Jučer sam bila na tečaju za trudnice (tj. za buduće roditelje) na Črnomercu pa me zanima da li postoji neka mogućnost da se vaše brošure za trudnice i tamo podijele? Npr. da saznate kada imaju sljedeći tečaj i fino donesete svoje brošure, kao što to čine ****, Nuk, Humana, (kršitelj koda) itd.
Dobile smo po dvije bočice, dvije dudice, suptilno nagovaranje na nabavu dječje hrane (i to od strane doktorice, a ne predstavnika firme!) i uz to se naslušale svakojakih nebuloznih savjeta pa mi se čini da bi Rodina brošura pružila dobrodošle drugačije informacije onima koje ih žele. Ispostavilo se da voditeljica zna da postoji Rodin telefon za pomoć pri dojenju, ali sam na kraju ja izdiktirala ženama broj (nadam se da je to OK) jer ona nije bila zainteresirana za pružanje tih informacija.
Također nam je rečeno da beba ne mora biti u autosjedalici jer taj zakon ne vrijedi u Hrvatskoj (čini mi se da sam na forumu pročitala da je taj zakon donešen :? ), rečeno nam je da se ne opiremo epiziotomiji (taj famozni "šav koji će vas boljeti" se spominjao u svakoj drugoj rečenici :shock: ) i da klistir i brijanje ne smijemo odbiti ako nemamo valjan medicinski razlog te da time ugrožavamo bebu. Eto, još sam pod dojmom tih izjava, iako je predavanje patronažne sestre zapravo bila prilično OK (što za doktoricu ne bih mogla reći).
Također me zanima da li je i inače praksa da se očevima dijele potvrde o odslušanom tečaju čak i ako tamo nisu provirili nosom? Naime, dobile smo kartice na koje smo po želji mogle upisati i ime muža, iako je moj bio jedini prisutan muškarac!?