velikom preslatkom dečku franulincu i ovdje čestitke za koje nikad nije kasno.
nije me bilo danima pošteno na forumu pa ću morati malo poraditi na tome.
tweety, svaka čast na opremanju vrtićkog dvorišta. sad ćemo i mi tamo češće navratiti. ljeti je super, nije daleko, nema gužve, a hladovinaaaaaa.
sunce, fabijan je prezgodan. i kad ne stigneš postati samo pukni post reply da ti vidimo avatar. nadam se da ćete nakon logopeda brzo procvasti. često napredak zna biti brži od svih očekivanja. lada izgovara sve glasove na skoro svim mjestima ali frflja i brzopleta je tako da ostatak svijeta još uvijek ponekad ima poteškoće s razumijevanjem. njoj feedback ionako nije važan jer sluša samo sebe pa joj to nije neki bed
![]()
kratki izvještaj od neki dan: mamma san izgleda mrak, cvrčka izgleda kao da može odma na treće, ali ih je ipak sve zasjenio leonček bombončekšto je to dijete lijepo i drago. čudo jedno.
pčelice, gdje si nam ti? javi se kad stigneš barem s bliz izvještajem.
čoksa, vidim da se tvoj topic s tri pitanja ne diže više pa mi je odmah lakše. samo neka tako i ostane.
jedva čekam da vas sve vidim: i trbušaste i one koje će to tek biti, i male sisavce i velike hahariće. joj, što volem sezonu rođendana![]()

velikom preslatkom dečku franulincu i ovdje čestitke za koje nikad nije kasno.
. i kad ne stigneš postati samo pukni post reply da ti vidimo avatar. nadam se da ćete nakon logopeda brzo procvasti. često napredak zna biti brži od svih očekivanja. lada izgovara sve glasove na skoro svim mjestima ali frflja i brzopleta je tako da ostatak svijeta još uvijek ponekad ima poteškoće s razumijevanjem. njoj feedback ionako nije važan jer sluša samo sebe pa joj to nije neki bed
.
Sorry na zakašnjenju, ali nadam se da ćemo te imati priliku izljubiti uživo.
) pustili u pilotsku kabinu. 8) Pilot je uključio sve moguće spravice koje su zasjale, pa ih je isključio i tako nekoliko puta, a Fiona je ostala zadivljena, otvorenih ustašca.
), no budući da ga još nismo upoznali i skužili kako radi, fotke su ispale prilično loše - ili nejasne ili pretamne ili prenešto. Uglavnom, jako ih je malo koje su ok.
:
. Mislim ono...preživi vrtić od siječnja do travnja bez da zašmrca, sve gripe i streptokoke prokljucaju mimo nje, i onda se sruši.
.
).