Bok cure,
imam dilemu pa molim da samnom podijelite svoja iskustva. Maleni mi je jučer ujutro dobio temperaturu, a popodne sam išla kod pedijatrice. Ne bih inače samo zbog temperature išla, ali čula sam da povremeno lagano hriplje i tu i tamo zakašlje. Uglavnom, doktorica ga je poslušala i pregledala grlo, kaže da ima šlajma na plućima, grlo je uredno i dala mu Ceporex. Kako je prije mjesec i pol dana već popio jednu rundu Ceporexa (zbog upale grla), nekako nisam sklona tome da mu opet dajem antibiotik. Mislila sam pričekati jedan dan da vidim kako će se stvari razvijati.
Noćas je opet imao temperaturu preko 38, ali preko dana nije prelazila 38, tako da ju nisam niti snižavala. Inače je živahan osim što baš nema apetita (ali hvala Bogu na cicama, njih uvijek hoće).
E sad, nemam pojma jesam dobro napravila što mu nisam dala antibiotik ili se bezveze pravim pametna. Da je danas imao visoku temperaturu sigurno bih mu dala, ali ovako, ne znam koliko dugo smijem čekati. On sad baš i ne kašlje, zakašlje par puta dnevno, čuje se kao da će nešto iskašljati, ali ništa ne iskašlje. Dajem mu Bisolex kapi, ali nisam primijetila nikakvog efekta.
Ima li tko kakav savjet ili iskustvo? Ne bih ga htjela bezveze kljukati antibioticima, ali ne želim niti izigravati neku stručnjakinju. :?