bubek prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Za današnju betu!!!
bubek prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Za današnju betu!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za osmijeh na tvom licu (a on će govoriti sve)
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Otišla sam i po drugo i po treće mišljenje ali ipak se sva tri mišljenja svode na isto odnosno na to da se plod tj. GV ne razvija dobro iako mi je naposljetku utvrđena trudnoća od samo 4 tjedna,i u tom razdoblju je u biti normalno da se embrij ne vidi(tako mi je bar rekao doktor)!Uglavnom sa suzama u očima i prazninom u srcu vam želim zahvaliti na potpori i vibricama i javim vam se nakon kiretaže!Žao mi je što vam ovo sve pišem zbrda zdola ali toliko sam utučena da jedva razmišljam a kamoli pišem!
Nisi napisala kolika ti je beta. Usput, ima kakvih novosti?
Oprosti, nisam vidjela tvoj zadnji post. Ajme, užasno mi je žao!!! Jadna moja, drži se! Znam da ti je sada užasno teško, ali pokušaj izdržati. Javi nam se kad se malo oporaviš i oprosti što nisam pažljivije čitala.![]()
Bubek, jako mi je žao![]()
drži se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubek, nije još sve izgubljeno, šaljem ti tonu vibrica da tvoja beba ipak ostane s tobom![]()
![]()
želim ti da izvučeš svu snagu iz sebe,i onu za koju misliš da nemaš
Bubek žao mi je,drži se!!!![]()
Draga bubek i ja plačem zajedno s tobom, eto jučer sam saznala da se moja beba prestala razvijati i da moram na kiretažu!!!!
marlisa i bubek![]()
neman rijeci, saljem vam veliki virtualni zagrljaj![]()
Drži se i nemoj gubiti nadu!!!!![]()
Evo drage moje ova "noćna mora" je napokon završila!Danas sam bila na kiretiranju i sve je prošlo,što se toga tiče,u najboljem redu!Koliko god mi je sada teško u neku ruku osjećam i olakšanje,jer ovih sedam dana je bilo nešto najiscrpnije u životu mome!Toliko pretraga,toliko ultrazvuka,toliko različitih mišljenja ovih naših doktora sam prošla da sam sam došla do granice pucanja po šavovima!Tužna jesam,kao što sam vam na početku i pisala,ali se lagano mirim sa situacijom i jedva čekam sljedeću trudnoću!Pozitivnim mislima uz vašu pomoć
i vjerom u bolje sutra idem prema naprijed! :D
zao mi je sto ti se to dogodilo, drzi se i sretno!
![]()
![]()
zao mi je![]()
Bubek, zao mi je sto si morala proci kroz sve ovo. Sigurna sam da ce uskoro biti treca sreca.
draga bubek, kod bete nisu bitni iznosi nego njeno duplanje, eto toliko znam iz iskustva.
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
evo možda će ovo malo pomoći.
želim ti da tvoja beta raste i super što je krvarenje prestalo!![]()
Da znam draga Ivana83 da se beta mora duplati odnosno rasti ali moja beta je nažalost padala!![]()