Stranica 11 od 12 PrviPrvi ... 9101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 596

Tema: ZPD 2004 vol VIII

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moram vas nešto pitati, ali obećajte da mi se nećete smijati.

Jeste li čule za nekakve igračke koje se zovu... hm... pečoki? :? Tako nekako. :?

Uglavnom, Fiona mi je došla s pričom da joj je još prije putovanja jedna klinka iz vrtića posudila tri komada dotične igračke, koje su navodno jako sitne, i sad bi joj ih trebala vratiti. Ja redovno pregledavam njezinu garderobu i fakat nije donijela ništa sa sobom. Zna li netko što je to uopće? Kako izgleda? Što tražim?

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

nikad čula, reci Fioni da ti speluje 8) .

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa

nikad čula, reci Fioni da ti speluje 8) .
    Ma, hrpu puta mi je ponovila, ali ja neuka fakat nemam pojma o čemu se radi. :?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

sanja, welcome back!!
    a pečoki....ne znam kaj je to!
    daj nek fiona malo to opiše, o čemu se radi...

moram vam ispričati biser u vezi vida i eurosonga jučer:

on okupan izlazi navečer iz kupaone u šlafruku, a kad je na telki ugledao eurosong /da., priznajem, malko sam gledala, jer mi je totalno trash događaj, bizar do daske/ - svo ono blještavilo i kićericu - odmah zbacio šlafruk i gologuz nabacio ples ispred telkača.
    i sav oduševljen naravno izvođačima i pjesmama, pogotovo latvijcima koji su bili obučeni u gusare /nešto neopisivo/..
    ..a onda se pojavi na sceni predstavnica ukrajine - ono maca i pol; srebrni minjak, izbacila cicke i ostale atribute, preplanula, kosa vijori..a vid gleda i nekako se sav umirio...
    pitam ja njega: vid, jel ti se sviđa ova teta?
    a on će na to: /pokazujući prstom na sebe/:
    "ovaj muškarac bi oženio ovu ženu..."
    a čuješ MM iz pozadine: i tata bi sine!!

i onda vid nastavi: mama, ali moram je prvo upoznat...a gdje žive TAKVE žene??

..što reći, znala sam da će mi znanje ruskog iz osnovnjaka kad tad ustrebati - možda za spozrazumijevanje s budućom snajkom haha

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odvalit ću na šarmera Vida!!!! Pa čovječe još niti u osnovnjak nije krenuo!!!!!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hej, žao mi je što vas ne stignem čitati češće.
    Filip je prava nespavalica, jedva ga uspavam preko dana, a i to je uglavnom dok je priključen na cicu. A i to spavanje traje nekih pola sata.
    Možete predpostaviti koliko imam vremena za surfanje.

Evo vam par fotki:

http://public.fotki.com/Pcelica1974/filip/

Do sljedećeg javljanja

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pčelice....pa ti si rodila Nikinog klona, isti su, iste face!!!!!!
    Premedeni dječarac, naravno i preslatka velika seka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    Pčelice....pa ti si rodila Nikinog klona, isti su, iste face!!!!!!
    Premedeni dječarac, naravno i preslatka velika seka
    potpisujem anek od početka do kraja.

pčelice, neka se vi nama javite s vremena na vrijeme.

Mi smo kurili preko vikenda (mislim da je bilo crijevno...).

No, čoksa nam je sa Mare u zaraznoj od vikenda i ostat će još dan -dva. Čula sam se sa njom. Za sad je situacija ok i lagano se oporavlja (visoka temperatura sa osipom, pa su ih zadržali zbog sumnje u meningitis. Nalazi punkcije ok. )

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajme, čoksa, što vas je zadesilo?? :shock:

vibram za što manje traumi i brz povratak doma.

pčelice, slatkog li dječarca! i koliki je već... krasna su ti dječica.

suosjećam glede nespavanja, takav je andrej bio. nas je marama spasila. ovaj malac puno više spava, ali uglavnom na meni.

ja vas čitam ali alarm zazvoni prije nego stignem nešto i napisati. evo ga, već mi gunđa u krilu.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelice, dječica su ti jednostavno prekrasna! Nadam se da ćeš pronaći više slobodnog vremena, ako ne za forum, onda za sebe.

Mamma san, kako ste sad? Boleština prošla?

Anek, odvalila sam na Vida!

Ajvi, i kod nas je bilo tako, Flora je spavala puno više nego Fiona. A sad nijedna neće u krevet, stalno su odmorne.

Čokolada!!! Pa što se dogodilo?! Drago mi je da nije meningitis i držim fige da se što prije vratite doma, zdrave i neistraumatizirane!

E da, pečoki. To su vam navodno neke male igračkice (Fiona mi je pokazala svoj dlan i rekla da su još manji), ima žirafa, slonića i sl. U međuvremenu sam postala sigurna da dotična bića, stvarna ili mitska, definitivno nisu ušla u naš životni prostor, jer se ne bi mogla samo tako izgubiti. Naime, Fionino izvještavanje o njihovom kretanju je krajnje kontradiktorno. Osim toga, da ne kažem da je cijelo vrijeme putovanja bila sigurna da je jednu od svojih Bratz posudila toj curki čiji su slavni pečoki i svako malo bi rekla da ju po povratku mora tražiti Bratz natrag, da bi tu istu Bratz pronašli kod kuće, baš na njezinom mjestu - tak da sjećanje četverogodišnjeg djeteta treba uzeti s dozom rezerve.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    !

E da, pečoki. To su vam navodno neke male igračkice (Fiona mi je pokazala svoj dlan i rekla da su još manji), ima žirafa, slonića i sl. U međuvremenu sam postala sigurna da dotična bića, stvarna ili mitska, definitivno nisu ušla u naš životni prostor, jer se ne bi mogla samo tako izgubiti. Naime, Fionino izvještavanje o njihovom kretanju je krajnje kontradiktorno. Osim toga, da ne kažem da je cijelo vrijeme putovanja bila sigurna da je jednu od svojih Bratz posudila toj curki čiji su slavni pečoki i svako malo bi rekla da ju po povratku mora tražiti Bratz natrag, da bi tu istu Bratz pronašli kod kuće, baš na njezinom mjestu - tak da sjećanje četverogodišnjeg djeteta treba uzeti s dozom rezerve.
    Ovak, moja K. voli one mace i peseke za svaki džepić. U Austriji i Italiji smo kupili i džuglu za svaki džepić. To bi odbovaralo tim malim životinjicama o kojima pričaš, a onda pečoki dolaze od "pocket".

Ovo je naravno, samo pretpostavka

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Citiraj Sanja prvotno napisa
    !

Ovak, moja K. voli one mace i peseke za svaki džepić. U Austriji i Italiji smo kupili i džuglu za svaki džepić. To bi odbovaralo tim malim životinjicama o kojima pričaš, a onda pečoki dolaze od "pocket".

Ovo je naravno, samo pretpostavka
    Nisam ni znala da to postoji. Hvala ti na sugestiji , ispitat ću je večeras.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u toj džungli imaš i mame sa štencima, a ti su tek jako mali. Mi imamo obitelj sibirskih tigrića. S time da sam u Italiji vidjela još veći izbor.

Moja K. baš ne šljivi lutke ali te mini životinjice dosta voli. E sada, jel to to, pojma nemam

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čoksa, držite se i brzo se oporavite od boleštine i boravka u zaraznoj

pčelice, malac je isti velika ljepotica seka

mi ušli u nemoguću fazu :/ i jako se ražalostim s vremena na vrijeme. dogovor ne pali, glavna riječ je neću i to odmah na prvu loptu na što ja prozvizdim. ne stignemo ništa proraditi, mali bumbar nas gazi i traži pažnju za sebe tako da smo lada i ja već neko vrijeme zmrdane. idem potražiti odgovor na izazovima.

i grlo me boli od danas, one su šmrkave, a rođendanska okašnjela proslava u nedjelju. lagano očajavam i bojim se da nam nije suđeno. uuuuuuuuuuuuuuuuh.

svima veliki cmok

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čoksa, držite se i brzo se oporavite od boleštine i boravka u zaraznoj

pčelice, malac je isti velika ljepotica seka

mi ušli u nemoguću fazu :/ i jako se ražalostim s vremena na vrijeme. dogovor ne pali, glavna riječ je neću i to odmah na prvu loptu na što ja prozvizdim. ne stignemo ništa proraditi, mali bumbar nas gazi i traži pažnju za sebe tako da smo lada i ja već neko vrijeme zmrdane. idem potražiti odgovor na izazovima.

i grlo me boli od danas, one su šmrkave, a rođendanska okašnjela proslava u nedjelju. lagano očajavam i bojim se da nam nije suđeno. uuuuuuuuuuuuuuuuh.

svima veliki cmok

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pozdrav od mene u ovaj gluhi sat.
    radujem se 1.6. i svima koje ćemo vidjeti.

sanja, zbilja bi mogao biti u pitanju psić za svaki đepić ili isto takva maca.
    i fran se navuka na njih.

sanka, i .

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tweety prvotno napisa
    sanja, zbilja bi mogao biti u pitanju psić za svaki đepić ili isto takva maca.
    i fran se navuka na njih.

sanka, i .
    Nisi skužila, postoji cijela džungla za đepić (e sad gdje idre "dž" a gdje "đ"

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

džungla za džep

oba su dž

sanja jeste li našli pečoke ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

wow
    mislim da će se morati odlučiti za jednu grupu

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ja te tvoje pečoki stalno u glavi vrtim ko ČEHOKI
    vid obožava svu sitnež, pa predpostavljam da bi i njemu to bio pravi hit.

vibram da je čoksa što prije doma sa svojom princezom
    ...a i da bude uskoro malo lakše i vama, pinocchio femili /vidimo se u nedjelju!/

danas vidjeh upisnu listu u naš dragi vrtić;
    primljeno 14 djece, a za neke druge objekte su i liste čekanja.
    uglavnom super, jer znam da će videk i na jesen uživati u grupi od 15-tak djece, kao i do sada. taj njegov vrtić mi je su-per

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Coksa, nisam znala. :shock: Hvala Bogu pa je dobro

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li vijesti o Čokoladi?

Pinocchio, i mi smo povremeno u "neću" fazi, pa te skroz razumijem. Proći će (ali nitko ne garantira da se neće vratiti - ako ne prije, onda u pubertetu ).

Anek, super za vrtić! I kod nas je tako: petero djece odlazi u školu, a nitko neće biti primljen na njihovo mjesto, jer idu na smanjenje grupa. Svaka čast! Zaista su bili prenapučeni.

Nisam vam rekla da je Florić primljena u Fionin vrtić. Na žalost, ne u istu grupu, nego su oformili početnu grupu za njemački s najmanjim pinklecima, svi će biti po dobi tu negdje. No, bit će u istom hodniku, sobe su međusobno povezane vratima i iz prakse znam da klinci stalno idu iz grupe u grupu i dobro se znaju, igrat će se na istom igralištu, jedino neće zajedno jesti i spavati. Već znamo par djece iz Florine grupe, jer je riječ o mlađim sekama Fioninih frendica iz vrtića.

No da, najvažnije: sinoć je Fiona imala priredbu s ritmikom. Bilo je jako zgodno i naravno da sam ju ishvalila (objektivno i je među boljima, ples joj ide i talentirana je), no, među nama (ovo nikad ne bih izgovorila pred njom) sam totalno razočarana i onime što rade i voditeljicom. Ona mi se čini kao draga i ljubazna žena, no uopće, uopće nema grupu pod kontrolom i, ako dobro vidim, nikakav autoritet. Koreografije su im iste cijelu godinu, tek dio programa se razlikuje od božićne priredbe. Kad se sjetim voditeljice ritmike iz prošlog vrtića, onog u Gundulićevoj, uhvati me nostalgija. Ona je s tim curicama napravila pravu pravcatu plesnu predstavu u trajanju od preko pola sata, bilo je nevjerojatno.

Nakon predstave smo išli na Floraart i kaj da vam velim - prilično sam se razočarala. Sve je "izložbeno", sve je "nemojte dirati", "gospođo, maknite djecu" i u tom stilu. Pa smo lijepo maknuli djecu u parkić i dobro se proveli. Kad smo se umorili, sjeli smo na terasu, pojeli večeru, pa slatkač i doma.

Veselim se nedjelji, ako sve bude ok, vidimo se!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa zaboravih pečoke.

Uglavnom, novost je sljedeća: Fiona me sasvim kulerski obavijestila da ih ni ne moram tražiti: "Mama, znaš kaj? Meni O. uopće nikad nije posudila pečoke, ja sam si to krivo zapamtila."

I tak, dok se u vrtiću ne sretnem s primjerkom te vrste, neću točno znati o čemu se radi, iako mislim da je NanoiBeba na odličnom tragu. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne stižem puno. Samo prenosim čoksine vijesti:

i dalje su u bolnici. Mare je pokupila rotu i ponovo je na infuziji. Uglavnom, čoksa gleda kako da se iskopaju iz zarazne. :/

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    ne stižem puno. Samo prenosim čoksine vijesti:

i dalje su u bolnici. Mare je pokupila rotu i ponovo je na infuziji. Uglavnom, čoksa gleda kako da se iskopaju iz zarazne. :/
    ajoj, u toj zaraznoj dođeš zbog jednog, a pokupiš usput još nešto, uff :/
    vibram i nadam se da će se vratiti doma što prije

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

samo sam svratila da pitam pinokijevce jesu li zdravi i orni za nedjelju?
    mi više puta dnevno moramo Lari čitati pozivnicu, ispočetka i ispočetka...i svi se jako veselimo druženju

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

...e danas mi kuhaju kinezi,
    odoh na ručak s ekipom s posla, jedna kolegica časti :D

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    ...e danas mi kuhaju kinezi,
    odoh na ručak s ekipom s posla, jedna kolegica časti :D

ahahahah

ovaj prethodni post sam pisala zapravo na topicu "što danas kuhate",
    ali nekako je ovdje završio!
    al nema veze, eto nek se zna, danas odoh kod kineza na ručak

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bi'će da ćeš mi biti u blizini

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajoj, čoksići

vibrrrrrrrrrrrrrrram da što prije odete doma.

maxi, vidimo se, mi smo na repu boleština, ali ćemo zato biti orni u nedjelju :D

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajoj, čoksići

vibrrrrrrrrrrrrrrram da što prije odete doma.

maxi, vidimo se, mi smo na repu boleština, ali ćemo zato biti orni u nedjelju :D

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

samo vi bildajte imunitet, ako trebaš neki pripravak samo javi, znaš da smo mi s Larom stalno na nečemu....
    ajde pa se vidimo u nedjelju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maxi prvotno napisa
    samo sam svratila da pitam pinokijevce jesu li zdravi i orni za nedjelju?
    mi više puta dnevno moramo Lari čitati pozivnicu, ispočetka i ispočetka...i svi se jako veselimo druženju
    ajme, ajme koliko prekrasnih djevojčica na jednom mjestu!!!!
    pa nas će glava zaboljeti od zujanja među prinčipesama

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Partijaneri, di ste? 8)

Pinocchijići, hvala na tulumu, bilo je prekrasno. Svi klinci su savršeni (i kako se samo lijepo igraju, pa skroz su samostalni!), no slavljenice su bile posebno zgodne. Ladina zurka je o-d-l-i-č-n-a.

Torte, mljac!

Hvala na pozivu, uživale smo!

Ovo nam je bio vikend-tulum, i jučer smo imali dječji rođendan, tako da smo skroz ufurani u feštanje.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi na krku
    rođendani su bili fantastiš!
    mi naravno stigli tek na pola, ali glavno da smo ipak stigli čestitati Laduši i Petrici.

Ja ne znam što je meni? Da nas sad nisi prozvala zaboravila bi komentirati, kao što sam cvrčkov pregenijalni vrtni party

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i nama je bilo lijepo

tweety, pa kad ste prije zbrisali?! trebali smo vam se sakriti u gepek...

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

slatki ste svi vi ZPD-ići a i mlađe kopije
    pusa svima jer nam je bilo jaaaako lijepo (kao svaki put kad Lada slavi, možda za zeru ljepše)

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hoćete ovih dana ići na Cest is d'Best? Ja razmišljam o sutrašnjem poslijepodnevu na Cvjetnom. U srijedu i četvrtak ne mogu, pa mi još ostaju petak i subota.

Evo programa: http://www.kraljeviulice.com/CestIsDBest.aspx?id=134

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I nama je bilo super na druženju!!

Jedino se mama mora ispričati u ime svojeg djeteta slavljenici Petri i prijateljici joj Nuši zbog izjave mojeg djeteta da imaju ružne haljine, a zbog tog pokvarenog puhanja rođendanske torte. Što je je...u jednoj sekundi je naučio kako se curki najbrže osvetiti...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

nama je jako žao što se nismo družili sa svima vama na roćkasu malih princeza, ali videk je malko zakurio i žalio se na grlobolju, tako da ostadosmo doma. ali danas je već bolje, nadam se da nije niš...
    vidim da je bio pravi party, ajde nabacite malo fotkica da vidimo kako je to izgledalo, i da vidimo ladin novi friz

danas sam u "crtiću" na iblerovom pokupovala premedenih bodića i majićica, veličine 0-3 i osjećala se kao da kupujem za neku sićušnu lutkicu - totalno sam zaboravila kako je novorođenče zapravo MALENO, i nevjerojatno mi je da nam stiže takvo jedno maleno bićence...uskoroo!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anek...Vid će uskoro biti veliki buraz!!!

Javljam vijesti od Čokse.
    Uglavnom, JOŠ uvijek su u zaraznoj. Čoksa je totalno očajna. Mare još uvijek kaka rotasto, ali su joj obećali da će ići sutra doma. Danas je višednevni boravak u bolnici krenuo "savršeno". Naime, djetetu se braunila "iznutra" otkvačila iz vene, ručica joj je natekla dvostruko do lakta i sve je poplavilo. Čoksa je premrla od straha. Uglavnom naispričavali se ko blesavi. Ali malu praktički uopće ne skidaju sa desetosatne infuzije, već skoro cijelih tjedan dana.
    Normalno, čim je Mare na infuziji, neće dojiti.
    Čokolada nam je iscrpljena i još jedna nova sitnica: obadvije su počelo grdo kašljati. :/

Eto. Tako se nadam da će se sutra i one uspjeti javiti. Od doma. :/

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ajme :/, nadam se da će sutra STVARNO otići doma iz zarazne...uf.
    čoksa i mare.........vibrrrrr da krene na bolje

cure, jel ide možda netko od vas uskoro u ikeu?
    treba mi nešto /sklopiva prematalica koja se montira na zid/ što sam zaboravila naručiti stričeku koj imi je iz ikee donio neke stvari i namještaj prošli tjedan..i sad mi ga se ne da opet zvati, dogovarati, ići tamo...
    anyone?

upravo sam skuhala kelj i kobase; isusek, čitava kuća.....smrdi
    ..a da me vidite; kućna moda = samo gaće i grudnjak, šlape...i trbušina ogromna koju luftam
    a niš, odoh jesti taj kelj!
    pusa svima

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vibre za mare i čoksu ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mare i čokolada, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da se što prije vratite domeka i da što prije ozdravite

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mare i čoksa, samo neka krene uzlaznom putanjom i da dođete doma
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anek, nek' je vid bolje i nek' je kelj uspio

hvala svim partijanerima na druženju i na poklonima slike će biti kad ih inesica posloži jer mi smo na proslavu došli bez fotića i bez kamere

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rota i ispovraćan i ispokenjan cijeli stan, pa tako nekoliko noći za redom su mi najteže iskustvo četverogodišnjeg majčinstva (mda....nadam se da će tako i ostati).
    MARE I ČOKSA dršte nam se

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, grozne vijesti od Čokse i Mare. Nadam se da će nam se Čoksa sutra javiti od kuće.

Vi koji ste na trenutno netu, provjerite si mail. Na žalost, nemam sve adrese, pa ako vam ništa nije stiglo ili mi se javite na pp ili pričekajte da vam forwardiraju oni koji su dobili.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jesam!

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tweety, brzinom kojom uploadam fotke, mislim da će ti mailovi stizati do ponoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •