Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Gdje stati s djecom između Karlovca i Gornje Ploče?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Gdje stati s djecom između Karlovca i Gornje Ploče?

Trebam ideje gdje stati između Karlovca i Gornje Ploče, a da klincima bude zanimljivo, i da nismo odmah na cesti.

Super su Rastoke, ali kad idemo prema moru, uglavnom ih prespavaju.
    Na Plitvicama se ništa ne vidi bez da se plati ulaznica.

Ima li tko još kakvih ideja?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

probaj ovdje nešto naći...

http://www.destinacije.com/i_karta_hr_grad.asp?lang=hr

Pretpostavljam da ideš starom cestom... što veliš na rijeku Mrežnicu? Meni je prekrasna... čista bistra voda, slapovi, zelenilo od trave, šume, nešto stvarno prekrasno...

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pretpostavljam da ideš plitvičkom cestom (od Udbine do Karlovca).
    Osim Plitvica i Rastoka, možeš otići u Baraćeve spilje kraj Rakovice.
    Drugo mi ništa ne pada na pamet (zapravo ni nema da je nešto za djecu).
    A da bi vidjela Mrežnicu, moraš drugom cestom.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Da, riječ je o staroj cesti od Karlovca do Udbine. Treba nam pola sata više nego po autoputu, i ima više mogućnosti za stati uz cestu.

Jel se može stati negdje u Plitvicama da se mogu vidjeti slapovi, ili bar malo vode bez da se plati ulaznica?

Gdje su te Baraćeve spilje? Jel se plaća ulaznica? To mi se baš čini zanimljivo.

Na Mrežnici sam bila par puta, ali ona nije baš usput. Bar ne taj dio Mrežnice na kojim smo mi bili.

Zapravo, trebaju mi neka stajališta koja nisu baš daleko od ceste da ne gubimo previše vremena, a baš djeca ne trče po parkingu (ili još gore, ugibalištu na cesti).

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa
    Jel se može stati negdje u Plitvicama da se mogu vidjeti slapovi, ili bar malo vode bez da se plati ulaznica?
    Ne. Možeš otići na ulaz 1 (kad ideš od Udbine, to je ulaz nakon hotela, kod Ličke kuće) i pitati možete li samo do vidikovca vidjeti Veliki slap, da ne biste u šetnju.

Gdje su te Baraćeve spilje? Jel se plaća ulaznica?
    Baraćeve su kod Rakovice. Imaš putokaz na glavnoj cesti. Moraš u Rakovici skrenuti desno. Mislim da se plaća ulaznica (50 kn), dobiješ kacigu i baklje i s vodičem se ulazi unutra.

Zapravo, trebaju mi neka stajališta koja nisu baš daleko od ceste da ne gubimo previše vremena, a baš djeca ne trče po parkingu (ili još gore, ugibalištu na cesti).
    Zgodno stajalište ti je kod motela Grabovac (nakon Plitvica, mjesto Grabovac, motel je s lijeve strane). Imaju i dječje igralište pored.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •