Moramo dati svoj glas maramama!
Kako uputiti mame i tate i staru-novu foru izprovaljivati i kod nas(i po Evropi)?
Slabo se furaju marame, a taaako su korisne!!!!
Svugdje u svijetu se iz davnina koriste marame za nosenje djece, samo je kod nas to, jos uvijek, za vecinu, vanzemaljsko cudo.
Poistovijecuju nas s ciganima,maramu nazivaju stolnjakom,zavijesom,krpom...![]()
Moj prvi dan u marami izazvao je divljenje i simpatije,cak su me zaustavljali na ulici i pitali kako i gdje sam je nabavila...A ja sam ih spremno docekala sa hrpom informacija i svim 'maramovskim' vrlinama i prednostima...Ljudi su se odusevljavali svim tim dobrim stranama u odnosu na klokanicu i spretnosti i prakticnosti u odnosu na kolica.I jos na to sve marame su prelijepe i dezenima i bojama,a lijepo i stoje na svakome(nemoras imat heben face da bi furao maramu)
Svima je poznato postojanje marame ali se slabo tko odvazi i izac u javnost s maramom.Zasto ljudi?Pa budite ponosni!Nije to obicna krpa Vi znate da je to puno,buno vise od toga!
Baj d vej,da nije marame u moju kucu se nebi moglo uci od nereda!MM radi i doma dolazi poslije 16h tako da od njega nist.Nemam i netreba niko za pomoc u kuci jer ja moje prase ubacim u maramu i sve zavrsavam kao da sam sama u kuci.Tu i tam napravimo pauzu za papanje i mjenjanje pelena i natrag u maramu.Kad sve zavrsimo(rucak,usisavanje,peglanje, pranje sudja,svrljnanje po forumu,ispijanje kave sa frendicom ili sl)skinemo maramu i ljubimo se!
A jos se jedna fora tu krije,ona je kljuc svega...ne sto nas nebole ledja,ne sto smo zgodni u njoj,ne sto dojimo u njoj, vec...sto smozajedno
![]()