8) imam i ja doma higijeničara, ali velikog.
od sredstava za čišćenje doma imamo samo ono za suđe i sanitar za banju, a on vapi za domestosom, cilit bangom i ostalim čudesima.
8) imam i ja doma higijeničara, ali velikog.
od sredstava za čišćenje doma imamo samo ono za suđe i sanitar za banju, a on vapi za domestosom, cilit bangom i ostalim čudesima.
odvalit ću i na ančicu i na čistunca...![]()
Anekica,i
toj maloj bistroj glavi.
uh, stižem vas pročitati ali ne i pisati...
maria, pozdravi marka - ljubitelja malcolma u sredini. 8) obožavam tu seriju!
pinocchio, potjerajte viruse pa nam dođite. mislim da će andrej od idućeg tjedna u vrtić pa će nam društvo dobro doći.
pitam se je li prerano :/ , ali s druge strane vidim da mu je pomalo dosadno, uživa kad ode bakama i koristi svaku priliku za to. ima povremene žute minute ali sve u svemu čini mi se da se dobro prilagođava. neki dan je tražio da se svi četvero zagrlimo i rekao da nas sve voli, to ni moj preanalizirajući um nije uspio ugurati u juulovsku suradnju (uglavnom se analizom bavim ovih dana).
duple mame, iskustva?
Marko i Ana su me po ne znam ni sama koji put oduševili. Puse pametnim glavicama.![]()
Pinocchio, držim fige da se što prije riješite virusa.![]()
Ajvi, ne znam što bih ti rekla. Kod nas je razlika bila dvostruko manja nego kod nas, što sasvim sigurno utječe na tijek prilagodbe novoj situaciji. Andrej je već veliki i može prilično dobro razumjeti što se događa, no naravno da će mu biti potrebno dosta vremena da skuži da mu se svakodnevica nepovratno promijenila. Mislim da je sad potrebno imati jako mnogo živaca za njega - ipak je on donedavno bio jedinac. Klincima su bebe zanimljive, jer si zamišljaju da će se s njima igrati, no kad skuže da one mjesecima samo leže, gledaju i eventualno se smiju i guguću, postanu im prilično nezanimljive i nije im jasno kako to da takva dosadna mala bića u tolikoj mjeri zaokupljaju maminu pažnju. Vjerujem da ćeš bolje savjete i mišljenja dobiti od Pinocchio, Čokse, Cvrčkice i Pčelice, koje imaju klince s razlikom u godinama sličnijoj vašoj, nego od Snorki, Spooky ili mene, jer je kod nas to izgledalo prilično drugačije već stoga što je starije dijete i samo u trenutku rođenja bebice bilo beba, doduše, velika, ali ipak beba. Ne brini zbog povremenih ispada i raspada sistema, bitno je samo da Andrej uvijek vidi da je voljen, prihvaćen i da njegovo mjesto u obitelji ničime nije ugroženo. I ljubni svoje prekrasne dečke.![]()
Ja pak koristim priliku da se pozdravim - sutra idem na službeni put, koji će ujedno biti i prvo višednevno odvajanje od cura (ne računajući moj prošlojesenski boravak u bolnici), zbog čega sam poprilično napeta. Bit ću četiri dana u Metkoviću, po povratku u Zg imam vremena za brzinsko prepakiravanje, pa svi zajedno idemo dalje: najprije tri dana Beča, odakle letimo u Rim i ostajemo osam dana, pa po povratku imamo još dan u Beču i vraćamo se u Zg. Znači, ako sve prođe kako treba, vidimo se i čujemo za nešto više od dva tjedna. Do tada mi ostajte dobro, zdravo, vedro, veselo i uživajte! Velika pusa svima!![]()
Sanja, sretan put!
Ajvi, ja se ne želim ni prisjećati prva 3 mjeseca, a vjerujem ni Ana.
Doduše nas je odjednom zasulo masu problema (selidba, moja dvotjedna bolnica, naše opće nesnalaženje u svemu, problemi s dojenjem, težinom, a usput je bilo i zimsko doba, nemogućnost izlazaka...) i ponešto nerazumijevanja okoline, pa je čudo da smo uopće svi čitavi i isplivali. S vama je druga situacija, uhodani ste, i vjerujem da će i problemčići brzo nestati.
Sanja, sretan put!![]()
Lijepo se provedite, odmorite, uslikajte i vratite čili i zdravi!
Pusa curama!
Puno vam hvala!![]()
Baš mi je bed. Danas mi je Fiona par puta rekla da ću joj nedostajati i ubrala mi je nekoliko cvjetića da si ih ponesem sa sobom. Morala sam joj obećati da ću im dofurati slatkiše i igračke i da će idući put ići sa mnom.
Sanja , sretan put !![]()
maria, fala bogu da su se crevca primirila![]()
sanja, zavidim vam na posjetu rimu, to je moja velika želja /ma obožavam svaki kutak italije i tu ludu naciju općenito...a tek klopu../
vidu danas u vrtić dolazi televizija, snimati će nekakvu dječju glazbenu emisiju; bit će kao neki koncert, a klinci će biti publika.
vid je rekao da želi da snimaju SAMO NJEGA, a da će on dirigirati i plesati.
neki dan mi je provalio gledajući me kako se presvlačim:
"debele su ti cicke, draga moja ančice!"![]()
jel vaši klinci imaju neke omiljene nadimke koje vole da im govorite npr. kad se mazite, vid obožava i želi da ga zovemo PICEK ili PAČIĆ, drugo ne dolazi u obzir.
anek prvotno napisa
Lovras je sam sebe prizvao PRDEK SMRDEK.![]()
i krepa od smijeha svaki put kad ga pozovemo tako...![]()
haha, dakle imamo:
PICEK / PAČIĆ
PRDEK SMRDEK
da čujemo dalje...
prdula dudula![]()
PICEK / PAČIĆ
PRDEK SMRDEK
PRDULA DUDULA
![]()
vidim da od tri klinca , 2 su ponosna na svoje "mogućnosti"...![]()
dobro jutro cure, kaj ima kod vas?
Ne javljam se jer uopće ne stignem do kompa tj. stignem, ali mi se neda jer je već kasno.
Mi smo po cijele dane vani, igramo se, mazimo, radimo nered pa pospremamo, malo se i posvađamo koji put.
Cure se malo češće svađaju, ali sada bih mogla reči da je malo zatišje i da se uglavnom uspiju dogovoriti.
Pia je velika seka pa stalno naređuje, a Dora sve slijepo sluša. Problem nastane kada Dora želi po svojem....
Kada se Pia želi malo odvojiti, uzme olovku i papir i nešto crtkara. Svaki dan mi nešto nacrta u vrtiću, a tete su oduševljene njezinim radovima. Pogotovo se iskazala u modeliranju.
Dora je u nekoj mazi-fazi i stalno moram biti pored nje, nositi je, igrati se s njom i samo s njom. Pija ne smije sjesti meni u krilo jer ona odmah poludi.
Malo tu dođe do svađanja, ali uglavnom sam podjednaka prema jednoj i drugoj.
Danas sam i jednoj i drugoj dala urin na analizu jer su se žalile da ih pišica peče.
Mislim da je to od toga što ih tete u vrtiću ne pobrišu dobro pa im se sve zacrveni.
Vidjet ćemo, jesam li upravu. Dr. je odmah predložila i stolicu na analizu jer sumnja na gliste...meni je malo čudno to kakve gliste imaju veze s pišanjem, ali neka onda i to obavimo...
Pusa svima, odoh nešto radit![]()
ih, sto ste se raspisale![]()
Ljubim vas sve kolektivno i pozdravljam.
Kod nas su opet bolestine, pa mi se vise ne da pisati o tome![]()
jedva cekam da ovo prodje pa da odemo na bazen, park... bilo gdje![]()
Sutra imamo nekakav rodjendan,tako da cisto sumnjam da cemo otic, a bas smo se radovali. Djeca zbog djece, a ja zbog prijatelja koje nisam mjesecima vidjela![]()
eto, da ne kukumacem vise. Mi bismo krajem iduce sedmice trebali ici takodjer u Italiju, tacnije u Toskanu na nekakve mm-ove biciklisticke trke :D Rezervisali smo bungalov u kampu, blizu mora... jos samo da ove bolestine prodju :/
Snorki, zaboravihda ti mužić luduje za bajkovima...No, MM je bio ovaj (prošli) vikend na utrkama u Mariboru. I znam da se spremamo na jedan kolektivni izled u Schladming u 9. mjesecu (iz istog povoda). Dođete i vi?
![]()
Spooky, stvarno te dugo nisam čitala. Ljubni svoje curke! Dođeš na Skupštinu?![]()
joj, ne znam uopce gdje cemo biti u devetom mjesecu :/ Ja cu valjda tada napokon pocet radit :/mamma san prvotno napisa
Ima jos do tada. Ne bi bilo lose![]()
No, u međuvremenu natukni mužu neka prati zbivanja za Scladming.![]()
Anina tužbalica:
mama, znaš što mi je Luka danas rekao?
-ti si mala beba, reče on
-nisam ja beba, rečem ja iznenađeno ga pogledavši
-jesi kad si mala, odvrati on i iskesi zube
-ja imam 4 godine, dodam ja razrogačenih očiju
-nećeš nikad narasti, zločesto se nasmijavši reče on
-TI si mala beba, rečem ja mašući rukama i glasno viknem da me svi čuju. Svi se okrenuše prema nama...
vidi se da mi je dijete načitano![]()
Kako su lijepi dani, svako popodne prošetamo do parka i igrališta, a A. se zalijepi za ljuljačku, pa po cijeli sat vremena naprijed - natrag, kako joj ne dosadi? Totalna ovisnica!
Čokolado, curka ti je preslatka!
Kako je već velika!![]()
Pusa i VELIKOJ Ančici!
jooj, ančica je super, a gle kolika je već mare!![]()
vid je fasciniran talasanjem mog trbuha, pa kad izkoči noga, ruka ili nešto i napravi se kvrga on kaže trbuhu: "mali, glavu dolje!"
i onda zaključi: "...pa on unutra surfa!"![]()
cvrčkovi, hvala na krasnom tulumu! željni društvenog života, odlično smo se proveli /nadam se da nitko nije brojao koliko sam jela/.
oduševili su me marei leon
, i sva ostala naša dječica, a mislim da moram i bager spomenuti
.
da se i mi javimo...
marko piše sva slova, doduše neuredno, ali radimo na pravilnom pisanju, rastavlja riječi na slogove i slova, no čitanje nam šteka....
Računske operacije idu ok, no do 10, a za brojeve veće od 10 ima izraz ko urođenici ,sve iznad 10 je puno![]()
Riječnik napreduje, sva slova izgovara točno i čisto.
Apsolutno je samostalan u wc-u, pere zube, umiva se itd
oblači se samostalno već duže vrijeme....
ono što mi se kod njega najviše sviđa je izuzetna socijalna inteligencija, i snalaženje među vršnjacima
svima kojima smo zaboravili čestitati, sretan rođendan
do slijedećeg javljanja![]()
![]()
![]()
roćkas kod cvrčkova je bio fenomenalan, kako su klinci uživali /a i veliki/!!
baka cvrčka stvarno ima vrt za 10 8), a mama i tata su se stvarno potrudili da sve bude super
mislim da je i slavljenik zadovoljan, bilo je stvarno veselo i razigrano![]()
opet me veselilo vidjeti sve predivne novorođene zpd bebice uključujući i najmlađeg slatkog pridošlicu luku ivyća.......hej, pa još malo i ja sam na redu!!
kad vidim te male mirišljave štruce ne mogu vjerovati da i ja nosim jednog takvog u trbuhu, i da će mi uskoro biti na rukama
maria, marko je genijalac!!
vid... brojke i slova 0 bodova, to mu je zadnja rupa na svirali, zna se potpisati i to je otprilike to.
ma mislim si....ima još vremena za svo znanje svijeta![]()
evo par novijih:
more, more...:
http://i32.tinypic.com/ao2i43.jpg
kad moj picek spava:
http://i25.tinypic.com/357h8hs.jpg
naša najljepša jutra:
http://i27.tinypic.com/2nqyxhl.jpg
u restaću imaju veelike školjke:
http://i29.tinypic.com/2nk5eaf.jpg
on raste, ja uživam:
http://i30.tinypic.com/2062a7d.jpg
moja 2 frajera:
http://i32.tinypic.com/29pyadk.jpg
ovo morate vidjeti; u vodicama imamo susjeda koji čuda radi sa živicom:
http://i28.tinypic.com/e5ibfs.jpg
Što je bio lijep rođendan!!!![]()
![]()
za sve prekrasne bebe i dječicu, i mame i tate u formi.
A koliko smo tek pijeska donijeli doma 8) ...
Danas smo bili na jednom odraslom rođendanu, ali također s dosta djece, tako da nam je vikend bio baš lijep.
Maria, molim te da se više ne javljaš na ovaj topic, Marko nam je svima ionako nedostižno odmaglio.
pametnoj glavici!
Anek, slikice su baš onak'...za.
anek prekrasne slike
ma nije marko niš posebno, radi se s njim....ali s mjerom, jer mi nije cilj da mi dijete zna sve o nekoj povijesnoj temi sa 7 godina ,a da ne zna obrisati tur ili da nema razvijene socijalne vještine...
vidjela sam ja i pametnije i nadarenije djece![]()
no, on je moj pa mi je najpametniji na svijetu![]()
![]()
I nama je na ročkasu bilo fe-no-me-na-lno!!!Žao mi je jedino što nismo više vremena proveli sa čoksićima, pinkačima i ajvićima. No ptičica i Mare, te Andrej i buraz Luka su fantastični!! O ljepotici Ladi i njenoj preslatkoj seki smjehuljici neću niti pričati!
![]()
Uglavnom, nama je bilo toliko dobro da je Lovras prije spavanja zaželio opet ići kod malog Lovre, a i danas u šetnji mi govori:" Mama, ajmo mi sad kod malog Lovre!!"
Cvrčkica, imate blago od vrta i od igrački u vrtu.
![]()
PS Ja ne mogu vjerovati da sam čak i pričala sa curama a ne samo histerično trčkarala.![]()
Maria, moram ti reći da se i Lovro zna potpisati. Napiše samo "L".Ne nabijaj mi komplekse sa malim učenjakom.
![]()
cvrčka, hvala za predivno popodne![]()
anek i vid u krevetićuma predivno.
još mi se vrti u glavi, ali kod nas je ipak vijest to da se lada ošišala kratko :shock:
kad smo došli s rođendana, oprali kosu i izbacili tonu pijeska iz nje rekla je: "mama, donesi škare i ošišaj me" i zalelujala friško opranim loknicama.
pola sata smo vijećali, narednih pola je tješili i brisali suze, a onda još pola sata nudili prijedloge za rješavanje problema. ništa nije prolazilo osim toga da je macek ošiša danas ujutro. bila sam nervoznija nego pred diplomu, a ona...strpljiva, mirna, samozatajna i odlučna. i eno je, predivna, spava, od kose je ostalo malo, jako malo, ali je zato ispod mjesta gdje su nekad bile loknaste šiške izvirio jedan madežić kojeg ne prestajem ljubiti![]()
macek, hvala ti do neba![]()
pinocchio prvotno napisa
![]()
uopće ne sumnjam da je laduška neodoljiva s novim frizom; čekamo fotku![]()
i vid je danas rekao da bi htio opet na roćkas kod lovre cvrčka popodne, ma bila je prava uživancija![]()
A meni danas na roditeljskom sastanku u vrticu povalile dve mame da sta dijete od 3 i pol godine moze nauciti????!!!!! :shock: :shock:maria71 prvotno napisa
Doslo mi je da ih zvajznem po glavi. A na zalost samo sam ostala bez teksta da netko u danasnje vrijeme kada je vec znanstveno dokazano da sto naucis dijete do 6. godine je ono glavno!
Cvrčak, upravo tako, te su prve godine najvažnije....
Cure tek sad vidim slike i komentare. Hvala vam! I mi smo uzivali sa vama!!!![]()
Anek fotke su vam prekrasne!!!! Tako tople!!![]()
ladina nova frizura je mrak, pogotovo kad je raščupana od spavanca.![]()
anek, tebi stalno zaboravljam reći da izgledaš fenomenalno, trbuščić ti odlično stoji!
sad si idem roštiljati savjest jer premalo radim s djetetom. no, trebala bih ga prisiliti; samo mu je do jurcanja i oponašanja igara starijih dečki... pa u to uvalim poneku pričicu o istraživačima, ekspedicijama i srednjevjekovnoj povijesti, ovisno u kojem je filmu... i onda skužim što sam sve zaboravila.![]()
ivy...![]()
ja mislim da ću svoj glib neznanja otkriti u punom sjaju kad vid krene u školu, i kad će trebati pomoć oko zadaća![]()
vid često nije raspoložen za neke pametne i edukativne oblike igre, često je najsretniji kad se mi s njim pristanemo natjeravati po kući ili se igrati alltimefavourite-a: skrivača, ali ja ga niti ne forsiram, to kod njega, a vjerojatno i kod drugih klinaca ide u fazama, obuzme ga interes za nešto i onda je to fora neko vrijeme, a onda ga to totalno pusti /npr. jedno vrijeme su ga jako interesirali atlasi i turistički vodiči s naših polica/.
joj da, prestao je s nemogućim pitanjima u vezi smrti, ali sad me pak davi s tim kako on "ne želi nikad biti stari deda", i kaj će biti kad on bude star, i kad će on ostariti...![]()
tako mlad, a već se boji starosti!
Anek, prepreprekrasni ste svi redom. Ti sva blistaš![]()
Pia se isto opterećuje raznim filozofijama o starosti i ona se veseli tome da će jednog dana narasti i upoznati princa. Onda će živjeti duuuugo i sretno....(zvuči poznato, ha)
Ma sva je u bajkama![]()
Danas i mi idemo kod frizera, ali samo malo skratiti kosu jer su joj vrhovi koma.
Naša su nova dostignuća da Pia zna napisati : PIA, MAMA, TATA, DORA....
Niti mi ne forsiramo ništa, ali mislim da to ima veze s djecom u vrtiću jer par curica u njezinoj grupi isto zna napisati svoje ime![]()
Pa sad mora i ona.
Veseli se vikendu kod mojih roditelja, ali taj vikend nikako da dođe jer se kuća još uvijek uređuje.![]()
Evo i nas sa novostima.![]()
I dalje se potpisujemo sa L. I dalje mislimo da svugdje piše "tata", jer ima tako puno slova T u riječima.....potpisujemo se ko doktori...ne zbrajamo, ali brojimo (do 14 smo ziher, a onda muljamo)...no definitivno ga mama i tata ne filaju. Još uvijek ga puštamo dok sam ne pokaže interes.
No, jučer je odjednom počeo recitirati....i rasplakao i mamu i tatu...![]()
I u ponedjeljak, pa i jučer nas je počeo muljati.Počela ga je "bubati buša". Ali normalno papa, igra se, nema problema sa kakanjem, ne povraća, nema temperaturu...ali kad je krenuo u vrtić, javili su se problemi u buši. Tako da je u ponedjeljak tatu od prve zastopirao i umjesto u vrtiću završili su na tulumu kod bake..
Jučer je krenuo sa mnom, ali smo ipak ostali u vrtiću, i dogovorili smo se da ako ga bude bubala buša neka kaže teti, teta će nazvati mamu, a mama tatu i on će doći po njega. Uglavnom noramlno je jeo, igrao se ko lud, nitko ga ne maltretira, stvarno ga gotive..itd ali u par navrata kad su se klinci zaigrali s nečim, a on se te sekunde nije uključio u igru..došao bi do tete i rekao da ga buba buša. To mi je rekla kad smo se čuli i onda smo se dogovorili da iza ručka dođe tata po njega.
Normalno, kad je tata došao, malac je bio krajnje nesretan što baš sad mora ići...no u svakom slučaju sve je bilo u najboljem redu. Kad je došao doma zvao me je da mi izrecitira pjesmicu o mami
, igrao se ko lud, klopao, pio...
I tako danas ujutro mi se spremamo u vrtić, on presretan...i krenemo obući šuze i on opet kaže: "Mene buba buša!" Ja govorim da ako ga buba buša, a nema temperaturicu, nema proljev, ne riga, a dobro se igra, i tako već tri dana..stvarno ne znam kako da mu pomognem, morati ćemo otići kod tete doktorice da ga pregleda i vidi što mu je...ili ćemo se ići igrati...On sav veseli vikne: "Idemo se igrati sa djecom!!!"![]()
Uglavnom sad zovem i teta veli da je pojeo sve sa tanjura, i da od doručka nije stao...juri po cijeloj sobi, igra se sa klincima i totalno je veseli.![]()
U svakom slučaju, više od buše zabrinulo me je eventualno kako se osjeća..ali u bilo kakvom razgovoru sa njim, tetama, u niti jednom trenutku nije rekao da mu netko smeta i da ga netko maltretira..No, u razgovoru sa mamama njegovih suvrtićaraca skužili smo da je i Ivana tako bubala buša, i Roku...i Vida....![]()
mamasanac, ma to su ti male šmizle - vid isto zadnjih par dana ima ISTU foru "boli me trbuh" /čitaj: ne da mi se u vrtić danas/; ali ja točno na njemu kužim kad ga stvarno boli, a kad me mulja /haha, odmah se sjetim svog muljanja kad mi se nije dalo ići u školu/.
uglavnom jednom je prošli tjedan ostao doma jer ga je kao bolio trbuh, a prestao ga je boliti svjetlosnom brzinom čim sam mu rekla da onda ostaje sa mnom doma.
vid također stalno recitira neke pjesmuljke, a ja se raspadam od divote...već se vidim u suzama na nekoj njegovoj prvoj priredbi, predstavi..a pored mene MM s kamerom, isto lagano suzan![]()
ma piceki jedni slatki mali prefrigani![]()
Evo nas natrag u kišnom nam gradu!
Moje prvo odvajanje od curki je prošlo tak-tak i mislim da uskoro (recimo, barem još godinu dana) neću ponoviti takav eksperiment ukoliko neće biti baš neophodno. Iako je danju bila vedra i vesela, Florić je svaku noć zaspala u suzicama, a Fioni sam po povratku morala obećati da ću je idući put voditi sa sobom.
Čim sam se vratila, išli smo zajedno dalje: bili smo najprije kratko (samo dva dana) u Beču, obišli stara mjesta i vidjeli se s dragim nam ljudima, pa odletjeli u Rim, gdje smo proveli osam veselih dana te jučer doletjeli natrag u Beč, obavili shopping, prema Fioninoj želji večerali sushi (moram je pohvaliti, odlično barata štapićima) i krenuli prema Zg.
Pročitala sam što ste napisale i ne znam odakle bih počela.
Maria, Marko je definitivno izuzetno napredan za svoju dob. Već sama činjenica da ga zanima sve to je fantasična. Ljubni malog genijalca.![]()
Fioni to dođe u fazama: ponekad se tjednima samo hoće igrati skrivača, loptati, voziti na romobilu ili bajku i trčkarati, a ponekad ima period kad postavlja tisuće pitanja (i onda se lijepo otkrije kako je mama zaboravila ogroman dio osnovnoškolskog gradiva). Recimo, sad ju je u Rimu uhvatilo da silno želi učiti brojati do sto i sama bi brojala do ...i devet, pa smo mi morali reći idući (okrugli) broj, pa bi ona opet do ...i devet i tako smo došli do stotke. Međutim, mislim da nije zapamtila ove okrugle brojčice. Također ju jako veseli igranje kalodonta, no ne igramo se tako da započinjemo iduću riječ slogom kojime je završila prethodna, nego slovom, jer mislim da bi za nju slog ipak bio preveliki zalogaj. Došlo je do toga da mlada dama samoinicijativno nudi odgovore poput "organizator", "aroma", "avijatičar", "astronaut", "perspektiva" i sl.
Međutim, vidim da joj se u glavici dosta miješaju stvarnost i mašta, još joj nije jasna granica što je bajka, a što nije. Odvaljivali smo od smijeha nakon što smo posjetili bocca della verita: hrabro je gurnula ručicu lavu u usta, a kasnije nam je objasnila da ju ionako nije mogao ugristi, jer nije pravi, nego od kamena i kao ukras je pričvršćen na zidu, no ipakmu, dok joj je ručica bila njemu u ustima, nije htjela ništa reći, jer strah je strah, a ziher je ziher.
S druge strane, kad je ubacila novčić u fontanu na Piazza di Spagna, zaželila si je pravi čarobni štapić, a ne igračku. Priče o starim Rimljanima, lavovima i ostalom su joj se, čini mi se, stopile u jednu veliku polubajku.
Ivy, novi avatar ti je predivan!Kako ti je s dečkima? Kako se njih dvojica slažu? Ajde nam piši malo više o svom novom životu dvostruke mame.
![]()
Pinocchio, uopće ne sumnjam da Ladi dobro stoji kratka kosica.Imaš koju sličku?
mamma san, mi umjesto fantomskih bolova u trbuhu imamo isforsirano kašljanje i "vidiš, mama, da sam bolesna". Snalažljivci mali preslatki.![]()
![]()
Spooky, sretno kod frizera, stavi nam slike da vidimo ljepotičin novi imidž.
Cvrčkica, hvala ti još jednom na pozivu- žao mi je što vam se nismo mogli pridružiti, no drago mi je da vam je bilo lijepo.
Anek, slike su vam predivne, pogotovo ona na kojoj vas dvoje zajedno spavate i tvoja trudnička (hot pink ti odlično stoji). Kako se osjećaš?
Čoksa, Ančica me nasmijala, a novi avatar raznježio.![]()
Ako sam nekoga zaboravila, ispričavam se i svima šaljem veliku pusu!![]()
Sanja![]()
SAnja dobro nam stigla doma.![]()