Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 180

Tema: ZPB 2005., 45. dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

WANA, ZELIM TI SVE NAJ, NAJ ZA TVOJ RODJENDAN
    Nina , bas mi je zao da vas je sve to snaslo,

Mi smo bili popodne vani i bas je zahladilo, brrr.
    Isli smo pogledati Miu, tak je malicka .
    Vanja ju je samo promatrala i ne znam kaj si je mislila u toj glavici.
    Sutra idemo u Zg na sisanje s nasim trecim djetetom ( pesekom) pa
    ako ima netko blizu Jankomira mozemo vam

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Roko već odavno gleda Jurića i imamo kojekakva čuda od istoga...što od auta (Jurić u 101 verziji,Sanja,Šlep,Martin i ostala ekipa),pa garderoba,piđame,čarape,pribor za jelo (obavezan dio ) lopte, sve za roćkas je bilo u Juriću (osim torte) i tak....već mi lagano ide na živce

Nina-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da Mateo što prije ozdravi!!

Mama27-i kod nas je grozno vrijeme,pa smo uglavnom u autu i po gostima...jedva čekam sunce!!
    Pusa Mii

MIAL-gdje si ti ženo????

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i mi smo imali neki što svira i ide sam pa mu se dizala hauba, okretao se pod ručnom i ispuštao je najdosadniju muziku...ispilio mi živce i onda sam slučajno sjela na njega i tako je završio karijeru...

fakat je bilo slučajno da ne pomislite nešto drugo

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Roko već odavno gleda Jurića i imamo kojekakva čuda od istoga...što od auta (Jurić u 101 verziji,Sanja,Šlep,Martin i ostala ekipa),pa garderoba,piđame,čarape,pribor za jelo (obavezan dio ) lopte, sve za roćkas je bilo u Juriću (osim torte) i tak....već mi lagano ide na živce
    jel vam i nasa puzzla de na zivce
    bas smo vas potrefili

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

WANA SRETAN RODJENDAN
    lijepu zabavu

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Wanaaaaaa
    Sretan rođendaaaaaaan!!!!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    jel vam i nasa puzzla de na zivce
    bas smo vas potrefili
    rikavam od smijeha...ma naravno da nije osim što mu bar dva puta na dan moram JA sastavljati

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi smo ,sva sreća,odradili Jurića i sad smo samo na vlakovima!sad po cjele dane gledamo i pjevamo "tomica i družina" iliti thomas and friends!

u prošli nedjelju ga je M.M vodio u zoo,a nakon toga su sat vremena sjedili na željezničkom kolodvoru i promatrali vlakove

M.M je ispalio na živce(nije ga mogao nagovoriti za kući) ,a meni se smije kad me mali pegla da po 100-ti put pjevam pjesmicu!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Kad nitko neće, ja ću sama

SRETAN MI ROĐENDAN 8)
    Draga cijeli dan mislim na tebe , al me nema doma i ljuta sam ko pas !!!
    RIBICE moja od sve najbolje ti želim!!!!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Isuse,pa ja ću se ubiti više a baš jučer pp-jam s Mial o narednim rođendanima i ona mi kaže da ti danas imaš
    :shock:

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Isuse,pa ja ću se ubiti više a baš jučer pp-jam s Mial o narednim rođendanima i ona mi kaže da ti danas imaš
    Šta sam sad rekla krivo ?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    mi smo ,sva sreća,odradili Jurića i sad smo samo na vlakovima!sad po cjele dane gledamo i pjevamo "tomica i družina" iliti thomas and friends!

u prošli nedjelju ga je M.M vodio u zoo,a nakon toga su sat vremena sjedili na željezničkom kolodvoru i promatrali vlakove

M.M je ispalio na živce(nije ga mogao nagovoriti za kući) ,a meni se smije kad me mali pegla da po 100-ti put pjevam pjesmicu!
    Thomas je kod nas zakon,bog i batina 8)
    Gdje ga gledate?? Mi na srpskoj Happy televiziji svaki dan ! I na netu naravno...
    Oooo pa kako se mi ne znamo sa kolodvora pa mi smo tamo česti gosti

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Šta sam sad rekla krivo ?
    pa kako si mogla zaboraviti to me šokiralo??? i godine oveeeeeeeeee
    a moje brzo kvotanje
    žurila sam se pa sam samo citirala i nabrzaka čestitala slavljenici
    nakon jutrošnjeg posta zove me mama i od tad krenula jurnajva ona bi puno toga htjela obaviti, pa i da smo mi s njom a sve je to neizvedivo, pa se rastrgam na sto strana i onda me nema cijeli dan. jedva dočekam povratak kući, a moja curka dođe i hoće sutiće na kuperu, e eto mi sad kad sam ju navukla na baby tv. al bar sad nema suđa non stop u sudoperu 8)
    moji svi spavaju, a sad ja krećem u akcijumalo se primiti i naših albumića
    Nina nadam se da ste sad jedno stotinjak godina mirni s bolestima!

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

trak mi smo Thomasa gledali na digi tv(minimaks),a sada sminamo tomicu na novoj tv!on je novi zakon(čak je i pjesmica prevedena).ide sub.i ned. po 2 epizode u 7.50h

mial moj sudoper bude prazan samo ako je M.M predhodnu većer potplaćen 8)

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Nina, nek ste vi ozdravili! :D Kile će se vratit.
    I mi smo rotu ljetos svi prebolili. Prvo MM, pa Jela, pa ja, da bi na kraju i Pero. Ona je završila u bolnici jer je imala svega 4 mj.

A moj sudoper samo ja spremam. MM to samo probrlja u hladnoj vodi na šta ja dobijem napadaje.

Haribo, slatki avatar. Čiji je drugi klinac ako smijem pitat???

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    Haribo, slatki avatar. Čiji je drugi klinac ako smijem pitat???

Roko
    nije cudo sto ne prepoznajes...malo sam se poigrala "bojama"

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mial moj sudoper bude prazan samo ako je M.M predhodnu većer potplaćen 8)
    , kod mene to ne pali, samo ako pustim svoj tanašni 8) glasić onda pali, ali mi veliko suđe opet ostane
    Roko
    nije cudo sto ne prepoznajes...malo sam se poigrala "bojama"
    aaaaaaaaaa sad mi je jasan jednom smajlić tete Trak!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

albumići nadopunjeni :D , pa ko voli nek izvoli
    zijev,zijev

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

albumići nadopunjeni :D , pa ko voli nek izvoli
    zijev,zijev
    Prepreslatki su!! Kala je medenjak skroz,liči mi na tatu,a Kiar je veliki i veselko na mamu!!A Kalina kosa je mrak
    Jel ti vidiš kako ja hlapim u zadnje vrijeme ,strašno nešto i onda me svi napadaju

Tetamajo-nisam ni znala da na Novoj ima Thomas vikendom,ali svejedno ništa od toga kad Roko spava barem do 9!

Jele-ja sam mislila da svi kontaju da je to Roko (istina da sam ga prepoznala po majici )
    Umirem od smijeha kad za Petru napišeš Pero

Koji je sljedeći praznik poslije Uskrsa da pomaknem objavljivanje naših novih fotki ??

Ja danas opet idem malo u izlazak s frendicama,na večeru i malo si dati oduška od svih i svega ! Kiša sedmi dan me ubijaaaa....užas!

Paulita-dobit ćeš ukor

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Trak hvala !
    ma pusti, a da vidiš mene kad zamucam u pol rečenice i zaboravim neku rijeć, a koliko puta obrišem post jer mi fali jedna i nemogu se sjetiti i šta ću onda nego obriši pa kad se sjetim piši opet , ak mi se da.
    najbolje mi navećer kad sam na kompu, a MM gleda TV pa se lupam po glavi i onda njega pitam, a ovaj umire od smijeha
    nemoj se ni zezati sa sljedećim blagdanom! ajde probaj sama, nije teško!!!
    Jeluška meni je baš guba kad kad za Petru kažeš Pero
    opet sam pospana, noćas su nas zezali mali zubići izgleda da ih ide još van

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nije meni problem staviti fotke,aliiii.....mm ih ima milijardu i sve su spremljene na sto različitih foldera,a niti mi se da,niti imam vremena sve pretraživati. Taj dio mora on obaviti,onda ja stavim bez problema...samo njega dočekati......

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nije meni problem staviti fotke,aliiii.....mm ih ima milijardu i sve su spremljene na sto različitih foldera,a niti mi se da,niti imam vremena sve pretraživati. Taj dio mora on obaviti,onda ja stavim bez problema...samo njega dočekati......
    :shock: pa kako odabereš onda??? ja sam se sinoć jedva odlučila a samo sam imala izbor od 150 slikica
    a da mi njemu pošaljemo kolektivnu zamolbu ZPB-ića?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne znam ustvari kako da ga namamim...ustvari znam
    A ovo što se tiće broja fotki-ne mislim da imamo toliko fotki od nas,nego svih mogućih fotografija,tako da ti je to zaista totalni kaos u kompu!

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

drage imala sam prekrasnu noć(jako se isplatilo potplačivanje M.M),cjelu noć je Ela bila kod njega 8) 8) 8) ,ja se naspavala ajme :D

samo da se pohvalim,danas navećer idem na neku zabavicu(povodom 8.marta),4 kolegie i ja sva redom dojilice,a M.M hrane izojeniim mlijekom :D
    prvi izlazak bez barem jednog dijeteta(čak ću se i našminkati) 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tetamajo-super :D za spavanjac!!
    Gdje ćete ako nije tajna? U mojoj ekipi više nema dojilica (bila je samo jedna,ostale imaju stariju djecu) tako da će nam biti veselo

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jutro!
    Ništa novo kod nas, trpam se Coldrexom jer sam prehlađena, Lea sinoć zaspala u 19 h u autu jutros do 6 ali.......u tom intervalu popila ravno 4 bočice mlijeka...Kad je sve ispila u 3 ujutro me pet pita mlijeko.... Ne znam kako to riješiti, stvarno.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Lea sinoć zaspala u 19 h u autu jutros do 6 ali.......u tom intervalu popila ravno 4 bočice mlijeka...Kad je sve ispila u 3 ujutro me pet pita mlijeko.... Ne znam kako to riješiti, stvarno.
    Ni ja :/ a voljela bi neko čudotvorno rješenje !
    Nadam se da će prestati do škole

Mial-što je s bočicom kod Kale? Jer bačena u zaborav zauvijek??

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak primi se metle i počisti komp ,
    a kad već znaš kako ćeš stičeka Traktora namamiti pa opet primi se posla !
    Trak i tetamaja6 ljepo se provedite večeras, noćas!!!!!
    tetamaja6 tko zna zna!!!
    Točkice joj znam kako ti je ( ), tako je i nama bilo s bočicom, ali puno puno više puta.
    Kala nije pila mljeko, nego u početku nakon dojenja čokolino ( to sam se po noći dizala i radila ), pa voda, pod zadnje je znala tražiti malo mljeka, ali vode i do 2 litre po noći. ali mi smo je se riješili :D :D :D !
    počela je bolje spavati, mirnija je. u početku smo imali blizu kreveta čašu s vodom, ako ožedni što je u početku bilo nekoliko x, ali bi se sjela i popila, ako bi flašicu zatražila ja joj velim da je nema više i sve ok. nakon produženog vikenda s mojom mamom navukla se na bočicu sa sportskim čepom i tu sam jako ljuta na mamu, jer me nije slušala . bočica joj je pokraj glave po noći, vrlo rijetko je žedna ovisi u biti o večeri, puno manje pije tj ne naljeva se bezveze. jer joj je prije bočica bila tješilica, pa kad god joj nešto nije pasalo boca u ustima i hektolitri vode.
    moja je sreća što je MM puko film i maknio bocu, a kod njega je ne - ne, a ja sam je onda tješila i pričala priće i tako je prošlo, moram reći puno bolje nego sam mislila.
    ja sam se bojala da će ju do 18 navlačiti :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

:D :D :D
    o da da mojoj sreći kraja nema

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

:D :D :D
    o da da mojoj sreći kraja nema
    Savršeno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Evo me!

Wana, sretan rođendan!

mial, dječica su ti preslatka! Koje okice ima Kiar

tetamaja, uživaj večeras!

mama27, čestitke na prinovi!

Mi smo prošli tjedan išli u posjetu maloj Riti i mogu reć da skroz zaboraviš kako su bebice sitne i male, lagane i mirišljave....A Rita je velika kao Leda kada se rodila.

Lovro pada sve više i više :/ , sav je izbubetan. I stalno padne i tresne glavom. Pred neki dan se okrenuo i zaletio se u štok- plava obrva. Jučer je pao i jagodicom udario u lajsnu od vrata, momentalno mu se sve zacrnilo i nateklo. Srećom, putar čini čuda. Vježbe su nam odgodili za iza Uskrsa. Ma i bolje mi je tako.

Baš mi je lijepo čitati kako vam klinci uživaju u crtićima i igračkama, ovaj moj bi samo gledao nogomet, košarku, rukomet i slično, pjeva na onu muziku od Lige prvaka "i nooogooomeeet, i nooogooomeeet....", sam izmislio riječi. Bitno da pašu uz podlogu. A glavna igračka je lopta, pa ju malo "pika", a malo baca u zrak i pokušava pogoditi žarulju od lustera. Radi toga smo i skinuli luster. Moramo kupiti neku plafonjeru.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

DRAGE MAME PRIJATELJICE SRETAN VAM DAN ŽENA!

MIAL djeca su ti ,ploča je stvarno velikaaa,jeli ono gospođa mama!?
    MARE lijepo vam je bilo u igraonici sviđa mi se što ima punooo djece mi ak na svom skupimo petero bit će super

Mateo je svakim danom bolje vjerujem da je sve loše iza nas dobio je i apetit jede sve što mu ponudim mm mu veli da ga vodi na janjetinu da se najedu za sve ove dane koje su gladovali.
    Pero-Petra neuobičajeno al baš super zvuči

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

yas moram pitati kako stojite po pitanju zubi?i koliko ste teški?

trak neka organizirana zabava,koju organizira udruga žena,u mom selu!

slušam Vas za boce,i nisam ni svjesna koliki je to problae! nas čeka duda tako da se jako pribojavam!

da pitam za savjet: Ivano ima AD koji skoro godinu dana miruje(miruje znači ne upotrebljavam kortikosteroide)i sada :shock: :shock: izbio neki čudan osip po sljepočnicana i po kapcima!prvo ,on to tamo nikad nije imao i nikad u takom obliku!izgleda kao petehije(mikrokrvarenja pod kožom)strašno :shock: ništa novo nije jeo niti pito,ali je dugo bio kod moje mame,pa je upitno!trpa u njega ko u bure!javite ako što znate!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tetamajo-ja i dalje ne kužim gdje si ti točno ?
    A ovo za Ivana....ne znam što bi ti rekla...probaj ga do ponedjeljka staviti na laganu dijetu,pa ako ne prođe odite kod pedice...nemam pojma!

Nina-super i bravo za Matea :D

Paulita-jel te ja moram prozivati
    Ni ja više nemam pojma kako izgledaju bebe. Nedavno sam bila sa frendicom na kavi i s njenom 6-omjesečnom curom i držala sam je kao svijećnjak otišao moj majčinski filing za bebe
    A što se tiče padanja,mislim da smo mi i dalje svjetski prvaci neki dan se igrao s mojom frendicom i pao i lupio glavu na tvrdi dio kauča,masnica na čelu i danas vidljiva
    A Lovro će biti onda neki sportaš a Roko razbijač jer uništava sve što dohvati

Haribo-jesi bolje??

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NINA80 prvotno napisa
    DRAGE MAME PRIJATELJICE SRETAN VAM DAN ŽENA!
    hvala također. i tebi sretan dan žena kao i svim ženama pogotovo zpb-ićkama!!!!!!!!!
    Paulitahvala , tata ga zbog okica zove zavodnik i one muške šprehe odma krenu, bauš bario sine komade 8) . a za kćerkicu se boji pa već sad svima naglašava kako će oko kuće biti 7 rotvajlera koje će samo on hraniti i to jednom tjedno i neka puška na balkonu, pa kao nek se neko približi - aha reko ja kad te smota ćerkica još ćeš ić i po zeta doma, da siromak ne pješaći 8)
    Nina hvala . je je to je moja kraljica majka . ploča nam je mrak, samo joj Kala ima zabranu pristupa, jer žvače kredu :shock: :?
    tetamaja6 ja ti zbilja neznam niš oko AD, ali šaljem tebi , a Ivanu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što prije to povuće i da nemora ništa trošiti!

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jeluška gadan je to virus,čuj jeli Petrica od milja Pero jer je trebala biti sin
    Kako vas vaša djeca zovu,nas Mateo uredno imenom,nesmeta mi al mi bude bed kad smo negdje tipa u čekaoni pa me zaziva netko bi se upitao jel mu mama ili susjeda nadam se da je to samo jedna u nizu faza

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Roko me zove isključivo mama,čak je neki dan razmišljao koji tren kako se zovem
    MM-a zove tata u 90 % slučajeva,a samo vrlo rijetko imenom i to kad se zeza !
    Nemam neko mišljenje o tome...

Mial-bude tm fakat imao rotvajlere pored takve ljepotice

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak hvala, a vidjet ćemo. ali ako se bacim u prošlost pa se sjetim svojih psina - grdo mu se piše i badave mu rotići
    - samo jednu psinu da navedem u dogovoru s mamom
    kad sam išla van tata veli do ponoć, a ja pogledam mamu, a mama nabaci . i ja se ljepo prošetam ispred zgrade s ekipom u ponoć i ako viori bijela pelena to je znak da spava ko top i da mogu do dogovorenog vremena s mamom

nas Kala zove mama i tata, jedno vrijeme joj je jako bilo čudno za izgovoriti moje ime pa me prekrstila u Kena i tako me zvala, a tatu ponekad zove po nadimcima, ali isto ko i Roko, samo kad je zezancija u igri. a ako je kakav žicanac u igri onda stupaju na snagu umanjenice sa jako te moli i obavezno okicama - već sad :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mial, ah, standardne priče tatica

Nina, zaboravila sam poslati malo vibrica Mateu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I Sretan vam dan žena!
    --<--<@

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak jesi se ufurala u mjenjanje potpisa, samo te gledam

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

samo jednu psinu da navedem u dogovoru s mamom
    kad sam išla van tata veli do ponoć, a ja pogledam mamu, a mama nabaci . i ja se ljepo prošetam ispred zgrade s ekipom u ponoć i ako viori bijela pelena to je znak da spava ko top i da mogu do dogovorenog vremena s mamom
    Ovo je zakon 8)
    Mene je moj siroti tata znao čekati do 5 ( ) ujutro u kuhinji,a imala sam izlaz do 2! Strašno kakva sam bila...nikada mi nije ništa prigovorio osim : "Vidjet ćeš kad budeš imala vlastito dijete!"
    O da...sad mi je jasno što je s tim htio reći

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Trak jesi se ufurala u mjenjanje potpisa, samo te gledam

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

samo jednu psinu da navedem u dogovoru s mamom
    Ovo je zakon 8)
    Mene je moj siroti tata znao čekati do 5 ( ) ujutro u kuhinji,a imala sam izlaz do 2! Strašno kakva sam bila...nikada mi nije ništa prigovorio osim : "Vidjet ćeš kad budeš imala vlastito dijete!"
    O da...sad mi je jasno što je s tim htio reći
    A jooooj, ja nikad nisam doma došla na vrijeme.....

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

zanimljivo . . .
    a bunimo se kad su nam klinci živi, pa nije ni čudo s obzirom kakve su im mame
    a fore za pušenje - pa dečko mi puši ne ja 8)

joj joj joj što mene čeka

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure misteriozni osip otkriven!radi se o kukuruzu u konzervi! :shock: inače obožava kuhani kukuruz po ljeti(na mamu),i sad me prije dva dana napao da bi on jaaaakkkooo kukuza ja ko prava mama u ducan pa po onaj u konzervi,bio je jako i stuko je on više od pola konzerva(ništa od većere ),i drugi dan tj.jučer drugu konzervu!
    ja napala sinoć moju mamu,a sirota žena :shock: nisam mu dala ništa nova!kad ono ja nemajka!

moj mene i M:M zove mama i tata jer nisam sigurna da ga neko na prepad pita imena da bi se sjetio

trak selo moje malo Petrijevci!
    sad idem traziti kako staviti sliku gdje jede kukuruz!!!Mial možda se ćujemo!!

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

niš od slike Ela se probudila!

a ja se moram ići doterivati
    sutra izvještaj!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

trak selo moje malo Petrijevci!
    Ahaaa...jako lijepo selo,zaista !

Super da ste skontali od čega je Ivanu osip !

Odoh se i ja spremati za izlazak

Svima laku noć i

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Haribo i trak, jesam posumnjala na Roka, ali kako trak ima strai avatar već sto godina nijesam ga prepoznala!

Pero je onako od milja. Prvo ju je MM prozvao Pero, onda Jeluška, pa ja i na kraju moja mama. A kad sam bila trudna meni je bilo svejedno što ću rodit, a MM je navijao za curu. Nije da ne voli mušku djecu nego su mu ženske oduvijek draže. ne kužim zašto? :? Možda zato što su ženska djeca privrženija tati nego mami.

sretan vam dan žena, majki i rodilja!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dobro jutro
    nemam nista pametnog za reci pa da vas samo pozdravim

Bas fora

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jeluška prvotno napisa
    ali kako trak ima strai avatar već sto godina
    jel me sad tjerate i da avatar mijenjam

Ja u komi od sinoć,bilo predobro 8)
    Roko još spava pa sam mogla odspavati solidno ! Danas su izbori u Osijeku a najuzbuđeniji je Roko jer zna da će opet bacati naše glasačke papire u kutiju

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •