izludit cu s tim regalima za knjige![]()
trazim regal dubine 28-30 cm, taman za sirinu knjige, sa staklenim vratima i drvenim policama.
ono sto se kod nas nudi je iskljucivo dubine 40cm, a staklena vrata ima obicno samo kod vitrina sa staklenim policama i unutarnjim osvjetljenjem (vitrine... izrig)![]()
ne kuzim zasto nigdje nema polica dubine 30cm, koja je taman za sirinu knjige. cemu sluzi ormar za knjige duplo dublji od sirine knjige, osim sto taj slobodni dio sluzi za skupljanje prasine (ili da napravis dva reda knjige)? :?
jeste li vidjeli gdje nesto takvo sto trazim?
u ikei ima billy, koji nije nesto posebno lijep, ali staklena vrata moraju ici skroz do poda sto bas nije najsretnije rjesenje kad imas malo dijete u kuci.
u kiki ima neki modularni regal s hrpom varijanti, ljepsi od billyja, ali sve dubine 40cm ili vise. kakve to knjige treba unutra cuvati, monografije, atlase??...
otvorene police s knjigama hvala ne bih, dosta mi je brisanja prasine.
mogu raditi na mjeru (moj tata radi interijere), ali nakon 5 mjeseci adaptacije stana ne da mi se vise, previse kompliciranja, mogucih izbora, potrosenog vremena... ja bi nesto kupila i bok, da se rijesim kutija s knjigama po kojima s popikavam.
eto... ima li koji pametan savjet?![]()