Bokić!
Trak i teteamaja6 jeste se izlumpovale???
Pa gle Trak nije da te tjeramo, ali . . .![]()
Bokić!
Trak i teteamaja6 jeste se izlumpovale???
Pa gle Trak nije da te tjeramo, ali . . .![]()
bok cure da se javim!
bilo mi je super(popila sam čašu vina nakon više od godinu dana),pa sam i zbog toga bila jako sretnaIvano je spavao kod bake,a M.M je odnio Elu jutros u 7 kad se probudila, i ja spavala do 10(i to nisam radila više od godinu dana)
![]()
da Vas pitam,jer primjetite kako su klinci drugečiji kad su duže kod baka?Ivano danas cijeli dan "grozan"čak je odbio popodnevno spavanje,a ja se nisam mogla natezati sa njim jer ni Ela nije htjela spavati,a morala je u to vrijeme i jesti!čeke me ludo većejedva čekam
![]()
uhhh, u velikom sam zaostatku
pojma nemam koliko ivan ima kila, mislim oko 16![]()
a zubiće ima 20, i peremo ih redovito, malo milom malo silom, za sada bez karijesa i jako su lijepi iako nisu baš biserno bijeli
1. zub je dobio s tri mjeseca, nekako su svi došli ranije nego kod druge djece pa sam se bojala ranog karijesa
na flašicu je pio samo mlijeko (i čaj do godinu dana)s tim da se nakon godinu i pol više nije tako uspavljivao pa smo zubiće prali poslije mlijeka
a po noći samj mu davala vodu
predstava u petak nas se baš i nije dojmila
:/
tetamaja6 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
sa 4 mjeseca i deset dana imala je 6800 i 63 dugačka
zube još nije dobila ali grize i glođe sve u 16
valjda će skoro
još jednom![]()
![]()
![]()
a ela?
jel krećete uskoro sa dohranom?
s čime planiraš početi
mial s čime si ti počela?
ja nekakko ovaj put planiram sa rižinim pahuljicama i drugim bezgluteinskim žitaricama pa ću u njih dodavati voće pa povrće
vodu na žlicu ili čašu, sokiće i čaj ne planiram
e sad nemam baš viška mlijeka za izdajati i miješati sa pahuljicama pa sma mislila uzeti adaptirano :? :/
ne znam takav je plan, pa ćemo vidjeti...
večeras sam dugo uspavljivala lu, izađem iz sobe kad ono ivan još budan u krevetu leži (a popodne uopće nije spavao, dobro, probudio se skup sa tatekom iza 11) i viče on meni "mamice, dugo te nisam vidio" dolazim k njemu a on : ja tebe jako volim mamice"
sva se topim, ne moram vam ni reći
a što je najbolje još uvijek ne spava, a u krevetu je već gotovo 2 sata? :? :shock:
Bokić!
jaou pol 8 sam se konektala, a tek sad pišem! nije bilo popodnevnog spavanja i do sad je Kiar bio budan :shock: , a Kala do 11.
taman danas ujutro razmišljam kako sam sretna jer mi Kala uopće nije zainteresirana da bi nekakvu glupost progutala i naravno da sam se odmah urekla. danas popodne progutala je bateriju, onu malu okruglu. samo ju trpam sa svim i svačim da ide što više kakati i baš danas ko za inat neće inače ide 5 x popodne
![]()
. ali . . . dočekam i to , al sam dojila Kiara u sobi i MM počisti ( jer se damica istovarila na sred boravka :shock: ) i ne prekopa , pa čak ni oko nije bacio. ma mislim za po***, a sutra kreće u vrtić i opet nemrem pregledavati i sad sam i jadna i ljuta i nisam baš pametna šta napraviti - zamoliti tete da bace oko il moliti Boga da obavlja doma kakanac
![]()
uh ja sam ti ovdje već jadikovka i jadikovka napisala na tu temu i obavezno bi se posvađala s mamom jer mi tjedan dana treba da vratim Kalu u "normalu"tetamaja6 prvotno napisa
s rižom - koju je uredno pljuvao, pa sam se par kapi ( doslovno ti toliko treba za početak) izdojila i pomješala na što je on povratio, pa ga pustila tjedan pa probala s jabukom, pa bljuć, pa nakon ohoho bananu- bljuć, pa bananu i izdojenu - bljuuuuuć. i na kraju odustala, kuhana mrkva - ni blizu.yasmin prvotno napisa
skuhala mu puretinu i mrkvicu to nije htio, ali juhicu je i tako je počelo, al je već prošo 9 mjesec.
sad opasno viće kad mi jedemo, danas sam kuhala prokulice i krumpir, e koliko je pojeo ja nisam mogla vjerovati.
voda na čašu, a u početku je bilo na žlićicu, iako je dobio i iz flašice sa sportskim čepom.
Yasmin ja nebi dodavala adaptirano. Luce uredno doji, pa bolje dodati malo voća ili žitarice same. riža i tako za njih ide u puno više vode u biti je raskuhana i puno mekanija, pa ti netreba adaptirano, a par kapi koliko oni probaju za početak mislim da ipak možeš izdojiti.
Ajme Mial-jel ima što novoga u vezi baterije ? Uh...valjda će izaći ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imaš onaj topic kad je mali Janko od Ane.m progutao bateriju pa si pročitaj za svaki slučaj !!
Kod nas sve po starom,proveli lijep vikend![]()
Danas ostavljam Roka baki i djedi prvi put nakon 3,5 mjeseca na tri sata jer imam nešto neodgodivo za obaviti a mm tada radi.Oni će doći do nas i bez obzira na sva ona silna čuvanja gotovo od rođenja,nekako me strah njegove reakcije. Trebaju ga staviti na spavanjac i ne znam kako će reagirati :/ Nadam se da neće biti problema !!
Haribo,Mare,Bobčice i ostali-šta ima kod vas?Gdje ste??
Wana-kako je prošao izlazak?
mial, evo, trak ti je rekla da pogledaš topic o pojedenoj bateriji. Čini mi se da je kod njih izašla nakon par dana.
yasmin, ja isto nebih kupovala adaptirano. Sve pahuljice možeš pomiješati s vodom ili, kasnije, sokom od naribanog voća. Meni su pahuljice služile da zgusnem naribanu jabuku.
Lovro je u subotu opet zveknuo s jagodicom u kut ispod prozora. Sada ima šljive ispod oba oka :/
Ajoj Mial ~~~~~~~~~~~~~~~~ da cim prije izadje .
Trak, nista ne brini, Roko bude sigurno super s dedom i bakom.
Ja sam cijele dane uzasno napeta, imam milion obaveza i ne znam sto bi s klincima, izgleda da cu morati najozbiljnije razmisliti o vrticu![]()
e sad definitivno mijenjam nick**mial** prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
ovaj prijevod s grčkog baš ne sjeda ko Pero 8)
![]()
Ajme Lovrić.....![]()
Ja opet izgleda na višednevni put, još nije sigurno ali 01.-06.04., srećom ovaj put Hrvatska ( Dubrovnik, otoci).
Naravno,opet mi je muka ali za razliku od Tunisa ovaj put sam mirnija.
Cure partijanerice koje ste se provodile u subotu....zaviiiid.....
Ja se sjetila u zadnji tren da sam mogla nešto izorganizirati ali naravno, svi sa djecom pa je teško uskladiti se.
Vikend ništa posebno, pametna mama jučer se sjetila odvesti dijete u igraonicu u Mercator, a ono nedjeljom do 15 satipa smo se vozale i išle kući.
ni ja nemam pojma koliko je patrik visok/težak, jer na našoj vagi jedva izvažem i sebe, a kamoli njega, a stati mirno uz zid je već too much da se izmjerimo, ali neki dan sam ostala :shock: kad je mrtav hladan upalio svjetlo u kupaoni i sam otišao na wc
Bokić!
Trak i Paulita hvala, ma pročitala ja to odavno, a noćas ponovila znanje, a da to nisam pročitala bili bi mi išli odmah na hitnu.
jutros je bio povratak u vrtić i baš me iznenadila plakala je jako,![]()
teti sam sve rekla i zamolila ih da bace oko zbog baterijice, a ja si sve nešto mislim ako ju nevidimo da bi možda otišli na slikanje negdje u utorak, pa da nerazbijam glavu.
a otkrivena je i misterija od kud joj baterijica . . .
bila mi mama i veli da je njoj nestala iz torbe, a Kala jako voli rovariti po njezinoj torbi, pa ju je negdje pospremila ili joj je papa pa ju je jučer našla
Paulita jesu krenule šljive ? ! tako je Kala imala period s 1,5, sve me bilo sramizaći s njom van, a i Kiar svako malo pa zvek glavom, al za sad nema šljiva
Stijenći kaj te muči njofra? !dok plava skuži
![]()
![]()
Perooooooooooooo![]()
jao meni kak mi klikeri rade trebala sam ja koju bateriju progutati, a ne KalaStijena prvotno napisa
![]()
kako tvoja buša? jel apetit još velik? jel se osjećaš ko trudnica?
ja se s Kiarom uopće nisam osjećala ko trudnica. nisam stigla uz Kalu ni biti trudna
A jooooj, uvijek mi je problem nadoknaditi propuštewno kroz vikend.
Zato:
~~~~~ da šljive prođu što brže,
za sestre po izlascima s prijateljicama nakon 100 godina
~~~~~ za mamu27 i snagu da donese odluku o vrtiću (to i meni treba)
~~~~ da se baterijica pogura van
Hvala Bogu da su boleštine iza Nine80
Točk-iako ćeš biti bez djeteta, čeka te lijepi put
Haribo- ni ja nisam skužila da je Roko na avataru![]()
i još jednom
HVALA na čestitkama![]()
(...)
Na rođendanu je bilo lijepo, ekipa vesela i brbljava (naravno da smo pričale o djeci), nakon večere, dio ekipe je otišao kući, a dio u jedan kafić i poslije u disco. Došla kući u 2,30, spavala do 9. Sve u svemo, baš mi je bilo lijepo, a takve su i povratne informacije što me posebno veseli.
Jučer smo bili sa Marom i Lovrom u DM-a i u našem najnovijem shopping centru Joker. Dječaci su bili ok, a nas dvije smo "gluvarile", čakulale, šetale...
prepoznala Roka gdje?
jednostavno ne stignem pohvatati
za lovru![]()
jel mažete vi kad se oni udare maslacem, izbjegnu se masnice...
ne, sad sam se sjetila da sam to ovdje daaavno pročitala.yasmin prvotno napisa
Dakle. što se napravi kad se dijete udari :?
buša počela rast, sad zapravo, ne više (samo) od papanja.... u srijedu, pregled, ako je sve OK - u petak trudnički šoping u grazu......kile i dalje rastu, ali čini mi se da ne više onim tempom - u srijedu moram doć gin i reći da sam dobila (bar) 3 kile - još nisam smislila taktiku.........a ne jedem ni izbliza onoliko koliko bih mogla i što bih sve mogla, evo i sad sam gladna.....što kao nije dobro, ali kad bih jela uvijek kad sam gladna, ne bih prestajala jest.**mial** prvotno napisa
I ovaj put (otkad me je gin namjestio, pa me više ne bole križa, a i mučnine lagano jenjavaju) se stvarno ne osjećam trudnički (još uvijek) - zato i mislim da bih mogla preživjeti cjelodvnevni šoping i to u austriji - da mi je netko to rekao prije 2 mjeseca, nema šanse . Puno sam pokretnija nego prošli put jer sam u 1.T od 12. tjedna mirovala (zbog hematoma), tako da je sad stvarno super. Još samo kad me moje (starije) dijete ne bi dovodilo na rub živaca svaku večer bilo bi preidealno. Stvarno se puno prevše živciram radi njega u posljednje vrijeme jer je postao nemoguć - prije nije bio takav - tvrdoglav (više nego prije), prgav, inatljiv (više nego prije) i u stanju me je 500 puta dignut iz kreveta u pol noć jer njemu se još ne spava da ga odvedem na wc (a prije toga je 3x bio sam i znam da može, ali baš namjerno izaziva), gura me iz kreveta jer to je njegov krevet :shock: (na što naravno poludim samo tako), seli se iz jednog kreveta, u drugi, pa u treći, pa u...........dok opet ne poludim.
Znam da mu možda falim preko dana i da me se zaželi, ali na ovaj način me (doslovce) maltretirati svaku večer do pol 12 - svakome previše.........i stalno mislim da sam sama kriva jer stalno sam mu davala sve i previše, a on umjesto da je to naučio cijeniti, naučio je jedino iskorištavati i to me stvarno dotuče![]()
nikad nisam mazala, obično stavim led (sveki mu stavi žlicu jer je kao hladna :/ ), ali zapravo ni ne trebam jer i nije sklon šljivama.......stoput je pao, ali šljivu zapravo nikad nije imao - tu i tamo koja sićušna po nogamayasmin prvotno napisa
evo isto ja proživljavam pod zadnje s Kalom, al ja sam to pripisala ne odlasku u vrtić i to što smo non-stop zajedno.Stijena prvotno napisa
očito je nešto divlje u zraku
na avateru haribinom Kiki i Rokoyasmin prvotno napisa
ne prvi glas, za maslac
pa namžeš to mjesto sa maslacemwana prvotno napisa
![]()
ništa posebno, kao kremom
jel gleda netko nešto od mase onih reality-a što su počeli, ja jedno gloedam, drugo snimam na max tv-u a farmu imam non stop uključenu![]()
a što ću...vani puše ne mogu nikamo, ubija me dosada
zvijezde pjevaju mi je baš ok, a i ples sam pratila
Mažem ga s maslacem obavezno. Iako je sada unatoč njemu plav :/ Mada su ovi udarci bili takvi da su mu odmah iskočile kvrge i doslovce se zacrnile. Predpostavljam da bi gore izgledao da nisam stavila putra. Otekline su odmah splasnule, ali sada je ko rakun s plavim podočnjacima.
Al ovo u subotu kada se zveknuo......oduzelo mi pol života. Ja njemu mažem s putrom, on plače i jedva otvori oči. Gledao je u stranu i meni se učinilo da mu je oko pobjeglo. Suze su mi došle na oči i noge se odsjekle. MM-u sam rekla da ga zazove, Lovro ga pogledao, oči normalne.....
ja sam pokušala nešto popratiti, ali nije mi baš uspjelo - zaključila sam da mi nijedan nije baš nešto posebno zanimljiv, iako mi je bilo zabavno gledat što im rade na topmodeluyasmin prvotno napisa
![]()
zvijezde pjevaju sam gledala prošle sezone, ali sad mi je već bilo malo :/ Ples sam popratila tek ove godine samo zato jer u to doba nije baš bilo ništa zanimljivo na tv, inače mislim da ne bih...
"celebrity" BB mi je zapravo frik show i ne mislim da će u ta tri tjedna koliko se god oni trudili, biti išta zanimljivo.
a farma mi je već nakon toga svega bila too much i samo sam na kraju pogledala tko je sve unutra i zaključila da za njih pola nemam pojma tko su, ali mislim da ću pogledat kojiput čisto da vidim kako se to živi bez struje i tekuće vode, to si stvarno teško mogu zamisliti.
sve u svemu, nijedan mi baš nije za neko praćenje - gledat ću ih ziher iz čiste znatiželje i zato jer su u takvim terminima, ali onak na preskokce.
Meni je recimo sad čisto gledljiva naša serija "Dobre namjere" (za razliku od ostalih :/ ) i nju recimo da pokušavam pratiti iako nisam gledala baš otpočetka jer se u zadnje vrijeme ježim od naših serija.
Yas- MM i ja smo fanovi reality shoova, zaboravila si uvrstiti i Top model
![]()
Paulita-, baš mi je žao Lovre
![]()
Evo i mene...čuvanje Roka od strane bake i djede prošlo savršeno :D oni sad otišli,a Roko se uspavljuje u krevetu sa Johniyem(plišani mačak)...to je prva stvar s kojom hoće spavati i baš mi je smiješan !
Reality show-BB mi je prestrašan-onaku hrpu debila (čast izuzecima) kao da su tražili godinama,užas jedan!
Farmu još nisam vidjela,ali budem iz znatiželje,a Zvijezde pjevaju mi je super-kulturno i normalno za razliku od Ciganović freakova![]()
Top modeli-ni to nisam vidjela,osim najave...to sam nekako prerasla![]()
Paulita-suosjećam s tobom,užasno se bojim padova jer je moj totalni trapavko iako puno manje nego prije ! Ali i dalje ništa ne pazi i boli ga đon![]()
Roko je i dalje ok,rijeđi su ispadi,kao da se malo "skulirao"...jedino je i dalje hiperosjetljiv,jako bi se mazio,i baš vidim da je užasni emotivac !
A takvi ne prođu dobro u životu....
Wana-super za izlazak,i nama je bilo odlično pa smo već u dogovorima da bar jednom mjesečno odemo nekamo na večeru i malo se isplesati !!
samo uvrstiti ne i pogledatiwana prvotno napisa
![]()
![]()
daaaaaaaaaaa :shock: , a meni je baš superyasmin prvotno napisa
![]()
ja isto radije gledam top model, nego frik šou, a da ne pričam da obično i moje dijete gleda sa mnom, pa nisam baš sigurna kak da mu pojedine pojave u BB-u uopće objasnim, koliko god bila širokogledna i neke stvari možda mogla shvatiti, aaaaaaaaaaali što je previše je previše...........čak i meni! 8)
Zaboravih Vam reći što me Jure jučer pitao.
Ponukan, ne mogu se sada sjetiti čime, pitao me:
Mama, a kako sam ja došao u pupu :?
Rekla sam mu da se mama i tata vole i da su se ljubili i on je došao mami u pupu, pa ga je mama rodila i bila presretna.
Jel to dobro :?
Je Wna,dobro jesorry što se smijem,ali silna si
![]()
I ja tako objašnjavam debeljku,s tim da bi on uvijek silom natrag u stomak![]()
kad sam nas pohvalila da je sve loše iza nas ko da sam urekla,sinoć zaspao oko 22h probudio se nedugo poslije sav oznojen,uplakan i žali se da ga boli uho,nisam to odmah shvatila ozbiljno mislila sam možda je sanjao zaspat če i dobro,zaspao je i opet se probudi plače boli boli
opet legne i spava, oko 01 opet, dam mu lupucet zbog bolova i mislim proći će iskreno nisam znala šta pametno napravit oko o2h kad je trebao lupocetdjelovat on se opet budi i nemože spavati,plače mislim da su ga svi čuli u to gluho doba noći-spemili smo i na hitnu,u klaičevoj ga pregleda i veli da se desni bubnjić žarko crveni...da nemaju dežurnog ORL da idemo na Rebro pošto ima i lagano povišenu temp.,i što nam pedijatrica radi tek popodne,došli gore pregledala ga ima početak upale uha dala mu kapi,i danas na pregled kod svoje pedice koja če procjeniti koji antibiotik :/ pošto se nismo testirali-tu me i oprala![]()
došao je doma i zaspao više se nije budio,danas se nežali na bolove možda i zato što sam ga već 2x operilom i 2x fiziološkom pa je odštopan uski prolaz :/
već mi je muka od tih boleština
MIAL kako baterijica?
ma neeee, zaboravila sam uvrstiti ali ne i pogledatiwana prvotno napisa
pa naravno da sam pogledala
imam i snimljeno pa utvrđujem gradivo
I mi smo prve godine u vrtiću popili 4 antibiotika u 6 mjeseci što zbog nosa, što zbog uha, ali eto otada ni jedan već godinu dana i sve već brojim dane da mogu reći da ove zime nismo ni bili bolesni.................tako je to prve godine u vrtiću, pogotovo kad počne - ne zna stati jer uslijed malog pada imuniteta, pogotovo nakon antibiotka, dijete je podložno svemu i svačemu. Pedijatri čak kažu da dijete ne bi trebalo ići u vrtić i po par mjeseci nakon antibiotika jer se sve živo lijepi za njega :/
slažem se da je bb frik šou
iz pouzdanih izvora znam d aje sklepan na brzinu kad su sa rtl-a čuli da nova sprema farmu![]()
![]()
a bože seljačina na farmi
onaj boksač drviš i deen, kakve šovinističke spike i komentari na cure
strašno
U kakvoj si ti generalnoj gužvi? Nikada se nisi manje javljalaMaruška prvotno napisa
![]()
Nina-pa strašnodo kada će jadničak mali stalno bolovati??
Jesi razmišljala o homeopatiji možda? Mene strašno zanima,ali pošto ja živim u čumezu donjemništa od toga jer u Osijeku toga nema
!
Dakle Yas-pa ti to još i snimašja ću poluditi!! Ja gotovo ništa više ne gledam na tv-u jer nemam kada zaista,a ako i imam vremena onda ne čujem ton od Roka koji ili viče,ili priča non-stop,ili želi slušati glazbu ili plače...ili......
Ustvari ja sam željna samoće i tišine...vrijeme je da preselim u starački dom![]()
![]()
Ako sveki ostane i dalje solidno,vodimo Roka za vikend na par sati kod nje da odemo u miru na kavu ili da samo nepomično sjedimo na kauču![]()
on je bio na sumamedu pošto još nije dokazano djelovanje ostalih antibiotika a o njemu su mi rekli da je to nešto kontra klavocinu,bla bla da se nakon uzimanja netreba davati ništa idučih 6mjeseci jel je aktivan u organizmu i štiti od bakterija bla bla sve to mi se nije potvrdilo i več sam luda šta če sad dobiti za suzbijanje upale
homeopatija-neznam, sve se nadam proći će
da postoji takav antibiotik koji još 6 mjeseci nakon uzimanja suzbija upale, svi (pogotovo pedijatri) bi ga dijelili šakom i kapom, jer bolje da popiješ jedan koji djeluje 6 mjeseciNINA80 prvotno napisa
, nego da u 6 mjeseci popiješ njih 6 ili više :/
Koliko je meni poznato sumamed se ne smije uzimati najmanje 6 mjeseci jer strašno nepovoljno djeluje na krvnu sliku, a svako uzimanje antbiotika ruši imunitet i nakon njega si još podložniji bolestima, tako da ta podložnost infekcijama u vašem slučaju nije ništa čudn, ali na to ti je netko od doktora trebao skrenuti pažnju.
Nama su poslije prvog antibiotika rekli da kad bi mogao ostati doma mjesec dana nakon uzimanja, to bi bilo najbolje za njega jer odmah ga poslati u vrtić znači još veći rizik za novu infekciju! Tako da je prvu godinu ionako više bio doma (s bakama) nego u vrtiću, ali to je nešto što većina vrtićanaca mora proći.
Mial-jel izašla baterija?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
yas mala vriskica je na kont. sa 5 mj. imala 5950g(ali prije sisanja),ja sam se nadala da smo prešli 6,kad ono ništa!duga je 64,i nema zube!odlučila sam sa dohranom krenuti kad bude mogla sama sjediti!Ivano je sjedio sa 6 mj.ali je imao i 8 kg.,ona neće tako brzo sjediti(mada se trudu),jer ju nemam namjeru držati u krilu i hraniti(pogotovo ne u poluležećem položaju)
čitala sam na forumu da su uvodili krutu,a ne izmiksanu hranu,i svakako tako počinjem,i paralelno sa žitaricama!voda i (kršitelj koda)ov čaj na Ivanovu bocu,kupljenu u DM-u
da Vas malo nasmijem;
mama ima petogodišnjeg sina i trogodišnju kćer!pospremi ih oboje navećer na spavanje, i ode u kupatilo ofarbat kosu!taman se sva namuljala,kad iz sobe zacuje vrisku i smjeh!uleti ko furije,posloži ih u krevet i kad je izlazila van,čuje drhtav glas svoje kćeri kako pita brata"KO JE TO BIO"
Mial ide van baterija 100%mi ju ne možemo razgraditi,pa ju organizam izbacuje,samo možda prođe i 7 dana dok izađe!na brini!![]()
tetamaja,![]()
nina, pa kud opet! Nadam se da je sada ovo zadnje i da ćete nakon ove upale uživati barem godinu dana bez bolesti.
Za antibiotike znam da mora proći određeno vrijeme prije ponovnog uzimanja istog. Lovro je prvi putr dobio Klavax, pa za mjesec dana nije mogao njega nego Sumamed i onda zadnji put opet Klavax. Znam da je dr gledala kada ga je zadnji put pio.
Real show gluposti.....Zvijezde pjevaju mi je ok, BB mi je, farmu sam malo jučer škicnula da vidim tko je unutra pa mi je došla muka, a one manekenkice sam pokušala malo pogledati (tekma je bila na drugom, a zna se tko to gleda) radi one stare koke od 29 godina koja je išla samnom u srednju.
U petak je Leda bila na cijepljenju i sistematskom, ima 12300g i 82 cm. Reakcija na pikicu je bila namrštena faca.
traktorka prvotno napisa
![]()
Evo tek sad idem kući...
Nadam se da ću sutra imati malkice više vremena da se javim, kada i vi ostale budete tu.
Baš mi se jučer digao tlak. Napisala sam da je Lovro pao u petak i subotu. I onda u nedjelju dođemo kod svekija i oni ga non-stop drže za ruke/ramena/struk/..... da nebi pao. I nedaju mu hodat samome. Ma znam da je on nespretan i radi dijagnoze sam upoznata da će to tako biti. Češće će padati. Ali, ne mogu ga ja kočiti time da ga stalno hvatam, držim, nedam mu slobode. Past će još milijon puta, ne mogu ga ja stalno hvatat. Nije jedino dijete koje pada i udara se u glavu. Ispada da ga jedino oni znaju paziti, tj. oni se tako možda i nesvjesno ponašaju. I onda bi razglabali o tome kako je mogao ostat bez oka. A ja o takvim stvarima ne pričam, kao što ne pričam o tome da sam mogla dobit milijone na lotu da su izašli moji brojevi. Kako se vaša rodbina odnosi po tom pitanju?