Jim, mislim da bi vam bilo najbrže prihvatiti realnost i otići u ZG kod državnih MPO-ovaca (Sv. Duh, Vuk Vrhovec, Petrova) ili kod ovih privatnih. PCOS nije baš nešto što će se s čajevima i vitaminima riješiti, vi trebate MPO-ovca, sve drugo je gubitak vremena. Mislim, dao Bog da se dogodi čudo, ali odlazak MPO-ovcu je najbrži put i tad ste napravili nešto konkretno, a okani se doktora u Slavonskom Brodu za liječenje neplodnosti, jer da se neki pojavio tamo koji se imalo kuži u liječenje neplodnosti, vjeruj mi da bih ja, nakon 5 godina po doktorima u ZG-u, Mariboru i Sloveniji, za njega znala (neskromna sam, ali šta ću kad imam ogromno iskustvo i pratim "tržište" ginekologa koji se razumiju u neplodnost). Eventualno kod vas možete napraviti možda dijagnostiku - tvoj muž spermiogram, ti HSG, izvaditi u laboratoriju hormone 3. i 21. dana ciklusa (iako je kod tebe to vjerojatno zbog PCOS-a poremećeno tj. nemaš ovulaciju), briseve ti, i onda put pod noge pa u ZG s tim nalazima da vas netko liječi ko je za to stručan. To što sad radiš je kao da ideš doktoru opće prakse da ti operira tipa srce - kod krivoga si.Jim prvotno napisa