Dragi/a admin,
dobila sam upute od iskusnih roda da od admina zatražim da me prebaci na novi "topic" ... ma šta to značilo... (ipak nisam još dovoljno čačkala po forumima da bi skužila sve te fore :? )
Pa evo, ja tražim.
I zahvaljujem unaprijed
Dragi/a admin,
dobila sam upute od iskusnih roda da od admina zatražim da me prebaci na novi "topic" ... ma šta to značilo... (ipak nisam još dovoljno čačkala po forumima da bi skužila sve te fore :? )
Pa evo, ja tražim.
I zahvaljujem unaprijed
ne znam točno o čemu se radi ali pretpostavljam da si najvjerojatnije u nekoj od tema započela neku novu temu :/ pa da bi bilo bolje za tebe (ako tražiš neki savjet, ili ako se predstavljaš) da ta tema bude sama za sebe a ne kao nečija podtema![]()
ne znam da li si me skužila :/ nisam baš najbolje objasnila :/
već će ti se javiti netko stručniji![]()
Šljiva,
kada započinješ neku temu ili se predstavljaš (kao što si se ti predstavila), u lijevom kutu klikneš na "new topic".
Ti si se ubacila na nečije predstavljanje, pa puno forumaša neće ni skužiti da si nam došla.
Zato sam ti rekla da tražiš od admina da "splita" topic i da tvoje predstavljanje bude novi.
Ma, sve ćeš skužiti nakon nekoliko dana druženja s nama!
Hvala, cure, sve kužim!!
btw, Željka, super objašnjeno!![]()
sutra imaš instrukcije![]()
p.s.
moraš i onu super sliku cura ubaciti u avatar.
a ti si sada misli šta je to![]()
![]()
![]()
A 'di je admin?? :?
treba ti?
S najboljom namjerom da se predstavim, sam početnički neiskusna "zalutala" na nečiji topic pa su mi iskusne Rode objasnile da se obratim adminu da me "splita" da bih došla do punog izražaja... ne znam da li sam dobro objasnila :?Šljiva prvotno napisa
na kojem podforumu? ako ima moderatora, onda njemu saljes PP jer je ona (ta moderatorica) zaduzena za takve stvari na tom podforumu. Ako nema onda zicas ivaricu ili anchie76
daj link.
ili otvori novi topik.
nasla, splitano
Plavaa - hvala na uputama![]()
Ivarica - thx za splitanje![]()
Admine,
Da li možeš izbrisati topić koji sam bezveze otvorila (već ima ta tema):
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=231457#231457
ok,ja sam nova i jucer sam pokusavala otvoriti novi dopic-distoni, ali ga nemrem naci???? ne snalazim se jos.DI JEEEE!!!
nasla
ok, ne idu mi topici i kraj.otvorila sam popodne u odgoju novi topik - tete cuvalice za tonceka i bris :? :? :?