Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Gdje u Zg-u kupiti tamni izbrazdani wenge za kuhinju?

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Gdje u Zg-u kupiti tamni izbrazdani wenge za kuhinju?

Prošli smo sve dućane za koje znamo i našli smo samo wenge s godovima, i on je dosta svijetal, ili tamni hrast i njegove inačice.

Kuhinju moramo početi raditi za par dana, a ja još nemam materijal?
    Jedini wengw koji se meni sviđa sam vidjela na jednoj Njemačkoj kuhinji u Lesnini, i zove se ja mislim Afrički wenge Manhattan 49W.
    On je taman i hrapav pod rukom,tj. nema iscrtanih godova ni sivih crtica, već ima utore, tj. kao da je netko preko njega vodoravno prešao grabljama.
    Ako netko zna gdje ga ima kupiti u Zg-u, bila bih mu jako zahvalna, jer mi je hitno, i ne znam što ću ako ga ne nađemo?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam nedavno kupovala materijal za kuhinju i mislim da sam nešto slično vidjela u Iverpanu ili Drvnom cenrtu Siže Kupres(to ti je u Sanoboru), nisam više sigurna gdje.Pogledaj malo na njihovim stranicama ili ih nazovi pa pitaj da si uštediš hodanje.
    Sretno s traženjem!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi imamo takvu wenge kuhinju ali nismo kupovali posebno materijal nego smo ga izabrali tamo gdje su nam radili kuhinju (Aspecto). Probaj ih kontaktirati pa pitati, možda ti kažu gdje ga nabavljaju.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Da u Iverpanu ima nešto slično, malo sa sivim, pa neznam kako to izgleda na cijeloj kuhinji, zove se nekako hrast amazona ili tak nešto s A, mislim da sam bila na Aspectovim stranicama nisam sigurna, pokušati ću zvati, hvala VAM PUUNOO!

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja ti samo mogu potvrditi da size kupres kraj samobora ima jako veliki izbor. na zalost ovo sto trazis nisam vidjela ali ja vec dugo nisam ni gledala materijale za kuhinju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ivana pošalji pp Apricot mislim da je ona svojevremeno stavila neki link.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo, ovo je naša kuhinja. U stvarnosti je ta boja tamnija, sličnija podnim pločicama. Ovo je zbog blica ispalo malo svjetlije.
    http://i42.photobucket.com/albums/e3...a/DSC04660.jpg

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Elgrad

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Elgrad-bila, Furnir-bila, sve mi je presvjetlo ili crno, a MM tamo ima neki popust pa ću izgleda ipak tamo morat nešto nać, a neznma što ću, sve smo isplanirali uz wenge, i dnevna nam je bijela - wenge, ploćice su na podu smeđe, ako ne nađem wenge, morat ću ići na bijelu, nemam pojma šta da radim :/

Brunda super je, vidim da nema godova nego crte, e takav materijal hoću, samo tamno, tamno smeđu skoro crnu. Predivna ti je kuhinja.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

evo, nakon što sam te u pp-u poslala u Elgrad, vidim da ti oni ne odgovaraju.
    Nema drugih kod nas, oni su najveći distributer.

Alternativa je Iverpan, ali vidim da si i tamo bila.

Jedina opcija ti je da pronađeš neko razvikanie poduzeće koje izrađuje kuhinje, pa da im kažeš što hoćeš, a onda oni (valjda), moraju zadovoljiti tvoju želju...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ivana zg daj si pogledaj na http://www.sizekupres.hr/katalozi.asp imaš artikli pa katalozi fronti itd...
    Oni u svom prodajnom prostoru u Samoboru su imali jednu takvu sličnu izloženu kuhinju ali ti ne mogu garantirati da li taj materijal sad imaju.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tučica prvotno napisa
    Ivana zg daj si pogledaj na http://www.sizekupres.hr/katalozi.asp imaš artikli pa katalozi fronti itd...
    Oni u svom prodajnom prostoru u Samoboru su imali jednu takvu sličnu izloženu kuhinju ali ti ne mogu garantirati da li taj materijal sad imaju.
    pogledala, imaju fakat super izbor, jedan mi izgleda kao moje predsoblje, wenge onak sjajniji nije grub pod prstima, ali MM ne želi do Samobora

Staviti ću link na slikicu gdje se na žalost slabo vidi materijal i boja koju bih ja, onaj tko je bio u Lesnini zna koja je to kuhinja, nolte kuechen.

http://www.nolte-kuechen.de/index.ph...nfigurator_pi1[front]=901

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala svima uzela sam bijelu, sada molim Boga da na nešto liči.
    Totalno sam poludila, da me je od umora prestalo više biti briga. Poslala sam i MM neka kupi aparate koje on hoće, pa sada ako ne budu dobri bar ću moći njega kriviti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •