neke osnovne pretrage. Imala sam povjerenja u njih da ce me voditi i usmjeravati kako treba, ali... Sve tako dok se sama nisam naobrazovala i sada znam sta hocu.
Ne daj da te zamajava govoreci sve je u redu, dok to sama ne vidis crno na bijelo. Uf, ja se inace osipam na tu recenicu...(vrlo subjektivno!)

Jos cu ti reci, prva godina bezuspjesnih pokusaja bila je najteza godina u mome zivotu, i zato potpuno te razumijem. Tada jos uvijek covjek ne moze da vjeruje da mu se to dogada, bas njemu, mislila sam da cu poludjeti (ozbiljno!), ali eto ziva sam nakon jos nekoliko godina, puno snaznija i jaca, borbenija i td.
Tebi, iskreno, zelim da ne docekas da produ godine, zelim da ti se desi odmah, ali ne cekaj, uradi potrebne nalaze cim prije, da znas na cemu si i na sta ces se usmjeriti!

Pusa!