Gotovo sam se odlučila za Chicco trio 4 me, ali imam još par nedoumica:
- sjedalo u sportskom dijelu čini mi se dosta usko. Jeli to zaista dovoljno veliko za trogodišnjaka, odnosno do 15 kg težine, kako deklarira proizvođač?
Mi smo sad na pola te težine i ima još puno mjesta. Nekako mislim da će nam kolica izaći iz upotrebe prije nego što dođe do te kilaže.

Nadalje, dali uzeti trio 4 me ili trio enjoy? Razlika u cijeni je poprilična, a primjetila sam sljedeće:
- košara za bebu bi trebala biti ista.
- kod trio 4 me je Auto Fix Plus s bazom, kod trio enjoy je Synthesis XT-Plus (bez baze). Koliko je zapravo baza bitna/korisna?
Baza nam je cijelo vrijeme u autu a sjedalicu samo sa jednim klikom stavljamo i vadimo. Ne znam kako se ponaša sjedalica bez baze, tj. da li je nestabilna.

- sportski dio kolica...kod trio enyoj taj dio se ne može okrenuti u oba smjera kao kod trio 4 me. Koliko ste koristile tu opciju da u sportskom dijelu gurate bebu okrenutu prema sebi?
Koristimo je puno. R sada ima 8 mj i prerastao je košaru a često smo vani. Kada je vjetrovito okrenem ga prema sebi i stavim kupolice tako da mu gotovo uopće ne puše dok se vozimo. Kada je okrenut prema naprijed nije gotovo uopće zaštićen od vjetra. Također koristim tu opciju kada je jako nemiran pa cijelo vrijeme nešto traži ili ga treba zabavljati. Tako se izgubljene igračke, čarape, dudice, kapice svedu na minimum. I dok čekamo red na blagajni lakše ga spriječim da pokupi sitnice s polica. Nama je to jedna od najvećih prednosti.

- kako se ponašaju kotači, odnosno koja je razlika u upravljivosti kod ova dva modela?
Nemam jedna i druga pa ne mogu usporediti. Ono što se meni pokazalo bitno je da budu što je moguće uža jer se tako manje moram spuštati sa rizola na cestu zbog loše parkiranih id...a.

Uglavnom - meni su stvarno bila najbolji izbor i tako je i ostalo.[/quote]