Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: Dječji vrtić Sunčana

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno Dječji vrtić Sunčana

Ide li netko u dječji vrtić Sunčana u Španskom?
    Kakva su iskustva?
    Čime ste zadovoljne odn. nezadovoljne?

Zanima me info za djecu vrtićke dobi. Mi bi u rujnu krenuli u vrtić (nadamo se tamo jer nam je najbliže) pa želim čuti vaša iskustva. Sve čega se sjetite.

Hvala mame!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi jos ne idemo u vrtic, isto se nadam da cemo krenuti najesen. Koliko sam vidjela, dj. vrtic Suncana je onaj kod POSovih zgrada, nova zgrada, ali znam da neke starije vrticke grupe ne idu tamo, vec su rasporedjeni po drugim lokacijama, npr. na Trgu I. Kukuljevica.

Nemamo dakle iskustva, ali i nas zanimaju komentari o doticnom vrticu, jer nam je jedan od kandidata u najuzem izboru.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Vrtić je nov i krasan. Imamo prekrasne tete, ali je kako ste već naveli problem u tome što vrtićke grupe šalju na TIK. Nešto sam načula da će od jeseni u POS-u biti samo jaslice, a na TIKu vrtićke grupe, tako da ćemo se i mi (najvjerojatnije) iako smo sada "mlađa vrtićka" seliti na TIK.
    Da skratim, vrlo ugodna iskustva.

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

A kako je na lokaciji TIK? Tete?

A onaj "glavni" vrtić u Španskom? Kako je tamo? Tete?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja imam loša iskustva s vrtćem "Špansko" i to baš s tetama. Moje se iskustvo odnosi samo na dvije od njih, ali su njihova razmišljanja o odgoju, iako je jedna od njih bila vrlo mlada, bila jako jako zastarjela. Nekako se bojim da ako dio kolektiva tako razmišlja, da to mora biti posljedica sredine (ili u najmanju ruku moraju imati podršku barem dijela osoblja da bi mogle ustrajati u svojim prethistorijskim metodama).
    Sad smo u vrtiću "Malešnica" i priča je dijametralno suprotna - sam vrtić odiše drugačijom, toplijom atmosferom, a takvi su i svi odgajatelji s kojima smo se do sada susreli. Nemam jedne riječi prigovora. Ta dva vrtića su meni kao prošlost i sadašnjost - vrtić Špansko odiše istom atmosferom kao vrtići kad sam ja bila mala, a Malešnica je jako blizu onome kakvi bi vrtići danas trebali biti (još da su skupine manje...).
    Pretpostavljam da je Sunčana ipak bliža Malešnici, barem prema onome što čujem. Nedostatak su mu ipak prostori na TIK - male prostorije bez dvorišta.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uh, a meni je 'Spansko' glavni kandidat za vrtic.

Kak ste se uspjeli upisati? Redovnim putem ili ...?

Od svakog koga to pitam, svi vele 'preko veze' jer da redovnim putem nema sanse da bi se upisali, kao, strahovita je navala.

Mi cemo predati na tri mjesta, pa cemo valjda negdje i upasti.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Redovnim putem. Recimo. Naime, naše su papire "zagubili", tvrdili da ih nismo ni predali i sl. (dakle, od početka sami problemi s njima), pa se nismo pojavili ni na popisu upisanih ni neupisanih. Onda sam ja digla frku, tim više što sam kod predaje papira tražila potvrdu koju mi nisu htjeli izdati, pa su se papiri odjednom pronašli i D. se pojavio na listi upisanih. E sad, vezu nisam imala, a je li baš redovnim putem, zaključi sama .

Prvi i jedini put u životu sam tražila vezu kad smo ga, nakon što smo se ispisali iz Španskog, željeli upisati u Malešnicu (koji nam je btw preko puta, ali ne spadamo u njega!) i vrijedilo je truda. Nisam ponosna na to, ali kad ne može drugačije, onda moram kao i svi drugi. Ali ja svejedno ne gubim vjeru da se moguće upisati redovnim putem, pogotovo ako po mjestu stanovanja spadaš u odabrani vrtić.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

IŠli smo u Špansko, a od ove godine su nas prebacili u Sunčanu, ali komplet grupu s tetama.

Idemo na TIK s čim nisam zadovoljna, ali očlito nema pomoći. ja sam prije skoro 25 godina išal u "privremeni" vrtić na TIK

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi idemo u Sunčanu, i za sada smo prezadovoljni.

No jako se brinem zbog te selodbe, a kada pitam nitko mi ništa ne zna reći... :/
    Gdje je taj TIK? Pa kako su napravili novi vrtić bez dovoljno kapaciteta????

Upisali smo se redovno, bez problema.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

TIK je trg ivana kukuljevića usred španskog, tam iza tržnice di su ona 2 bloka 7-katnica

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Znam, znam, pa jel to onaj majušni vrtić bez imalo dvorišta kaj ih tete vode van na trg, među pse, klince i gužvu - bez ograde i sigurnosti....???? :/

Ima li šanse da ih tamo ne prebace?
    Jel netko ćuo da ih dio ide u neki vrtić na Rudešu? Kakav je taj vrtić? :?

Jako sam zabrinuta!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ogradit će im onu livadu između tik-a i malešnice. i to je nešto

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tamo gdje sad šeću pse ili tamo gdje su srušili onu staru kuću?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kontra pseće strane. bliže malešnici, iza onog novom konzumovog igrališta

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ta strana je pseća

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ninochka, otkud ti ta informacija i kad bi to trebalo biti?
    zašto ti nisi zadovoljna na tik-u osim što nemaju ograđeno dvorište? tete? kako to unutra izgleda? ja sam čula da su kupaonice preuređene prošle godine, jel to točno?

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tete su super, unutra je super. sobe su ok, kupaonice nove
    mene smeta "samo" to što nemaju svoje vrtićko dvorište, al i to bi se trebalo promijeniti navodno od početka druge godine

živi bili pa vidjeli

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Hvala ninochka! Jučer sam u vrtiću čula opet da je to "ograđivanje" za vrtićko igrališe trebalo biti već gotovo, a da za jesen mora biti. Ko određuje "mora" mi nisu znali odgovoriti, pao je samo smješak.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

H. je primljena u taj vrtić i kreće 01.09. - nadam se da će joj biti o.k.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Curke drage jel ima kakvih novih informacija vezano uz seljenje grupa iz Sunčane na Tik?
    Moj mali bi sada trebao iči u stariju vrtičku, a do sada su i te grupe bile na Sunčanoj, pa sad....
    Meni se na sviđa što nemaju ograđeno dvorište na Tik-u, sve je nekako malo i skućeno, pa ako već mora ići tamo neka ide bar dvije, a ne tri godine!

A samo malo, pa ako ih već sele - pa šta ne sele cijelu grupu i njihove tete sa njima?
    Pa nemojte mi reći da njihove tete neidu sa njima :????

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kak "starija" vrtička, pa valjda srednja. Mi smo u Sunčani na Dječjem trgu, godište isto 2004. i do sada smo bili mlađa, a od ove šk. godine srednja (ježići) i ostajemo na Dječjem trgu. Direktno sam pitala naše tete i rekle da bi trebali ostati.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sorry - ja sam mislila da ima samo mlađa i starija vrtička - nisam ni razmišljala o srednjoj - mi smo balončići!
    Pa vi ste pored nas!!!!
    Jel to ziher da ostaju?
    meni je teta Ina rekla da ništa sigurno ne znaju do kraja 8.mj... Naravno ja se nadam da su bar ovu godinu još tu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ne znam koliko je ziher za našu djecu da ostaju na Dječjem trgu, znam da dvije grupe (srednje) idu na TIK (trenutno su nam tete iz tih grupa na zamjeni u vrtiću), a mi ćemo slijedeće šk.godine.
    Da li ste pročitali na http://www.spansko.net/forum/viewtop...r=asc&start=15 Kaj velite????

mama_28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi smo 2005.g., na TIK 3 smo. Navodno neka mjesovita grupa, nije poznato jos koje su tete.

Kako je s vama ostalima?

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj azra248 prvotno napisa
    Ne znam koliko je ziher za našu djecu da ostaju na Dječjem trgu, znam da dvije grupe (srednje) idu na TIK (trenutno su nam tete iz tih grupa na zamjeni u vrtiću), a mi ćemo slijedeće šk.godine.
    Da li ste pročitali na http://www.spansko.net/forum/viewtop...r=asc&start=15 Kaj velite????
    Kako to znaš?
    kako se već zna koje dvije srednje grupe idu?
    Pa kaj ih nema samo dvije srednje?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da, jesu samo dvije srednje "Sunce" i ".....".Mi smo bili mlađa, a vjerojatno smo od jeseni "srednja".

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam podignula veliku buku u vezu grupa i napokon saznala da Dino i ove godine ostaje u ovom vrtiču :D :D :D !!!!
    Pao mi je ogroman kamen sa srca, te se toplo nadam da možda Bandić nekoga stisne pa naprave još jedan vrtič tu negdje....Kak sam ljuta zbog svega..

Ps - u kojoj ti je mali grupi mi smo do sada bili Balončiči, mlađa vrtička, a sada će biti također srednja - ne znam ostaju li i dalje balončiči...?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •