Pcelice

I kod nas je haos u kuci. Edi ne izlazi iz ove inat faze. I kod nje je sve "necu". Jutros se opet bacala po kuci i nije htjela u vrtic jer joj mm nije dozvolio da nosi barbike sa sobom. Vristala je iz petnih zila, te se bacila na pod, i prekrila se (bukvalno ovako) stolicom od kompa
Onda nije htjela u vrtic pa smo je jedva nekako ubijedili da krene. MM ju je odvezao, a onda ona nije htjela uci u sobu, vec je vristala i plakala, te se uhvatila za mm-a ko davljenik. Naravno, dijete mi je opet bilo vrticka atrakcija :/

Plus sto muku mucimo sa njenim oblacenjem. Naime, trenutno samo haljinice dolaze u obzir. Ja jedva cekam da dodje proljece i lijepo vrijeme, pa da je pustim nek nosi haljine i gotovo. Ovako, kada je hladno i kada moram pjeske sa njom do vrtica je stvarno uzas.
Onda, potkosulja mora obavezno biti preko hlaca, a hlace spustene do skoro na pola guze :shock: E da vidite kako to izgleda, jos ako joj je majica kraca od potkosulje :shock: I ako se nagne ili sjede, vidi joj se pola guze. Ali, nema sanse da te hlace idu na kukove.
Fakat ne kontam. Nemoguce da je upratila novi trend Mislim se da je sta ne zulja, pa tako spusta hlace :/
MM naravno ludi. Mama je tu, pa mi samo drobi kako cu upropastit dijete, kako je Edi razmazena i uvijek podijelili smo se na dva tabora: mm i mama sa jedne strane, a ja na drugoj

toliko, da vas vise ne zamaram. Ja sam na onom kursu, pa malo manje forumam, ali na kratko uletim pa nabrzaka ponesto iscitam. Dodatno me je spicila gripa, pa sam ko gofno da prostite

Pcelice, jos jednom pusa i da sve najbolje prodje, te da uskoro drzite svog malog Filipa (prekrasno ime )