Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Marama zlata vrijedna

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Marama zlata vrijedna

Moramo dati svoj glas maramama!

Kako uputiti mame i tate i staru-novu foru izprovaljivati i kod nas(i po Evropi)?
    Slabo se furaju marame, a taaako su korisne!!!!
    Svugdje u svijetu se iz davnina koriste marame za nosenje djece, samo je kod nas to, jos uvijek, za vecinu, vanzemaljsko cudo.

Poistovijecuju nas s ciganima,maramu nazivaju stolnjakom,zavijesom,krpom...

Moj prvi dan u marami izazvao je divljenje i simpatije,cak su me zaustavljali na ulici i pitali kako i gdje sam je nabavila...A ja sam ih spremno docekala sa hrpom informacija i svim 'maramovskim' vrlinama i prednostima...Ljudi su se odusevljavali svim tim dobrim stranama u odnosu na klokanicu i spretnosti i prakticnosti u odnosu na kolica.I jos na to sve marame su prelijepe i dezenima i bojama,a lijepo i stoje na svakome(nemoras imat heben face da bi furao maramu )

Svima je poznato postojanje marame ali se slabo tko odvazi i izac u javnost s maramom.Zasto ljudi?Pa budite ponosni!Nije to obicna krpa Vi znate da je to puno,buno vise od toga!

Baj d vej,da nije marame u moju kucu se nebi moglo uci od nereda!MM radi i doma dolazi poslije 16h tako da od njega nist.Nemam i netreba niko za pomoc u kuci jer ja moje prase ubacim u maramu i sve zavrsavam kao da sam sama u kuci.Tu i tam napravimo pauzu za papanje i mjenjanje pelena i natrag u maramu.Kad sve zavrsimo(rucak,usisavanje,peglanje, pranje sudja,svrljnanje po forumu,ispijanje kave sa frendicom ili sl)skinemo maramu i ljubimo se!

A jos se jedna fora tu krije,ona je kljuc svega...ne sto nas nebole ledja,ne sto smo zgodni u njoj,ne sto dojimo u njoj, vec...sto smo zajedno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bas mi je drago da ti se svidila marama i maramisanje

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gloria

Prekrasno si to opisala!

M, 2.5 godine i nosimo se još uvijek!

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Evo i moje ZA za maramu.
    Mislim da mi je to bila jedna od najisplativijih investicija među svime što sam ikada kupila za svoju bebu ( + platnene pelene )

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Morwen prvotno napisa
    Mislim da mi je to bila jedna od najisplativijih investicija među svime što sam ikada kupila za svoju bebu
    jes', najkorisnija stvar definitivno! 8)
    pardon, jedino su cike korisnije.

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Re: Marama zlata vrijedna

Citiraj gloria prvotno napisa
    Moramo dati svoj glas maramama!
    A jos se jedna fora tu krije,ona je kljuc svega...ne sto nas nebole ledja,ne sto smo zgodni u njoj,ne sto dojimo u njoj, vec...sto smo zajedno

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Marama zlata vrijedna

Citiraj gloria prvotno napisa

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Cure a do koje dobi se to moze nositi?

haligali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Re

Mi smo se počeli nositi s mjesec dana jer smo je tek tada kupili, ali vjerujem da može i prije.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ali pitala sam do koje dobi?Mi imamo preko 5 mjeseci pa ne znam dokle se to moze koristiti dali mi se isplati investicija.
    Ajde recite i gdje se to moze kupiti?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kate, Matilda ima 2,5 godine i još je maramašica.
    I Davorov sin ima skoro dvije i pol, pa su još u marami...

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Apricot hvala,ajme sto ti je cura slatka
    Onda kupujem

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

cini mi se da imas u Kamarisu marame..neznam ja sam daleko znaju curke

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    Ali pitala sam do koje dobi?Mi imamo preko 5 mjeseci pa ne znam dokle se to moze koristiti dali mi se isplati investicija.
    Ajde recite i gdje se to moze kupiti?

Dijete mozes nositi dok god ti kicmanovic to dopusti.
    Iako bi osobama sa jacom kicmom ipak preporucio da prestanu nositi dijete kada udje u pubertet jer ce mu biti malo neugodno pred prijateljima

A kasnije moze odlicno posluziti kao:
    - tepih staza u predsoblju
    - stoljnjak za rucanje na dugackom i uskom zidicu
    - 10-12 superfinih kuhinjskih krpa
    - bijeg iz zatvora

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ili stvar prek koje možeš upoznati kojeg simpatičnog roditelja.
    i dobiti finu tortu.

Btw, kada ćemo vas vidjeti u akciji?. Evo nam konačno lijepog vremena.

Ja sam užoj i široj familiji koje me popljuvala za ideju marame objasnila da bum poslije radila jastučiće za kauč, takozvane skupljače prašine.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam jednom došla kod ginekologa (moral je pregledati nalaze) i stavila sam M u maramu da je ne moram loviti po ordinaciji. Sttavila sam je u položaj naprijed. Kad nas je doc vidio, veli on meni: Pa ti svoj trbuh još nosiš sa sobom. :D
    A stvarno da sam preko stavila neku haljinu i sakrila M, izgledala bi ko trudnica pred porod.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I ja sam na ginekoloskom pregledu lezala sa O. u marmi!! Ginic crko od smijeha, jos se raspitiv'o gdje se to moze kupiti, jer je i on upravo bio dobio bebu!!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    ili stvar prek koje možeš upoznati kojeg simpatičnog roditelja.
    i dobiti finu tortu.

Btw, kada ćemo vas vidjeti u akciji?. Evo nam konačno lijepog vremena.

Ja sam užoj i široj familiji koje me popljuvala za ideju marame objasnila da bum poslije radila jastučiće za kauč, takozvane skupljače prašine.
    Evo, evo...tek sto nismo.
    Proucavamo neke najnovije tehnike vezanja jer Nixon, iako je tek posteno progledao, odbija suradnju ako ne vidi van iz marame pa nam je kolijevka stil neupotrebljiv :/
    A da budem iskren, i tata ima tehnickih problema jer su mi se ukljestila ledja od stalnog nosenja po stanu u nekom cudnom polozaju koji je jedini pomagao kod grcica....

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo kupili crvenu maramu na okretistu dubrava,vel 4,6m za 324 kn cash,inace 360kn (ima jos svijetlo plava i neka zuckasta).

Jos ne znamo sta bi s njom,citamo ta uputstva al valjda bumo uspjeli

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Meni je MM rekao "i za tu krpu si ti dala tolke novce :? " A sad kaže da je to najbolja i najisplativija stvar koju smo kupili za bebu !

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

strašna,fenomenalna stvar...odlična...za svaku pohvalu...
    mi je dobili na poklon od jedne super tete i prezadovoljni smo s njom...
    ako neko vidi mamu sa žutom maramo po Splitu da se šetka to smo moj LUkica i ja...slobodno nam se javite bit će nam drago....

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

:D I mi smo danas dobili Moby wrap maramu. Zagasito tirkiz boje, isporučena iz Italije u utorak. Predivna je,uz nju su došle veoma jasne slikovne instrukcije za vezanje. Čekam svezana da se Viktor probudi da vidimo "radi li". Koštala 33 EUR, s isporukom 56 EUR.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ovo je nevjerovatno. Svaka mama i svaka beba MORAJU imati maramu. V. je preporodjen....spava u vrijeme kad nikad nije spavao...čak je uzeo i cuclu. Mislim da se nafurao da je opet u stomaku...samo da vidite tu blaženost.
    Živjela marama i vi koje je promovišete....živjela bih teško i u neznanju da nije bilo vas cure.
    od mene i Viktora

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

baš mi drago, ninet :D
    tako sam i ja prvi dan trčala na forum oduševljeno prijaviti da moje dijete konačno spava , a ja ručam na miru.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

mi kako smo poceli spjevacemo himnu o marami

korason avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

i mi smo se nosili u marami od 1 mjeseca, i to nas je spasilo kad smo muku mucili s grcevima... inace fran se nasmije od uha do uha kad vidi da se hvatam marame, iako jos uvijek vezem maramu u krizno, jer nikako da pokopcam vezanje na boku ili jednostavno krizno, sto bi bilo recimo lakse sad kad je malac 9 kg
    a komentara je bilo svakakvih, vise lijepih nego ruznih, samo nas jedna teta u dioni svaki put kad idemo u kupovinu s kolicima presretne s komentarom "joj to je ona jadna beba sto ju je mama stiskala u marami, siroce malo, fala bogu da je kupila kolica"

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo danas bili u Tkalči u Kamarisu i isprobali smo maramu i ja sam O D U Š E V LJ E N A!!! :D :D :D. Pa to je jedna prekrasna stvar!!!!! Bila je tamo gospođa Svjetlana koja je stvarno predivna i koja nam je sve lijepo pokazala i objasnila. Sad čekam samo sljedeći tjedan da mi kaže da li imaju plave ako nema, kupujemo žutu. Jedva čekam! :D :D :D !

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A može koja slika mame s bebom u marami, da vidim kako to izgleda?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

evo možeš vidjeti na product gallery kako to izgleda ovdje

ili photo gallery na ovoj stranici

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ova photo gallery je super, vide se sve koristi marame, hvala!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

da i ja koju velilm u vezi marame...ja sam prvi put vidla mladu mamu s bebom u marami dok sam još na faksu bila i oduševila sam se odmah. bili smo u tramvaju, ljudi gledaju, ja se divim šarenoj marami i bebi koja spava. ljudi pitaju mamicu da sjedene, a ona kaže da netreba jer joj nije teško...odmah sam se zaljubila u maramu je je ta mama toliko zračila kad je bila u simbiozi sa svojim djetetom...i jedva čekam da se počnemo nosati!!! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •