Najprije, hvala svima koji ste došli , nadam se da vam je bilo dobro. Puno hvala i na prekrasnim poklonima, jako ste razveselili curke. S Fionom sam došla do dogovora (Flora je još premala da bi ju se pitalo ) da ćemo igračke spremiti i vaditi jednu po jednu. To smo napravili i prošle godine (tada, doduše, još bez dogovora) i ispalo je super, jer su svakih tjedan-dva dobivale nešto novo i to im je bilo skroz zanimljivo. Iskustvo je pokazalo da kad dobiju hrpu igračaka odjednom, nijedna ne bude zanimljiva na duge staze.

Žao mi je zbog svih koji nam se nisu mogli pridružiti, ali nadam se susretu na velikom grupnom tulumu, ako ne ranije.

I, za kraj, da vam ispričam što mi je Fiona rekla. Uglavnom, tražila je tortu od jagoda, a budući da sam imala pune ruke posla s drugim kolačima i Florinom tortom, odlučila sam njezinu naručiti i samo je ukrasiti (tema: Jagodica Bobica 8) ). Njoj se torta toliko svidjela da mi je dala sljedeće obećanje: "Mama, kad ti budeš stara, a ja velika, i ja ću tebi napraviti ovako finu tortu od jagoda," pa mala pauza za razmišljanje i nastavak: "ali ne sad, sad sam još mala i ne znam, nego kad narastem". Srčeko moje pažljivo. Četverogodišnje.