-
Predgovor
Donedavno je pomisao na produženje vrste čamila zaboravljena u ropotarnici moje podsvijesti, a onda se negdje oko tridesetprvog rođendana odjednom progurala u prvi plan i smjelo te sasvim beskompromisno objavila: “Ne zanimaju me tvoji proračuni i planovi, radni staž, karijera, stambeno pitanje pa čak ni finese tvojeg odnosa s G. Gubim strpljenje i hoću da mi udovoljiš. SAD! Dosta mi je čekanja!” Tako sam se našla licem u lice s Majčinskim Instinktom koji se očito posve oteo kontroli. Pokušala sam mu na lijep način objasniti da roditeljstvo za mene nije nešto što bih tek tako prepustila stihiji, govorila sam mu o folnoj kiselini, prekoncepcijskom pregledu, brisevima… Uzalud - ostao je potpuno nezainteresiran za sve racionalne argumente i molbe za još samo malo strpljenja.
Eh, ako ništa drugo, sad bar shvaćam zašto se zove Instinkt!
I eto do čega me na kraju dovela cijela ta drama: do toga da sam se prijavila na Odbrojavanje, a u međuvremenu kao hipnotizirana gutam sve što bi moglo pomoći u razvijanju i usavršavanju roditeljskih vještina (u što se također ubraja redovito virenje i sporadično postanje na ovaj forum bez naznaka o skorom prestanku).
Prije no što se nepovratno “uvalim” u pustolovinu zvanu majčinstvo, želim znati što me čeka, onoliko koliko je o tome moguće znati unaprijed, no kako nitko od mojih najbližih prijatelja još nema djecu, poželjela sam negdje, nekako, izbliza doznati kako sve to zapravo izgleda. I moram vam reći da sam od vas već puno naučila. Svidjelo mi se ovo mjesto s velikom koncentracijom zanimljivih duša pa sam odlučila ostati, a i dosta mi je dječice likom i djelom već priraslo srcu. Nadam se da ćete u skoroj budućnosti i vi upoznati moje prošireno izdanje!
:D
-
dobrodošla
šta te čeka?
čeka te nezaboravna, nepredvidiva pustolovina
-
... ali volit ces every minute of it!
Dobro nam dosla i :D za tvoj Instinkt!
-
dobrodosla :D
cini mi se da su ne jucer "mucila" ista pitanja kao tebe...a sad tipkam jednom rukom jer drugom drzim svoju usnulu princezicu....i iskreno nikad nisam bila sretnija u zivotu. isto i tebi zelim
-
dobrodošla
-
Dobrodošla!
-
dobrodošao probuđeni instinkt!
-
-
Sretno!
-
Dobrodošla!
-
-
Dobrodošla! Bit će ti i teže i ljepše nego što misliš. Mnogo se toga može naučiti unaprijed, ali spoznati što to znači imati dijete možeš tek onda kad ga imaš. Tvoja želja za majčinstvo je velika, a sreća kad ga ostvariš bit će još veća!
-
-
Hvala vam na dobrodošlici i lijepim željama!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma